SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Haddini Bilecek"

0
Güncellendi - 2019-01-28 03:07:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları İl Teşkilatı tarafından Genişletişmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, konuşmasında, “Herkes haddini bilecek. Bu millet ve memleket hizmet almıştır ve hizmet almaya devam edecektir. Kimse, hiçbir aday arkadaşımızın üzerinden, hiçbir milletvekilimiz üzerinden, hiçbir belediye başkanımızın adına, partimizin mahalle başkanına laf söyleyebilecek kalitede, kapasitede değildir” dedi.

Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

“BİZ GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN, AK PARTİ’DEN, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN ALIYORUZ”

Toplantıda konuşan Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 16 yılda Türkiye’nin değişiminde, dönüşümünde çok mesafeler kat ettiklerini belirtti.

Milletvekili Tüfenkci, AKP olarak Türkiye’yi her alanda ileriye taşıdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Partimiz kurulurken, bu partinin harcını millet attı ve rotasını da millet belirledi. Milletle beraber yol aldık, millete rağmen hiçbir şeyi gerçekleştirmedik. Biz demokrasiye inandık, darbelere, vesayete karşı durduk, vesayet odaklarına karşı mücadele ettik, medyayla mücadele ettik, her türlü millete karşı oynanan oyunlara karşı dimdik durduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde dimdik ayakta durduk. Birçok oyunla karşı karşıya kaldık. Birçok kirli oyunlarla, iftiralarla muhatap olduk. Ayaklarımıza kendi içimizden veya başkaları tarafından çelme takılmaya çalışanları gördük, sesimizi edebimizden çıkartmadık ama her zaman milletten kopmamaya çalıştık. Millet ne demişse AK Parti onu demiştir. Millet hangi hizmeti istediyse, biz AK Parti olarak o hizmeti götürdük. Millet istedi yollar, hastaneler yaptık, demokrasiyi daha fazla ileriye taşıdık, başörtü yasaklarını yerle bir ettik, daha çok iş, aş dedik ve bütün gücümüzle bu milletin gençlerine iş ve aş bulmak için çalıştık. Bütün terör ve ekonomik saldırılara rağmen biz Türkiye’yi güçlü kılmaya çalıştık.”

Güçlü Türkiye için Cumhur İttifakı’na çok farklı baktıklarını ifade eden Tüfenkci, “Birileri dış politikası, askeri, hükümeti, gençleri, kadınları güçlü olsun istemediler ama millet AK Parti’nin arkasında durdu, her seçimde de sizlerin gayretiyle, çalışmalarıyla, Rabbimin yardımıyla biz başarıları sağladık. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Birileri istiyor ki AK Parti’nin ayağı tökezlesin, Cumhur İttifakı zayıflasın. Biz, Cumhur İttifakı’nı öyle 3-5 belediye veya 5-6 milletvekilliği için kurmadık. Biz, Cumhur İttifakı’nı geleceğimiz için kurduk. Meydanlarda kurduk, masa başlarında kurmadık. Onun için AK Parti olarak da biz Cumhur İttifakı’na çok farklı bakıyoruz. Dolayısıyla güçlü Türkiye için, Türkiye’nin bekası ve geleceği için bakıyoruz. 31 Mart seçimlerinde aday olan olmayan bütün arkadaşlarımızın özellikle eğer dava, inanç sahibiyse, cumhurbaşkanımızdan yanaysa, eğer halktan yanaysa tavrını net olarak koyması gerekir. Bu Ahmet’in, Mehmet’in, Bülent’in meselesi değil, bu mesele milletin, memleketin meselesi. Onun için şahısların hiçbir önemi yok. Eğer siz doğru durursanız, oraya buraya eğilemezseniz, vefayı gösterirseniz bu millet ve partide size vefa gösterir, sizi takdir eder, gönlüne basar ama siz birilerinin ayağına çelme takarsanız, bir iftirayı alıp ondan ona taşırsanız, birilerinin ayağı tökezlesin de ben oraya geleyim diye düşünüyorsanız Allah’ta, millette buna razı olmaz. Onun için kerameti kendinden menkul görerek, ‘ben bu kadar hizmet yaptım’ demeyin, kusura bakmayın bu hizmeti AK Parti yaptı. Biz gücümüzü milletten, AK Parti’den, Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Allah’ın izniyle ne partimize ne reisime ne de hiçbir adayımıza halel getirmeyiz. Onun için bütün arkadaşlarımızla bir takım halinde dün olduğu gibi bugünde sahada olacağız, yarında sahada olacağız. Bundan rahatsız olanlar içimizde de, dışımızda da olabilir. Vallahi vız gelir tırıs gider. Biz milletin gönlüne girebilirsek, hizmet belediyeciliği yaparsak, sofralarına oturursak, hangi sosyal medyada kim ne derse desin benim için Ayşe ablamın, Fatma teyzemin demesi önemlidir. Onun için göz göze propaganda her zaman önemlidir” diye konuştu.

Milletvekili Tüfenkci, hizmet ve eser için AKP’den şaşılmaması gerektiğini belirterek, “Biz bugüne kadar hep hizmetlerimizle övündük. Bunu yaparken de hiç kimseye ayrım yapmadık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bu millete, vatana ihanet etmediyse, herkesle yol yürürüz dedik, Allah’ın izniyle de yol yürüdük, bundan sonrada yol yürüyeceğiz. Bugün FETÖ’cülerle iş birliği yapıyorlar, onların iftiralarına çanak tutuyorlar, bugün ‘terör örgütlerine karşıyız’ diyenler, onların taşeronuyla aynı safta bulunmaktan çekinmiyorlar, ondan sonrada bizim adaylarımıza laf söylemeye kalkıyorlar. Önce siz kendi safınızı belirleyeceksiniz. Biz, Allah’ın izniyle büyükşehirde de, bütün ilçelerde de rekor kıracağız” dedi.

“31 MART’TA MALATYA’DA TARİH YAZACAĞIZ”

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “Tarih 14 Ağustos 2001 ve bir tarih başladı. 14 Ağustos 2001’de başlayan AK Parti’nin hikayesi, Türkiye’nin hikayesi haline geldi. Hikayeyi yazdığımız ilk andan itibaren kadınlarımız bu hikayenin en önemli aktörleriydi. İlk günden itibaren AK Parti’nin ak neferleri olarak kapı kapı dolaştık, bütün Türkiye’yi karış karış dolaştık, cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün Türkiye’de kadınlar, ak davanın neferleri tarihe imzasını attı. Yapılan bütün seçimlerde çok büyük başarılara imza atarken, bunlarda en önemli etken benim çok değerli kadın kollarımın, davamın askerleri, erleri, kadınlarıydı” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, 31 Mart’ta Malatya’da tarih yazılacağını ve rekor bir oyla Selahattin Gürkan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçileceğini ifade ederek, “Sizlerle birlikte kapı kapı dolaşıp, tarih yazmaya vesile olacağız” dedi ve AKP’nin 31 Mart’taki bütün adaylarını tek tek tanıttı.

‘Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik diyen Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Davaya vefa gösterirseniz, davada size vefa gösterir. Bunu asla unutmayın. Biz yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımızla değişmedik, değişmeyeceğiz. Yolda bizi bırakanları ise Allah’a havale edeceğiz, Rabbim bildiği gibi yapsın. Her ilçemizde tarih yazacağız. AK Parti kurumsal bir parti ve 16 yıldır 13 seçim geçirdi. Şimdi 14.seçimdeyiz. Ve inşallah önce millet, önce memleket, önce Malatya diyeceğiz. Kadınlarımızla birlikte tarih yazacağız. Cumhur İttifakı’yla birlikte Malatya’da ve 13 ilçemizde tarih yazacağız.”

“MALATYA YİNE İDDİALI”

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da konuşmasında şunları söyledi:

“Malatya’da hedefimiz çok büyük. Malatya yine iddialı. En yüksek oyu almak en büyük hedefimiz. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor, heyecanımızı yitirmememiz gerekiyor. Gerçekten sahada algı oluşturmak isteyen bir avuç insana da meydanı boş bırakmamalıyız. Sosyal medyaya sığınan, o karanlıkta hakaret eden; bir yandan ‘Bende AK Partiliyim’ diyen aslında reisten ve AK Parti’den son derece rahatsız olan, kişilik bozukluğu kişilerin partimize saldırmaları bu ilçelerde de ilde de hiçbir zaman eksik olmadı. Bunların algı oluşturmasına fırsat vermemek lazım. Bunlar kalkınmadan, hizmetten rahatsız, genelde kendi çıkarlarını, çevrelerini düşünen bir avuç azınlık. Bunun için sosyal medyada da bulunmamız lazım, sessiz kalmamalıyız. Yapılan her haberin altında AK Partili ve bizlerle ilgiliyse 3-5’i geçmez kişilerin yorumlarını görürsünüz ve onların sosyal medyada algı oluşturma çabalarını da görürsünüz. Aslında büyük kitlelerin, büyük sessizliğin, bu kentin sahiplerinin, sakinlerinin bunların karşısında edebinden, hayasından, efendiliğinden, kişiliğinden kaynaklanan böyle çirkin siyasetin içerisinde olmayan kişilerin o bir avuç azınlığın etkisinde kalmaması içinde bizlerin daha duyarlı olması gerekiyor. Haberler yorumlarımızla katılmalıyız.”

“KENDİLERİNDE BİR HALT VAR ZANNEDİYORLAR”

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise hep birlikte sahada olacaklarını ifade ederek, “Partimiz kurulduktan bugüne kadar yapılan çalışmaların daha da fazlasını ortaya koymak için gayret içerisinde olacağız. Hizmetlerimizle gurur duyuyoruz. Hem genel hem de yerelde yapmış olduğumuz hizmetlerle göğsümüz kabarıyor. Allah’a şükür alnımız ak” diye konuştu.

Milletvekili Kahtalı, birlik ve beraberlik içerisinde yaptıkları çalışmaların bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Özelliklede AK Partili olmayanların, AK Parti’nin üzerinden nemalanmak için onların yapmış oldukları çalışmaları, göstermiş oldukları adaylar üzerinden bazı tenzilatlar çıkararak, bizleri yıpratmaya çalışıyor. Bunlar her seçim öncesinde böyle hilelere başvurup, algı operasyonları yapmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz bunların yapmış olduğu bu algı operasyonlarının farkında, teşkilatımız sahada, Allah’a hamdolsun Malatya tarafını net ortaya koyan bir il, 31 Mart seçimlerinde de hem Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan’a hem de diğer belediye başkan adaylarımıza büyük bir destek vereceksiniz ve yeni bir tarih yazacağız. Onlar bu tarihin karşısında kuyruklarını kıstırıp yerlerine oturacaklar. Öyle sosyal medya üzerinden, 3-5 kuruşluk internet sitelerinden algı yapmaya çalışanlara asla fırsat vermeyiz. Herkes haddini bilecek.

Bu millet ve memleket hizmet almıştır ve hizmet almaya devam edecektir. Kimse, hiçbir aday arkadaşımızın üzerinden, hiçbir milletvekilimiz üzerinden, hiçbir belediye başkanımızın adına, partimizin mahalle başkanına laf söyleyebilecek kalitede, kapasitede değildir. Herkes kendi partisiyle uğraşsın. Kendi partisinin adayını söyledin. CHP’ye bakın, sorun İYİ Parti ve benzerleriyle bunlar ittifak yapmışlar. Adayları kim? Malatya’da anket yapın eğer üç tanesini sayabilirlerse ben namerdim. Kendi aday adaylarını, adaylarını dahi tanımayanlar, kendi partilerinin adaylarına tek bir laf etmezken, bazı arkadaşlar, kendi partimizin içerisinden olan bazıları adaylarımızla ilgili laf söylüyorlar. Hele de bu parti kendilerine belediye başkanlığı görevini vermiş, sonra kalkıp ‘müsaade et bu arkadaşımız devam edecek’ dediğimizde ‘ben daha iyi yapardım, bunu kabul etmiyorum’ diyor. ‘Ben dava adamıyım, reisciyim ama bunu da kabul etmiyorum’ diyor, hadi oradan herkes haddini bilecek. Bu dava memleket, ülke davası. Biz beyefendiliğimizi korudukça, ağzımızdan çıkan kelimeleri seçtikçe bunlar kendilerinde bir halt var zannediyor. Haddini bilecek herkes.”

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARI TAÇLANDIRACAĞIZ”

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise kadınlarının elinin değdiği bir yerde hayır ve bereketin olduğunu ifade ederek, “AK Parti olarak 2001de çıktığımız bu kutlu yolculuktan o süreçten bu sürece 6 genel, 3 yerel, 3 referandum, 2’si de cumhurbaşkanlığı olmak üzere 14 seçim geçirdik. Bu seçimlerde bütün vatandaşlarımıza, hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hanımlarımızım emeği ödenemez, bu anlamda da onlara teşekkür ediyorum. Bizler, belediyeciliği hizmet, sosyal, kültürel, çevrenin ve yeşilin korunması, katılımcı belediyecilik yönetim anlayışını benimsedik. Bütün bunların önünde bizler gönül belediyeciliğiyle beş temel ilkeyi taçlandırmak durumundayız. Bütün gönüllere girme noktasında kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Bizim yaptığımız araştırmada toplumun yüzde yüzünde bir problem yoktur herkesin AK Parti’ye oy vereceğini genel anlamda bütün içtenlik ve güzelliğiyle müşahede ettik. Bize düşen görev herkesin kapısını çalıp, gönlüne girmek ve onların gönlünü almaktır” diye konuştu.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan da “AK Parti kadın kolları olarak ilk istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesi istişare toplantımızın, seçim çalışmalarımıza ufuk çizeceği ve önümüzü görmemize katkı sağlayacağı ve çalışma azmimizi tazeleyeceği düşüncesindeyim” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • eski AKP'Lİ (5 yıl önce)
    4 vekil onca insanla taşıma ile bir salonu dolduramadınız...Hala dik konuşacağınıza biraz düşünün biz nerde hata yaptık...başta b .şehir adayı olmak üzere hiç birine oy verilmez... 31 martta görüşmek...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Akpliler tutuşmuş sanırım aynı övgüler aynı şahıs tarafından 4-5 kere yazılmış.Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş abuzer (5 yıl önce)
    Malatyalı hızlı tren istedi gelmedi gelmediği gibi mavi renkli TRENİMİZ vardı ONUDA kaldırdılar
    0
    0
    Yanıtla
  • onur (5 yıl önce)
    Akçadag her zaman reisin arkasında ama sızlerın karsısında Akcadagı yok goremezsınız 31 martta tokatı yıyeceksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • duyum var (5 yıl önce)
    sayın bakan haksız yere maskide bir sözleşmeliye kadro verdiniz rahatmı vicdanız o kişi şimdi daire başkanlığına oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    İnsan yapılanları görmesi lazım yapılanlar görünmese buda biraz nankörlüğe gider Gidin hayvan barınağını gezin gidin hayvanat bahçesini gezin gididin çöplerin deri dönüşüm yerini gezin çöplerde ürétilen eletiriği görün bunlar uzak değil malatyada bunları yapanda Yine Ak partidir
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)Songül isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen hayvan barınağından önce çarşı pazarı marketleri bir gez dolaş bakalım.Bu akplilere Allah akıl ihsan eylesin ne diyeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yesim (5 yıl önce)
    Koltuk sevdasının derdinde olanlar kendini olmazsa olmaz görenler ve ak davamıza münafıklık eden hadsizler istediği algıyı yapsınlar, millet'in iradesi 31 Martta onlari da, algılarını da yerle yeksan edecek. Hizmet partisi ola Ak yola ve neferlerine dil uzatan, fetö'den farkı yoktur... Bizim Safımız belli?♾??...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fetöyü fetö yapan sizsiniz. Devletin her tarafına metastazlı kanser hücresi gibi yayılmasına siz izin verdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tövbe biri ak partyi eleştirmesin, hemen fetöcü olur. Fetöcü olmasa bile kesin münafık olur. YAHU YAZDIĞINIZI Bİ OKUYUN ALLAH'TAN KORKUNUZ YOK MU? Senin gibi düşünenler ak partiyide devleti de perişan etti, dilerim ALLAH sen ve senin gibilere fırsat vermesin. Dilerim ALLAH senin gibilerin hakkından gelsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasir KESKİN (5 yıl önce)
    Bizler dün olduğu gibi bugünde yarında davamızın izinde olacağız Allah’ın izniyle sokak sokak cadde cadde kapı kapı gezip milletimizi hizmetle buluşturmak anlamında yönlendireceğiz 31 Mart seçimlerinden sonra inşaallah “Gönül Belediyeciliği” esas alınarak hizmette her zaman olduğu gibi yine sınır tanımayacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyinmeric01 (5 yıl önce)
    "MALATYA AK PARTİ MİLLETVEKİLERIMİZ İL BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL TESPİTLERLE KONUYU AÇIKLAMIŞ. ..AĞIZLARINA SAĞLIK. .. "AK PARTİ'NİN TEŞKILATLARIN'DA BEN'LİK YOK-BİZLİK VAR. ..BUNU MALESEF HALA ANLAMAYANLAR. ..BUNA SOSYAL MEDYA ÖZERİNDE ÇAMUR ATMAKTA. . CUMHURBAŞKANIMIZ SN: RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ MENSUBU OLDUĞUNU LANSE EDEREK.. CUMHURBAŞKANIMIZIN SEÇTİĞİ ADAYLARA HAKARWT-ALGI OYUNUYLA HALKIN KAFASINI BULANDİRMAYA ÇALIŞMAKTA. ..BUNDAN DOLAYİ. .BU İHANET ŞEBEKELERİNİN BU OYUNU DA BOZULACAKTİR. SOSYAL MEDYA'DA YAPILAN BU GİBİ MESAJLAR TEK TEK TAKİP EDİLEREK GEREKLİ MERCİLERE ILETILIP ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKTİR. AK PARTİ TEŞKİLATI BİRBİRİNE KENETLENMİŞ KALE DUVARI GİBİ DİMDİK AYAKTA. .HİÇ BİR HAİN GÜÇ YIKAMAZ. .. RECEPTAYYİP ERDOGAN VE AK PARTİ GÖRÜNÜMLÜ SAHTEKARLAR ANCAK KENDİNİ KANDIRMAKTA.. ÖZELLİKLE BUGÜN BU DEMELERİ VEREN TÜM AK PARTİ'NİN TEŞKİLATLARI NA TEŞEKKÜR EDİYORUM ... 31 MART’TA YENİDEN AK PARTİ'NİN ZAFERİNE DOĞRU İNŞALLAH "DURMAK YOK YOLA DEVAM #ÖnceMilletÖnceMemleket #malatyaakpartiteşkilatı
    0
    0
    Yanıtla
  • Neul (5 yıl önce)
    31 Mart İnşAllah başta Malatya'mız olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında bir AK Parti başarısı, zaferi olacaktır. Bu düşünceler ile siz değerli Vekillerimizi örnek alarak Önce Millet, Önce Memleket sevdası ile, şuuru ile Yorulmadan her gönle dokunacak, her derde ortak olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (5 yıl önce)
    AK parti kurulduğundan bu yana millet ile yol almış millet ve memleket için de hizmete bulunulmuştur. Algı yaratmak uğruna yapılan çalışmaları görmezden gelerek davadan dönen kişiler. Biz bu sevdadan vazgeçmedik geçmeyeceğiz.en güzel cevabı yine millet olarak 31 mart seçimlerinde bir kez daha vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (5 yıl önce)
    HALK HİZLİ TREN İSTEDİ GETİREMEDİNİZ MAVİ TRENİMİZ VARDİ ONUDA KALDİRDİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    Ülkemizi nerden nereye taşıdı Ak parti hükümeti Malatyamızı Doğunun parisi yaptı Ak parti Emeği geçen herkese Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeliha yetkin (5 yıl önce)
    ERDOĞAN bu miletin kabul olmus duasidir ERDOĞAN halkın sesine talebine kulak veren liderdir reis yaptigi isabetli aday seçimiyle bir kez daha gösterdi ki adam gibi adam .yola beraber çıkanların bir çoğu bu tirenden indiler malatyada ki aday seciminde nekadar isabetli karar vermiştir aday gosterilmeyenler davayi satılar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    Durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    AK PARTİ ülkemize çok şeyler kazandırdı DURMAK YOK YOLA DEVAM
    0
    0
    Yanıtla
  • NEFİS (5 yıl önce)
    Efendiler!!! Akpartiyi gün gelecek mumla arayacaksınız.Sürekli bir şikayet hali,sürekli bir beğenmemezlik,her seçimde hep aynı teraneler... Akparti hangi ilçede oldu da orası hizmetten geri kaldı.Hepimiz müslümanız nasip olanın,takdir edilenin Allahtan geldiğine şüphesiz inanırız.Bir seçime giriyoruz,ilçelerde kimin belediye başkanı olduğunun hiç önemi yok,Cumhurbaşkanımızın 40 yıllık emeğini kendi köylünüzün veya akrabanızın veya ahbabınızın belediye başkanı olmamasına veyahut meclis üyesi seçilmemesine satacaksanız eğer böyle düşünenlere bilinki ALLAH o hizmet makamlarını nasip etmemiştir. Herkes iki kuruşluk aday ve partilerden uzak durup 31 Marta kadar AKPARTİYE ve Cumhurbaşkanına sadık bir şekilde çalışmalıdır. Vatandaşa düşen sorumluluk belediye başkanı yolsuzluk yapıyormu,hizmet ediyormu bunu takip etmeli en ufak bir hatada bunu ifşa etmelidir. Davası olan müslümana düşecek görev budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akpartili (5 yıl önce)
    Akçadağda 2014 seçimlerinde 16 aday adayı variken sondakikada gelip aday olan kişi bugun adayı begenmiyor bağımsız aday oluyor. Başkan bey sen geldiğinde kimse sana ses çıkarmadı seninle çalıştı. Ogun kimse haksızlıktan bahsetmedi sana ne oluyor?? Akpartide sen ben yok biz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÜNGÖR (5 yıl önce)
    Biz liderimizin davasına sahip çıktık tabi ki onun gölgesi altında gövdemizi taşın altına koyarak çalışacağız. Ülke yönetmek kolay değil. Bir ilçeye o kadar aday çıkıyor ülkeye dışardan düşmana gerek yok 7 düvel bir olmuş dışarda bizim ilçelerimizde 70 düvel ak partiye düşman tek dertleri kendi tanıdıkları olmadı diye partiye küsenler yarın biz oyumuzu ak partiye verdik diyerek seçim gecesi sevinmeye gelecekler parti binamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    Malatyayı doğunun parisi yapan yine Ak Partidir Emeği geçen herkeste Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Songül (5 yıl önce)
    Ülkemize yolları köprüleri hastaneleri kazandıra Ak parti hükümetidir Malatyamıza gelen yatırımlar Ak parti hükümetidir Milletimiz sandığa giderken yine Ak parti diyecek Allahın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun Güngör (5 yıl önce)
    Sadece ak partiye laf söyleyenleri yayınlamasanız bir sürü insan yorum yazıyor neye göre belirliyorsunuz yorumları yayınlamayı biz kimseye hakaret etmiyoruz. Susturamayacaksınız, durduramayacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun GÜNGÖR (5 yıl önce)
    Öncelikle sürekli akp yazmanızdan rahatsızız ak parti yazmak bu kadar zor olmasa gerek ak partinin içinde ki akpliler sizlerden güç alıyor haber yaparken bu hususa dikkat etmeniz gerekmez mi? Biz bu seçimi ALLAH’ın izniyle alnımızın Ak’ıyla kazanacağız. Algı yaratmak sizin işiniz çalışmak insanların gönlüne girmek bizim işimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Asmine (5 yıl önce)
    Bu memleketi artık algılarla yönetmekten bıkmayan zihniyet AK Partinin tüm kademesinde ki insanlara çamur at izi kalsın oyununu oynayamacaklar. Vekilimizin de dediği gibi "Herkes haddini bilecek"
    0
    0
    Yanıtla
  • CELİL (5 yıl önce)
    Algı siyaseti yapanlara karşı en güzel cevabı 31 Mart’da Milletimiz verecektir. DURMAK YOK YOLA DEVAM Dedik. DURMAYACAĞIZ!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (5 yıl önce)
    Toplumu geren manşet ve açıklamalardan uzak durulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (5 yıl önce)
    Artık vadandaşi tehdit etmeye kadar vardirdiniz işi veki.
    0
    0
    Yanıtla
  • pötürgeli (5 yıl önce)
    sıktınız artık kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz 1 nisan şakası yolda reise oy veriyoruz dieip hep bizi kibriyle boğanlara oy verdik saltanatı bitirmenin vakti geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (5 yıl önce)
    Güzelim Anadolu insanı bu başlığı duya duya gangster oldu çıktı.sokakta herkes herkese had bildiriyor.Texas diyicem ama oranında kendine göre kanun ve yasaları vardır diye düşünüyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp reisi (5 yıl önce)
    Bir yanlışlık olmasın sakın Selahattin başkanı vekiller istemiyordu şimdi nasıl benimsediler acaba. Siyaset böyle mi yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.sozlere.oy.verenler.dusunsun.cevabini. Versin.soz.hakkiniz.yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Reisçi (5 yıl önce)
    Başkanlıkta AKP Meclis’te muhalefet Reis in iyiliği için
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Helal kahtalıya algı yapanlara artık ak parti ki idareciler artık tepki vermeli
    0
    0
    Yanıtla