SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Sorgulayın"

0
Güncellendi - 2019-10-24 21:42:03
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler ile ‘Zoru Başaranlar’ programında buluştu.

‘Zoru Başaranlar’ programına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Battalgazi Kız Yurdu Müdiresi Nida Sel, Malatya AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Meclis Üyeleri, Şirket Genel Müdürleri, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve yurtlarda kalan öğrenciler katıldı.

‘Zoru Başaranlar’ programı kapsamında öğrenciler ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hayat tecrübelerini ve yaşadığı deneyimleri öğrencilere aktardı.

Okuduğumuz kitapların bize bir yol haritası göstermesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bütün öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Vatana millete güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Çalışıp gayret gösterin, engelleri aşmaya çalışın. Yaptığınız işlerde iyi niyetli olun, kendinizden emin olun ve kendinize güvenin” dedi.

Bulunduğunuz yerde her zaman insanlara hizmet etmek için bulunmanız gerekir diyen Gürkan, “Kendinizi her zaman güncelleyin. Yeniliklere açık olun. Her zaman eğitime açık olun. Okuduğumuz kitaplar bize bir yol haritası göstermesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

Hayatın her anının güzel yanları olduğunu da ifade eden Başkan Gürkan, “Bulunduğunuz durumlarda şikâyetçi olmadan çalışın ve okuyun. Temizliğe, düzene ve nizama özen gösterin. Öğrendiğiniz zaman, öğrendiğinizi davranışa dönüştürürseniz eğitim olmuş olur. Okuduğunuz okullarda iyi öğrenin, derste öğretmenlerinizi iyi dinleyin. Her zaman sorgulayın” şeklinde konuştu.

Kendi deneyimlerinden ve zaman zaman karşılaştığı zorluklardan kesitler vererek konuşmasını sürdüren Başkan Gürkan, programının sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız