SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Her Maç Final Niteliğinde"

0
Güncellendi - 2020-01-07 01:07:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Fatsa Belediyespor’dan transfer ettiği Recep Yaşar, sezonun ikinci yarısında her karşılaşmanın kendileri için final niteliğinde olacağını ifade ederek, öncelikli hedeflerinin tehlikeli bölgeden uzaklaşmak olduğunu söyledi. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Yeşilyurt Belediyespor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, çıkış yakalamak isteyen turuncu yeşilliler, 11 oyuncuyla yollarını ayırırken, listesinde yer alan isimleri de kadrosuna katıyor.

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Malatya temsilcisi, son olarak 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor’da forma giyen ve on numara pozisyonunda oynayan 33 yaşındaki Recep Yaşar’ı kadrosuna kattı.

Takımın Antalya’daki kamp çalışmalarında yer alan Yaşar, takımından ayrılmayı düşündüğü dönemde Yeşilyurt Belediyespor’dan transfer teklifi aldığını ve yapılan görüşmeler neticesinde transferin tamamlandığını söyledi. 

Öncelikli hedeflerinin grupta takımı bulunduğu yerden üst sıralara çıkarmak olduğunu ifade eden Yaşar, “Takımımızı ilk önce kırmızı çizginin üzerine çıkarmak istiyoruz. Daha sonra büyük resme baktığımızda Play-off’a kalmak istiyoruz. Play-off’un ardında da daha sonrasını düşüneceğiz. Ama öncelikle kırmızı çizginin üzerine çıkmalıyız” dedi.

Yaşar, ikinci yarıdaki her maçın kendileri için final niteliğinde olduğuna dikkat çekerek, “Her maça final gözüyle bakıyoruz. Her maçı teker teker kazanarak, üst sıralara tırmanmak istiyoruz” diye konuştu. 

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu dile getiren Yaşar, “Kırmızı çizgide yer alan bir takımda arkadaşlık ortamının bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum ama buraya geldiğimde birebir yaşadım. Sağ olsunlar beni bir ağabey olarak gördüler ve saygıda kusur etmediler. Aralarına aldılar, çok hızlı bir süreç oldu. Sanki bir senedir birlikte oynuyormuşuz gibi hemen kaynaştık” dedi. 

MKE Ankaragücü, Körfez İskenderun Spor, Alanyaspor, Altındağ Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Ünyespor, Pendikspor, Yeni Malatyaspor, Kartalspor, Tokatspor, Kahramanmaraşspor ve Fatsa Belediyespor’un formalarını giyen tecrübeli oyuncu; on numara, santrafor, sağ kanat ve sol kanat mevkilerinde oynayabiliyor. 

Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig tecrübeleri bulunan Yaşar, geçen sezon Fatsa Belediyespor’da 15 karşılaşmada bin 241 dakika görev aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız