SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Şey Olumluydu, Tek Olumsuzluk Yediğimiz Goldü'

'Her Şey Olumluydu, Tek Olumsuzluk Yediğimiz Goldü'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Farklı bir galibiyet aldık. Her şey olumluydu, tek olumsuzluk yediğimiz gol oldu." dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçı kazandıklarını belirtti.

Maçın başından sonuna kadar iyi oynadıklarına değinen Korkmaz, "İyi oyunumuz devam ediyor ve üzerine koyarak devam ediyoruz. Farklı bir galibiyet aldık. Her şey olumluydu, tek olumsuzluk yediğimiz gol oldu. Artık gelecek maçları düşünmeye başlayacağız." diye konuştu.

Maçın hakeminin çok kolay kart gösterdiğini savunan Korkmaz, "Olawoyin'in pozisyonu sarı kart değildi. O kadar yakın mesafeden kart imkansız. Miya'nın pozisyonu, Alper Potuk'un pozisyonu sarı kart değildi. Bir şey söyleyeceğim ama söylemek istemiyorum. Çünkü konuşunca ceza alıyoruz. Bunun için konuşmayacağım." ifadelerini kullandı.

Korkmaz, Çaykur Rizespor'a imza atması beklenen Amilton'un hazır oyuncu olduğunun altını çizerek, "Bildiğimiz tanığımız oyuncu. Maçlarda görev alıyordu veya sonradan giriyordu. İnşallah Çaykur Rizespor'a faydası olur." değerlendirmesinde bulundu.

Rize, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Tek olumsuz şey yediğimiz tek goldü demesini ben hiç unutmam bu şehir de de asla unutmamalı.Bir teknik direktörün maç sonucu bir takımı bu kadar küçümseyerek,alay etmesine ilk kez rastlıyorum.Rizespor 5 gol atmış ve bu maç ligin son haftasında da oynamıyor.Küme düşme hattında da değil.Bu yenilen 1 gol ile şampiyonluktan olma riski de taşımıyor.Öyle ise bu aşağılayıcı cümleyi söylemek zorunluluğunu neden hissediyorsun?Yazıklar olsun.Bu şahsın ismi bildiğim kadarıyla çevre yolunda bir üst geçide verilmişti.Umarım ismi kaldırılmıştır.50 yıldır futbolu takip eden biri olarak söylüyorum böyle bir şeye rastlamadım.Tekrar yazıklar olsun sana!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (1 yıl önce)
    Olumsuz olan tek şey senin Malatya lı olup ta sözlerini tart madan konusman bu futbol deyip rakibini kutlayıp başarılar dilemen gerekirdi Bülent hoca ne yazikki bu şehrin mert suyundan icememissin yakışmadı sözlerin mert ismine
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sende kına yak Bülent efendi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Tek olumsuz şey gol yemek mi malatyamızın çok değil 3 tecrübeli ayağı olsa görürdün tek olumsuz şey bir gol mü olurdu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Neymiş tek olumsuz şey yediği tek golmuş. Vay şu takımın düştüğü hale!
    %88
    %12
    Yanıtla