SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Herrera Resmen Yeni Malatyaspor'da

0
Güncellendi - 2020-08-28 21:58:01
Herrera Resmen Yeni Malatyaspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Arjantinli kaleci Guido Herrera ile resmi sözleşme imzaladı. Sağlık kontrolünden geçen Herrera, takımın Bolu'daki kamp çalışmalarına katılacak.

Sarı siyahlı kulüpten şu açıklama yapıldı:

"Kulübümüz, Arjantin Süper Lig takımlarından  Club Atletico Talleres forması giyen başarılı kaleci Guido Herrera'yı renklerine bağlamıştır.

Kulübümüzün yeni transferi Guido Gabriel Herrera sağlık sponsorumuz Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcumuz; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcumuzun sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Yms'li (4 yıl önce)
    Hepside cok iyi oyuncular hayirli olsun Artik bu sezon yuzumuzu guldursunler basarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun.İnşallah yedeği vardır. Ufuk diye bir kalecimiz daha vardı fakat herhalde Farnoelle ile 34 maç üzerinden mukavele yapıldı ki her gelen hoca can simidi gibi ona sarıldı Diğer kalecilerin yüzleri bile unutuldu Hayırlı uğurlu olsun iyi bir yerli yedek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk pandemi sürecinde takımı bırakıp kaçmıştı. Bu sezonda almanyaya gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Alanya
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (4 yıl önce)
    Yorum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Hayırlı Uğurlu olsun.İnşallah faydalı olur takıma videolarını izlediğimizde hemen her futbolcu dünyanın en iyi futbolcusudur.İnşallah bu transferleri de videolardan izleyerek yapmıyordu yönetim.Bu arada kamp bitmek üzere niye bu kadar geç katıldı bu isimler ? Cueva ile neredeyse 1 ay önce anlaşıldı sanırsam daha yeni yola çıktı ülkemize gelmek için önemli bir detaydır bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Peru’da uçuş yasağı vardı. Yorum yapın da ne oluyorsa olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    İmzalar güzel bakalım transferlere para ödemeleri zamanında yapılır.
    0
    0
    Yanıtla