SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hiç Kimse Çalışmıyor, Yapmıyor Demesin'

'Hiç Kimse Çalışmıyor, Yapmıyor Demesin'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehir merkezindeki çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Özellikle toplu taşıma araçları tarafından kullanılan ana arterlerin kardan temizlenmesi ve vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürmekteler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İsmetpaşa Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, özverili bir şekilde çalışan personellere bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediyesinin 7/24 yanlarında olduğunu belirten Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici, “Büyükşehir Belediyesi 7/24 yanımızda. Zor bir dönemden geçmekteyiz. Yoğun bir kar yağışı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Şu anda ekipler İsmetpaşa caddemizde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Kar yağışı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallelerinde çalışma başlattıklarını belirten Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiye Şahin, “Kar yağdığından beri çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a hiç kimse yapmıyor, çalışmıyor demesin biz sahadayız gözümüzle görüyoruz. Mükemmel bir insan yanımızda olduğu için değil Başkanımızı yıllardır tanıyoruz. Böyle bir insanın Büyükşehir Belediye Başkanı olması bize büyük bir onur ve gurur veriyor. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hizmetten yana hiçbir sıkıntı yok. Kar yağdığı andan itibaren hiçbir sıkıntı yaşamadık. Büyükşehir Belediyesi’nin çok yardımını aldık. Başkanıma ve bütün ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin bütün birimleriyle sahada olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bütün birimlerimiz şu anda sahada. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımız, Fen İşleri, iştiraklerimiz ile bütün birimlerimiz sahada. Malatya’nın her yerinde son 10 günden beri sürekli kar yağıyor. 53 yıldır yağmayan kar bu dönemde yağdı.

Özellikle bu yıl çiftçilerimizin yüzü gülecek, yer altı sularımız artacak. Kar temizleme çalışmalarına bütün birimlerimizin iştirak etmesi aynı zamanda Belediyemizde kurumsal bir kimliğin aidiyet olgusunun ne denli öne çıktığının en temel göstergesidir. Çalışmalarımızı büyük bir titizlikle devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bülten


 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Yıkamacı (2 yıl önce)
    Kar 18 Ocak günü yağmaya başladı belediye ekiplerinin Özsan Sanayi Sitesi'ne gelmeleri ise 29 Ocak günü oldu yolların kardan ve buzdan köstebek yuvasına dönmesinden dolayı 11 gün iş yapmadık kendi imkanlarımızla temizledikten sonra belediye ekipleri geldiler
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Yemin et de vallah puhaaa girinde en yakını Koyunoğlu kaldırımlarda iki kişi zor yuruyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Bu kadar çok çalışmayın kendinizi heder ettiniz reisin semeresini yiyin nereye kadar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Maruf (2 yıl önce)
    İşiniz uyutma, üçü otuz yapmak, işiniz reklam, iki tanede yalaka muhtar aldın mı yanına tamam zannediyorsunuz. Burada mazlumun gücü yetmeyebilir ama bunun ahireti de var. Halk sizin nasıl çalıştığınızı görüyor. Bu milleti kör sağır mı zannediyorsunuz. Garibim Reis kendini parçalıyor memleket kalkinsin, siz kendimiz nasıl kalkınırızın peşindesiniz. Sizin derdiniz başka, Reisin derdi başka. Bunu reis bilmesede duymasada Allah biliyor ya. Hele biraz daha oyalanın, yakında Reis'te duyacak.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Çalıştığınız belli torbillileriçin çalıştınız resmi kurumdan ve başka nereleri gezipvatandaşın olsun derdini dinlediniz ben emekliyim 2500tl ve ile 5 nüfus bakıyorum eğer asgari üçret kadar da olmassa daha oy ve benden ve beklemeyinyeter 20 ve yıldır size destek veriyoruz Yeter
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Muhtarı sana nasıl oy verdım boyle bır hata ettım ara sokaklara hıc bır kepce felan gırmedı hep kendı yerlerini temizlettiler belediye sınıfta kaldı..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    Malatya belediyesi nezdinde Selahattin başkan, her kar yağışında olduğu gibi yine bizleri buza, karlı yollara mahkum etti. Seçimde görüşmek üzere.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mağdur Vatandaş (2 yıl önce)
    Kayınbabam hasta, durumu ağırlaşınca ambulans araştırmaya götürdü. Eşim arabayı çıkaramadı çünkü kepçeniz kendi çabamızla açtığımız yolu sıyırdığı karla doldurmuş. (Kepçe bir tur atıp o karı evlerin önüne yığıyor, hayrın yoksa yanaşma hiç, hizmette gözün yok ki)2 durağa gitti taksi yok. Gece 2 küreklerle kar temizledik çoluk çocuk arabayı zor bela çıkardık. 6 kişi durmadan akp ilçe binasının önünü temizliyor, çalışmak bu ise çalışıyor. Kendi kesesine çalıştıktan sonra banane...yazıklar olsun...bizden yana hakkımız haram olsun. Gecenin o soğuğunu da yedirdiniz çoluk çocuğuma.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ya çalışma var kabul bizim yesilyurr merkez ana yol.temizleniyor tuz dökülüyor.barguzu ana cadde yapılıyor fahri katalan temizleniyor şehir ici temizleniyor ama barguti mezarlığın sokaklar hiç kepçe girmemiş mahallelwr kepçe girmemiş heryer kar buz başka yerlerde temizlense ilgelenilse kötü mü olur tamam köyler sıkıntılı ana caddeler önemli ama sadece bir kesime hitap edilmez size asıl.oy verenlere icraat yapılsa birazda
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Meto (2 yıl önce)
    Yahu 10 gundur kar yağdı yağıyor sitemizden arabayı boşver yürüyerek hareket edemiyoruz..doğru belediye çalışıyor ama kime siyasetçinin bürokratın kodamanın kapısının önüne kadar temizliyor..yani klasik ( dayın varsa hizmette var) ayrıca belediye muhalefette olsaydı o başkanı linç ederlerdi..akp de olunca eleştiri bile günah sayılacak nerdeyse
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bünyamin Canpolat (2 yıl önce)
    Evet hizmet var ama kişiye özel hizmet var.Istanbul evleri 1 ve 2 'nin olduğu sokak ve yol temizlenir çünkü orada eski bakan oturuyor ama 50 metre ötedeki sokaklar yollar temizlenmez.Kişiye özel kar temizliğini de gördük çok şükür.Görmediğimiz başka hangi adam kayırmaca yada torpil kaldı bilemiyorum.Ayrica yeşilyurt belediyesine seslenmek isterim.Almanya ya adam göndermek (kaçırmak mı demeliyim bilmiyorum) kâr temizlemekten daha mı kolay?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    10 gün oldu kar yağalı evlerimizin sokağına arabayla giremiyoruz.Bunlar ne hizmetinden bahsediyorlar.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Metehan (2 yıl önce)
    Yaw he hee... Muhtarım varsa akraban eşin dostun gönder hemen belediyede işe başlasınlar... sana her türlü kadro açıldı
    %100
    %0
    Yanıtla