SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hepimiz İçin Üzüntü Kaynağı Oldu"

0
Güncellendi - 2019-04-02 04:44:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde sandık başında yaşanan ve 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açıklama yapıldı.

AKP İl Teşkilatında yapılan ve İl Başkanı İhsan Koca tarafından okunan yazılı açıklamada, parti sözcüsü Ömer Çelik'in olayla ilgili sözlerine yer verildi ve şöyle denildi:

"İlimizin Pütürge İlçesi Bölünmez Mahallesi'nde gerçekleşen elim hadiseyle ilgili olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcümüz Ömer Çelik tarafından şu açıklama yapılmıştır: "Meydana gelen hadise hepimiz için üzüntü kaynağı olmuştur. Cumhurbaşkanımız bu olaydan büyük bir üzüntü duymuştur. Olay olduğu andan itibaren İçişleri Bakanımız ve Adalet Bakanımız hadiseyle yakından ilgilenmektedir. Şu anda başsavcılık ve güvenlik birimleri ortak bir çalışmayla bu işin sorumlularının açığa çıkartılması için gereken çalışmayı yürütmektedir. Sorumlu olanlar mutlaka cezalandırılacaklardır. Üzüntümüz çok büyüktür. Türkiye'nin her yerinde, vatandaşlarımızdan çatışma çıkaracak, kavga ve benzeri olaylara sebebiyet verecek hadiselerden uzak durmaları çağrımızı yineliyoruz. Bugüne daha fazla acı karışsın istemiyoruz. Eğer herhangi bir mesele varsa, mutlaka ilgili görevlilere iletilmelidir. İki kardeşimizi kaybetmenin acısı içerisinde olduğumuz bugünde meselenin partiler arası bir hadise olarak sunulmasını doğru bulmuyoruz. Vefat eden kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Saadet Partisi camiasına ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun."

Açıklamaya; AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'da katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    akp ye değil selahattin gürkana oy verdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    sorumlusu sizlersiniz yüzünüzde suçluluk duygusu var mahşerde bunun hesabı sizlerden sorulucak.siz yönetenler adil ve adeletli olsaydınız bugün ak parti türkiye genelinde %65 oy alırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    Yüz ifadeleribe bakılırsa sonuçlardan çok da menmun değiller.Selahattin Gürkan'ın şahsında kazandığı bir büyükşehir ve kaybedilen ilçeler.Ak Parti sizinle daha çok oy kaybeder.Eleştirene tahammül edemeyen,azarlayan,tahammülsüz,Malatya için değilde acaba kendim için biraz daha ne yapabilirim,hangi yakınımı hangi ilçede aday gösterebilirim düşüncesiyle tepeden bakan zihniyet Malatya'da hep kaybetmiştir ve hep kaybedecektir.Reisin hatırına dava diyoruz halen.Selahattin Başkanım hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla