SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Herkes Performansını Yükseltti"

0
Güncellendi - 2019-04-01 21:04:30
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Adem Büyük, Galatasaray karşısında kupa maçında avantajlı bir skor almak, lig maçında ise puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, önce Ziraat Türkiye Kupası ardından da Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya gelecekleri Galatasaray karşılaşmalarına ilişkin beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Büyük, Ziraat Türkiye Kupası'nda avantaj elde etmek, lig maçında ise zorlu İstanbul deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirtti.

"HERKES PERFORMANSINI YÜKSELTTİ"

Milli maç ve yerel seçim nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendirdiklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Bu tür kamplar futbolcu için biraz zor geçebilir. Çünkü daha yeni devre arası kampından çıkıp, yoğun bir maç trafiğine girdik. İkinci yarıya istediğimiz şekilde başlayamamıştık, onun sıkıntısı da yaşıyorduk. Bu kamp bizim açımızdan iyi oldu. Her şey olumlu geçti. İlk yarıdaki Malatyaspor'u, Antalya kampında yakaladık" dedi.

Büyük, ligin ikinci yarısına Göztepe karşısında sahalarında aldıkları 3-2'lik galibiyetle başladıklarını anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Öyle devam edeceğimi ümit ediyorduk ama futbolda bazen inişler çıkışlar olabiliyor. Bizim düşüşümüz biraz uzun sürdü. Bizde açıkçası bunu beklemiyorduk. Geçen seneden bu zamana kadar çok iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Çok önemli maçlarda önemli eksiklerle mücadele ettik. Kazanabileceğimiz maçlarda puan kayıpları yaşadık. Bazı şansızlıklar yaşadık. Öz eleştiri de yapmamız gerekiyor. Şuanda herkes performansını yükseltti. Sakatlıkları olan arkadaşlarımız geri döndü, takım içerisinde rekabette başladı."

"KUPAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Adem Büyük, Evkur Yeni Malatyaspor olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı çok önemsediklerini ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray ile önce kupa sonrada ligde karşılaşacaklarını anımsatarak, "Zor geçeceği kesin. Tabi ki kupa maçı lig maçından biraz daha farklı olabilir. Ligde istediğimiz yerdeyiz ama kupaya çok önem veriyoruz. Ligi, iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Kupada da final oynamak istiyoruz. Galatasaray gibi güçlü, köklü bir camiayla oynayacağız ve maçın zor olacağını da biliyoruz. Umarım onlarda maçın zor geçeceğini biliyorlardır. Güzel bir maç olacağını söyleyebilirim. Yoğun bir tempoya gireceğiz. Bu bizim içinde kolay değil. O nedenle sakat olan oyuncu arkadaşlarımızın da geri dönmesi önemliydi. Kupada avantajlı skoru alıp, lig maçından da puan ya da puanlar almak istiyoruz. Şu anda bunu başarabilecek güce sahibiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız