SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Maçı Kazanmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-12 17:25:54
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha iyi bir şekilde geçtiklerini ifade ederek, her maçlarını kazanıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Çiftpınar, Şanlıurfaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “İki takım içinde çok önemli bir maçtı. Rakibimiz alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Bizde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Bizde rakiplerimizin puan kaybettiği haftada puan farkını açmak istiyorduk. Maça biraz tutuk başladık. Çok daha iyi başlamamız gerekiyordu. Fakat o tutukluğu üzerimizden attık. Skor avantajını bulduk. İkinci yarı farkı ikiye çıkardık. Fakat kalemizde golü erken gördük. Maç sonunda da bunu takım arkadaşlarımız arasında değerlendireceğiz. Güzel bir galibiyet oldu. Puan farkını açtık. Bundan sonrada her maçımız final. Puan farkını daha da açarak, ilerlemek istiyoruz. Her maçımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Futbolcuların sahada emek verdiklerini, seyircilerinde buna saygı duymaları gerektiğini dile getiren Çiftpınar, şunları söyledi:

“Son dönemlere futbolculara yapılan saldırı kınıyoruz. Özellikle alt liglerde böyle şeyler daha fazla oluyor. Sonuçta bu formayı ekmek paramız için giyiyoruz. Hiçbir futbolcudan daha fazla üzülemez taraftarlar. Bizler maç sonunda puan kaybı yaşadığımız zaman herkesten çok üzülen taraf oluyoruz. Bazen maç sonunda oturup ağladığımız oluyor. Kimse bize bir şey anlamasın. Bizler futbolcuyuz. Dünyanın hiçbir yerinde şiddet ile bir şeyler elde edilemez. Şiddetle hiçbir şeyin önüne geçilemez. Seyirciler önce saygı duyacaklar, sevecekler ve destekleyecekler. Avrupa’da artık maçlar sosyal aktivite olarak yapılıyor. İnsanlar keyif alıyorlar. Bizde ise tekme tokat havada uçuşuyor. Bu neyin gerginliği. Ben anlamış değilim. Çok daha farklı şeyleri konuşmamız lazım. Sahada emek veren herkese saygı duymalıyız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Şakir (7 yıl önce)
    Şanlı Urfaspor maçında takım daha dikkatli olsa inanın o maç değil 2-1,5-0 biterdi. Ne hikmetse iki pası bir arada yapamıyoruz. Sanki ayakları bağlı pas hatası çok ama çok fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (7 yıl önce)
    Sen varsan sorun yok Sadık.Aldığın para son kuruşuna kadar helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Yüreğine sağlık Sadık Kardeşim. Rabbim yâr ve yardımcın olsun İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Seni ikinci ligde takıma kazandıran yönetime, o dönemim hocası Feyyaz Uçar'a teşekkür etmemiz lazım. Eğer Süper Lige çıkarsak yine kadromuzda olsun diyeceğimiz isimlerden. Transfer böyle yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (7 yıl önce)
    Başarıların daim olsun, sen ve bu takımın bütün futbolcuları. Buradaki başarının mimarlarısınız. Tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Adamın kralı sin arkadaşları ve senin emeğine sağlık sizlerle gurur duyuyorum. Aynen devam
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Adam gibi adam Sadık seninle gurur duyuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (7 yıl önce)
    Aynen yorumunuza kayılıyorum. Sizlerin samimi ve dürüstlüğünden tüm Malatyalılar emin. Birkaç haddini bilmeyen, menfi kişilere aldırmayın. Tüm Malatya halkı. Hepinizi seviyor. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla