SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir 'Keşke'si Olmayan Bir Belediye Başkanıyım"!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Habertürk TV'nin ana haber bültenine katılarak, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un, deprem yıkımlarının ardından istifayı düşünüp düşenmediği sorusu üzerine "Geçen zaman içerisinde hiçbir “keşke”si olmayan belediye başkanıyım." dedi.

Gürkan'ın katıldığı yayında, Mehmet Akif Ersoy, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen onbinlerce ölüme ve bina yıkımına sebep olan depremde Malatya'nın durumu ile ilgili sorular yöneltildi.

odatv4.com, Ersoy'un soruları ve Gürkan'ın yanıtlarına ilişkin şu haberi yayınladı:

"..Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Habertürk ekranlarında gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un canlı yayınına konuk olarak şehirdeki durum ile ilgili bilgiler verdi.

Gürkan, Ersoy’un “2004’ten beri Belediye Başkanı olduğunuz Malatya’da neden bu kadar çok bina yıkıldı. Sorumlu olduğunuzu düşünüyor musunuz? Sorumlu olduğunuzu düşünüyorsanız istifa etmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna şu yanıtı verdi:

“2004’ten beri Belediye Başkanıyım. Geçen zaman içerisinde hiçbir “keşke”si olmayan belediye başkanıyım. 2004’te geldiğimde eski Malatya diye tabir ettiğimiz yerde ilk etapta koruma amaçlı imar planı yaptım. Daha sonra oradaki yatar mimarilerin imar uygulamasını yaptım. 2014’e kadar o 15 bin nüfuslu belediyedeydik. O belediyede tek bir nüfus kaybımız bile yoktur. “

Malatya’nın bina stoklarının sağlıklı olduğu söyleyen Gürkan, “Biz hatası olanın, hatasının bedelini ödemesini istiyoruz. Bostanbaşı bir tarım arazisi, buranın imara açılmaması gerekiyor. Geçmiş dönemde devletimizin kurumları vardı. Kimi bu konuda ihmali, kusuru, kastı bir şeyi varsa bu konuda gerekli adımları, kovuşturmaları başlatmış. İçeride alınan müteahhitler vardır.” dedi.

Ersoy’un “Yıkılan binalar var. Henüz yeni yapılmış, 5 yıl önce yapılmış binalar var. O yeni binalar da yıkıldı” demesine Gürkan’ın “1 tane örneği var mıdır o yıkılan binaların. Battalgazi’de yıkılan binaların hepsi eski 30-40 yıl önceki” diye konuştu.

Ersoy ile Gürkan arasındaki tartışma da sosyal medyada gündem oldu.

“Bütün cenazelerimizin cenaze namazı kılınmıştır, ayrı ayrı mezara da kendi inanç değerlerimiz ölçüsünde uygun şekilde defnedilmiştir” diyen Gürkan’a Ersoy, “Allah rahmet eylesin. Cenaze defnetmeyi başarı olarak gördüğümüz bir yerdeysek vay halimize. Bunu bazı yerlerde yapamadık doğru, ama bunu bir başarı olarak anlatıyorsak vay halimize” ifadeleriyle tepki gösterdi."

Haber Türk TV- odatv4.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

154 yorum yapılmış

  • b vaizoğlu (1 yıl önce)
    sayın selahattin gürkan bey m a l a t y a belediye başkanı: kamu yönetimi eğitim durumunuz: battalgazıde sayın T U F E N K C I size yardımcısını gönderdi !!sayın rahmetli içişleri komısyon başkanımız ( emekli vali ) g a l i p d e m i r e l size ne hatırlatıyor kırkgözde imara aykırı bir iş oldumu!!! belediye de görev ve sorumluluk aldığınızda üniversitemiz den akademik bilgi becerisi yuksek donanımlı eğitimcilerle(üniversite sanayi işbirliği çercevesinde ) çalışdınızmı??? altın kaysı hotelde vıraj bölgesinde belediye çalışanlarına kışisel gelişim öngörünümlü davranış için eğitim vermek fikri olumlu fakat belediyemizde imar&fen işleri kimlerden kurulu kaç tane şehir planlamacısı var??? il özel idaresinden bilgi tecrübesi yüksek olan bölgenın ekonomik katmadeğerlerini&insan kaynaklarını bilen kim var?? vizyonunuz&misyonunuz malatyayı kaç sene geriye itmiştir üretim trendleri çeşitlenmek açısından fırat kalkınma ajansına iki üniversitemiz var öğrencilerin katma değer sağlayan fikirlerini tezlerini değerlendirmek için çalışma yaptınızmı(ataşehir belediye başakanımız s a y ı n b a t t a l i l g e z d i ) uygulamalarından hangısı var t u r g u t ö z a l üniversitesinin internet sayfası s i y a h vefat eden öğrencilerin isimlerive bölümleri yazılı???? belediyenın imar &fen işleri hangi inşaatın temel bilgilerini d e m i r ç i m e n to kullanım bilgilerini takıpve kontrolunu ??? el semıu el basıru var tablo ortada fatura çok kabarık!!! t u r g u t t e m e l l i &h a m i t f e n d o ğ l u d a n & yeni belediye başkanlarının eserleri karşılaştıralım sonuçda yapılması gerekenler !!! saygılarımızla
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Keşkesi olmayan başgan ilk 3 gün nerdeydin onu söyle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cebbar (1 yıl önce)
    Keşkeleri olmayan Başkana, keşkeleri bol olan seçmenlerinden selam olsun!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Malatya belediyesi imar komisyonu; Metin Mandal (Emekli, Lise Mezunu), Basri Akatay (Çiftçi, Ortaokul mezunu), Yusuf Geleri (Emekli, Lise Mezunu), Sedat Alpkıray (Esnaf, Lise Mezunu) ve Recep Ülkü (Esnaf, Yüksek Okul Mezunu) Bu komisyonu Malatya ya layık bulanların hepsi bu felaketin suçlusu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Ölenlerin ruhu seni rahatsız etsin. Uyku nedir bile.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    milletin evi başına yıkıldı.nicesinin canı gitti genede keşkeniz yok ise ne diyek ölümle bile algı sözün bittiği yer
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yasin (1 yıl önce)
    Geçmiş olsun başımız sağolsun. Malatya'da hayatını kaybeden insan sayısı Hatay'dakiyle kıyaslanamayacak kadar azdır. Bu memet akif ersoy Hatay belediye başkanını yayına bağlayıp aynı soruları ona da sorsun. Bunun yapılan habercilik mi şimdi. Sen hakim değilsin savcı değilsin. Sadece habercisin. devletin seçilmiş bir memuruna saygı göstermek zorundasın. Hesap sormak sana mı kaldı?
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Birinci depremde malatyada 130 bina yıkılmıştı bu deprem maras ve hatayda, adıyamanda etkili oldu gunduz olan 2.depremde ise malatyada 3500 uzerı bina yıkıldı bu deprem ise Elbistan ve Malatya da etkili oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hala takım sevgisi hala takım sevgisi. Seçilmiş olması demek ona soru sorulamayacağı anlamına mı geliyor? Seçilmiş olması her söylediğine okey demek mi gerekiyor? İtiraz etmek kötü bir şey mi? Senin takıma sorulunca olmaaaaz diğer takıma sorulunca oluuuur mu oluyor? Şu durumda bile siyaset yapmaktan bile vaz geçmiyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Yasin arkadaşım Hatay belediye başkanınada aynı soruları sordu onlarda keşke yoktu. Bu kadarda hakikaten olmaz. Yazık bu şehre çok yazık keşke yazık olmasaydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MECZUP (1 yıl önce)
    He yav kimse ayranım ekşi dermi, bırak sen kendini övme seni başkaları övsün gerçi seni yönetim ve iş bilgisi bakımından övecek kimse bulamazsın da bir kaç avanen hariç .
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yusuf A (1 yıl önce)
    Yıllarca çürük oldugu için boş duran bina trend garden a kim ruhsat verdi bunun araştırılıp ortaya çıkması lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Anlaşılan sadece gürkanın değil hiç bir malatyalı siyasetçinin,iş adamının,müteahhidinin,bld başkanının 'keşkesi' yok.Lakin olsa biri çıkar bi açıklama,özeleştiri vs yapar,sorumluluğu hatası varsa istifa ederdi.Kafalarını yastığa koyunca rahat uyuyabiliyorlarsa hepsi ozaman lafım yok.İnşallah vatandaşlarımızın kafasında keşkeleri vardır artık,yoksa yaşayanları hayatta tutma hünerine sahiplerin yerine,ölüleri düzgünce defnedebilme hünerine sahip olanlarla yol almaya çabalayarak devam edecek memleketim...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Keşkem (1 yıl önce)
    He ya. Yıkılmadı. Büyükşehir niye var? Büyükşehirlerde deprem ile ilgili bina testleri ücretsiz yapılıyor. Sizde var mı? Kendi döneminde bina yıkılmamıy mış. Eskimalatya yoluna Eskimalatya'ya denmeren devrilen ve yolu kapatan binalar kimin döneminde yapıldı? Bunları da geçtik. Boş işlerlerle dev suratlarınızı Billboard lara asmak yerine depreme hazırlık neden yapmadınız? Reklam, tanıtım ve medyaya her ay kaç milyon ödediniz? Kriz planınız ne idi neden böyle oldu, açıklayın. Milletin kesesinden binlerce liraya alınan montları giyip ortada gezmekten gurur mu duyuyorsunuz? Depremin ilk saatlerinden itibaren elk 3 gün ne yaptınız saat saat açıklayın da bilelim, ilçelerin tüm balediye büşkanları, vali ve kaymakamlar dahil. Şu itfaiye elemenları ile ve 112 elemanları ile de görüşecek bir muhabir var mı? Neler yaşadılar? Lafım bu zihniyette olan her yetkili ve sorumluyadır. Bürokratlar dahil. Parti ayırt etmeden. Herkes hesap vermeli. Giden canlar bir yana ülke tamamen dibe vurdu. Yaşanan felaketin faturasi sadece ekonomik olarak 200 milyar dolar olacak. 80 milyar dolar hikaye. Zaten borç batağındayız. Gelecek umutsuz. Türkiye'yi bekleyen çok daha vahim gelişmeler kapıda. İnşallah olmaz. Son felaketi tamamen iktidara yükleyerek bir şey elde edilmez. Mesela şu pişkinler pişkini Hatay balediye büşkanı neden hala istifa etmez. Etmiyorsa bay Kemal neden partiden ihraç edip siç duyurusunda bulunmaz? Al birini vur ötekene misali...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    büyük şehir belediye başkanı olarak getirdiği ilk getirdiği fen işleri daire başkanı olan şahıs kendi yaptığı bina yıkıldı gerisini söylemeye gerek bu şahıs nasıl daire başkanı yapıldı böyle bir başkandan ne bekleyeceğiz yeşilyurt belediyesinin yaptığı topsöğütteki konutlar yıkılıyor ihaleyi kime nasıl verdiniz o mütahit hazır betonu nereden aldı bunun iyi araştırılması gerekiyor yazılacak çok şey var ama bunun da üzeri örtülür olan ölenlere malını kaybedenlere oldu biz bu ülkede zihniyet devrimi yapmak zorundayız ama malatya halkı yine buinsanları seçerse şaşmam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Selahattin Başkanın, herşeyi en iyi bilirim egosuyla yaptığı ve herşeyin merkezinde kendisi olduğunu sanarak yaptığı bir açıklama üzerine saldıranlar hedef şaşırtıyorlar. Birçok yerde cenazeler toplu mezar gibi gömüldü, burada tek tek işlem yapıldığını söylemek isterken bu duruma düştü. Gidin cenaze sahiplerine sorun, o hizmetin ne kadar değerli olduğunu. Ama bunu söylemenin zamanı değildi bana göre. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin lütfen. Evet, Selahattin Gürkan, kendisine en çok zarar verenin yine kendisi olduğunu bilmeden konuştuğu için bunlar başına geliyor. Haklı da söylese milletin canı burnunda, tepki gösteriyor. Ama bütün bunlar olurken bazı şeyleri gözden kaçırmayalım. Son 20 yılın Malatya'da imarla ilgili sorumluları Cemal Akın ve Ahmet Çakır, bunların imar komisyonları, belediye meclisleri, encümenleridir. Tabi Hacı Uğur Polat, Mehmet Çınar da unutulmamalıdır. Selahattin Gürkan, imara kendisinin açmadığı ama yüksek katlara göz yumduğu için bunlara göre tali suçludur. Ama bunlar imarın rantını dibine kadar yiyen, 20 yıl önceki durumlarını bildiğimiz, şimdi servet sahibi olan insanlardır. Ve tabi hepsinden daha önemlisi, Malatya'yı mahveden Ahmet Çakır, Hacı Uğur Polat ve Mehmet Çınar'ın baş koruyucusu, yakınları son 10 yılın en büyük emlak toplayıcısı olan Öznur Çalık da unutulmamalıdır. Beylerderesi civarında ve Yeşilyurt ilçesinde, Kuzey Çevre Yolu'nda, sayın Çalık'ın yakınlarıyla ilgili arazi soruşturması yapılmalıdır. Selahattin Gürkan'a, kendi kendini övmeye kalkarken söylediği laflarla yüklenirken, Malatya'daki imar katliamının asıl sorumluları olan üstte saydığım diğer isimler gözden kaçırılmamalıdır. Malatya'da Ahmet Çakır döneminde patlayan imar yolsuzluğu olayının nasıl kapatıldığına bakarsanız, Mehmet Çınar'ı hangi milletvekilinin ve hangi genel başkan yardımcısının nasıl ve niye kurtardığına kafa yorarsanız çok şeyi çözersiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Tatar ramazan (1 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Ömer ve niceleri daha anlamadınız mı şimdi ye kadar şakşakçılar Selahaddin Gürkan a bu şekilde hiç soru sormadı doğru sorular karşısında neye uğradığını şaşırdı Allah'ına gurban Mehmet Akif ersoy
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Başkan Bostanbasini imara açanları suclayacagina, işini yapaydin senle beraber buralara bina izin vermiyeydin bende diyemki yiğit başkan! Ama.nerde..bjr yerde yanlış var ve sen devam ettiriyosan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Darbeden 2 gün sonra ulaşıma zam yaptınız reis bir ay herkes merkezlerde olsun ulaşımı bedavaya cektiniz.deprem zamanı esenlikler hep ucretliydi suyu bile parayla sattınız.DEPREM zamanı ekmeği bedaya ilk 3 gün verdiniz tekrar paraya çeviriniz millet tepki gösterince geri çektiniz.simdi ulaşıma zam yaptiniz minibüslerde tehtit ettiniz bu fiyata goturecelsiniz yoksa ruhsatlarinizi Alaçam dediniz millet tepki gösterince şimdi ulaşımı tekrar bedava ettiniz.....darbe zamanı Ahmet Çakır vardı tamam anladık ama şimdi sen varsın .milletten çok çok kopuksunuz . doğru söylüyorsunuz sizin hiç KESkENiZ yok bizim var ama
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dogrucu davut (1 yıl önce)
    Sonuna kadar arkandayız baskan devletimiz varolsun sagolsun yaralarımızı sarmaya çalışıyor toki tekrar insa edecektir Malatya yi insallah
    %6
    %94
    Yanıtla
  • Devletimizi canımız feda reisede amenna TOKİ yapacak belediye değil.iyiki belediyelere bırakmıyor devlet tokiye yaptırıyor.belediyenin yaptığı deprem evlerini bilmiyorsun galiba 136 topsogut konutları 1yillik binalar kolonları patmalis ağır hasarli.belliki sende başkanın trolusun kıral cıplak diyemeyenlerdesin.bir yerde haksızlık varsa haksizsin diyebilecek sin.imar konusunda ruhsat konusunda belediye başkanları haksizdir.jeoleji mühendislerinin raporu var bosatanbasi 5 karttan fazla bina yapilaz diye.tamam biri leri verdi 13 kat 15 kat onlarda hesabını verecekler .ama kendi belediye başkanlığı döneminde 5kattan fazla müsade etmesydi .başkan Selahattin donemedinde bostanbasida yapılan 5 kattan fazla daairelerde vebali vardır.betoncu Mehmet cinarinda.isin gerçeği ne biliyormusun imarı kesinlikle belediyenin elinden alacaksın çevre sehircilik bakanına devr edeceksin.sen biraz başkana yakın birisin belli .merak ettinmi bostanbasida TOKİ konutları var neden 5 katlı.neden 12 katlı değil.celladina aşık olmuşsunuz azıcık vicdanlı olunuz söylediğim bölgenin yüzde 80 ağır hasarlı ordaki millet hepsi kredi borcuyla almış sence bu milli servet değil adamlarin 20 yıllık birikimi.adam belediye adamını bulmuş eski bir binanın daireleri bölmüş parcalamis 1+1odalı rezidans yapmış etrafında cilalamis.kac kişi o binada vefat etti biliyormusun tam 60 kişi bir tane akrabam olsaydı acaba bu yazıyı yazabilirmiydin...
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Bostanbasızede (1 yıl önce)Barut isimli kullanıcı yorumuna
    Yıllarca çürük oldugu için ruhsat verilmeyen trend garden akim ruhsat verdi büyük şehir mi Yeşilyurt mu bunun kesinlikle çıkması lazım ortaya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bostanbasızede (1 yıl önce)Barut isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya haber teşekkür ediyorum objektif haberleriniz ve çekinmeden güçlünün yanında degil halkın yanında oldugunuz için bizde malatyalı olarak reis için bunlara oy vermiş bir vatandaşım eleştirmeli dersini vermeliyiz vatandaş olarak geçmiştekilere de gelecekteki yöneticilere de ders olsun kimse oturduğu koltugu babasın tapulu malı gibi görmesin kendini firavun sanmasın adama bak sanki kendisi olmasa malatya ekmege suya muhtaç olacakmış gibi bune kibir bune özgüven
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sizin döneminizde alınan meclis kararlarından 1 tanesinde kat yüksekliği artışı yoksa size helal olsun demekten başka bir şey söylemek olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    abla nerde abla!!!!! cemal akın nerde ...gürkan hedef alınmış ama diğerleri de hiç masum değil..geniş bakalım olaylara
    %72
    %28
    Yanıtla
  • İhsan (1 yıl önce)
    Olurmu canım sevgili başkanımızın EXPO 2028 i var malatyamıza çok büyük bir değer kazandırdı nasıl görmezden gelelim (çok büyük bir marifetmiş gibi tellaliye ile duymayan kalmadı) adam depremde bile bilbord ve raketlere para harcayıp hala reklam etiket peşinde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    2020 ocak ayında Elazığ depremi olduğunda bir çok bilim insanı özellikle Malatya-Maraş-Hatay için deprem beklediğini söyledi. Nitekim de maalesef bu felaketi yaşadık. Maalesef Malatya Elazığ depreminden yeterince ders çıkarmadı. Bostanbaşı gibi çürük zeminlere koca koca süslü süslü zayıf binalar dikildi. Hem de her bir blok 4 daire üzerine yapıldı. Müteahhitler 4 daire üzerine binalar çıkarak ekstra karlar etti. Malatyadaki süslü süslü binaların inşaat kaliteleri görüldü. Böyle bir felaket ile test edildi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çürük zemin tamam kabul,peki neden imara açıldı ve kim açtı,yazık değil mi millete,adı üstünde bostanbası yani, bostan ekilen bir yer aslında özünde,temennimiz yeşil alan ilan edilmesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kendiliğinden imara açıldı ve bu dosyada kapandı gitti..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Ya zaten tek suçlu sizi oraya getirenler.onlar Hakettikleri gibi yonetilirken kurunun yanında yaş ta yanan biz olduk.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Selahattin Gürkan 2004 yılından beri alınan bütün imar kararlarında belediye başkanı olduğu için mecliste oy kullandı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    Hepinizi Allaha Havale ediyorum.......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak sadece utandım. Bu sözleri sarfederken insan utanır. Biliyorumki bu söylemin basitliğinin farkında bile değil. Cenaze defnetmeyi başarı olar gören bir başkan. Yazlıklar olsun memleketime
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Keşke mi dememiş.. elazig depremi 3 yıl önce olmuş.. malatya da yıkıldı o deprem de.. soruyorum ne önlem aldın malatya için? Depremin olduğu gün ordu buyuksehir belediyesi Adıyaman'a seyyar mutfak seyyar fırın vs yardım gönderiyor.. ordu neresi Adıyaman neresi.. hani senin seyyar market, seyyar mutfak, seyyar fırınlarin.. sen büyüksehir degilmisin?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Demet (1 yıl önce)
    Pesssssss senin nasıl bir başkan olduğunu en iyi malatya da yaşayanlar bilir.Kac yıldır gorevdesiniz bir arpa boyu ilerlemiş hangi projeniz var malatya ya ne kattınız siz sayın Erdoganin sayesinde o koltuklarda oturup sağa sola caka satmatmaktan başka hiç bir şey yapmadınız dilerim Sayın cumhurbaşkanımız bunu sizin yanınıza koymaz...Ayrıca o sözde vekillerinde yanına koymaz ...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Ben reisciyim reisciii......malatya akp yönetimi için diyorum.Bunlar varya bunlar hepsi .tarim arazilere önce sulama birliklerinden su vermiyorlar ağaçları 3bes senede kurutuyorlar sonra imara açıyorlar.tum müdürlükler bunların elinde akp il başkanı kendini Malatya valisinin üstünde görüyor.bakin ben reisciyim Hemde ölenene kadar inan bu çetelere hic birşey olmaz.ama zalimede zalim diyeceksin benim dinim bunu gerektiriyor.deprem zalimler oldukça zina oldukca olur .bunu diyanet başkanına sorun oda söyler bagdattaki hocaya söyleyin oda aynını soyler.evet bunlar kendini herkesin üzerinde görüyorlar çünkü tüm kapılar bunlara açık .adamın bahçesine su vermezlerse ister istemez bahçe kuruyor 3bes seneye sonrada ucuza alıp imara açıyorlar.enson Kuzey çevre yolu projesi 10 yıl önce yapıldı .geçen seneye kadar nerde geçtiğini kimse bilmiyordu el altında yolların gittiği yerleri aldılar .altinizdaki herkesi ezdiniz mağdur ettiniz fakir fukaranin ekmeğinde gözünüz vardi .haram yedikçe haram size tatlı geldi yedikçe yediniz yedikçe yediniz.inan bu vefat eden 1346kişinin kanları elinizde .evlerini yıkılan işyerleri yıkılan ağır hasarlı olan ev sahiplerinin emeğini caldiniz.57 bin kişiyi evsiz bıraktınız .unuttuğunuz birşey var sizi siz yapan bu milletti artık Malatya yok eskisi gibi olmayacak hiç bir zaman 52bin kişi şuan Malatya dayamış 750 bin kişi disarda.kime sorsam gelmem diyor gidin alın Malatya sizin olsun.tövbe edin bari depremler dursun . tövbe etmeden depremler durmaz istediginiz hocaya sorun .he biz o işi mahsere bıraktık diyorsaniz bizden dolayı hakkımız size helal olsun .bırakalım dünya bu 20 li çetenin olsun ahiret bize yeter.bu dünyada kim kime ne yasatmissa aynısını görmeden ölüm yok biz buna iman ettik vesselam
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Bu sikayet ettiğin adamların parti lideri kim? Kabinesine alan kim? Bunları yöneten kim? Sen ve senin gibiler yüzünden bu hallerdeyiz. Particilik yapıp bunları başımıza getiren sizsiniz maalesef.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ben reisciyim canim akp değil bunu sana açıklamak zorunda değil im.seninde bir şey bildiğini hiç sanmiyorum sen 7 li masanın tetikcisisin belli.cimer dahil Malatya ile ilgili hiç bir şikayet reise bildirilmiyor.malatya gül lük gulustanlik gibi gösteriyorlar.ben bunlar akp içindeki çete diyorsam cetedir
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Otobüsler niye ücretli basgan beg
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cahil (1 yıl önce)
    Bu kadar bilmişlik, bu kadar böbürlenme bu kadar insanları küçümseme sonuç vahim. Program sonucu istifa etse çokkk makbule geçerdi. Kendini profesörden akıllı zanneden birinin beklenen sonu. Rabbimin böbürlenme yi ayetle yasak etmesi Battalgazi vb iken yaptırmış olduğu makam odası maalesef bugünlerin habercisidir. Rabbimin böbürlenme yi ayetle yasak etmesini unutmamak lazım.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Fth (1 yıl önce)
    Kaç gün ekmek bulamadık. Su hala çamur gibi. Marketler açılmadı. Arama kurtama 3. Günde başladı.elektrik kaç gün gelmedi. Keşken yok öylemi
    %98
    %2
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Şehrin 50 yılını planlıyordu sayın gürkan ne oldu.bu nasıl plan...aynı depremde yıkılan binalar gibi dışı güzelleştirmeden başka bişey yapma dı.destanlar yazıyor du,türkiyede tek Malatya da ilk ti...vekilinden belediye başkanına hepsinin bir daha kesinlikle aday gösterilmemesi isabetli bir karar olur.hep söylüyordum gene söylüyorum imar işi kesinlikle belediyeden alınmalı,oy uğruna,rant uğruna insanların canları hiçe sayılmamalı...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Eski çırmıktılı (1 yıl önce)
    Siz hiç merak etmeyin benim memleketim bunları yine tek başına iktidar yapar Allah'ın izniyle. Görürsünüz yine %60 ın altına inmez oran. Emin olan vefat eden her vatandaşımızın 2 eli yakanızda olacak oy veren kardeşlerim
    %85
    %15
    Yanıtla
  • adalet (1 yıl önce)
    belediye başkan adaylarını ve milletvekillerini yerelde o partinin üyeleri olmadı diyelim delegeleri belirlemiş olsa halka hesap verirler,seçmene karşı sorumlu olurlar, o ilde yaşayanlar başkan ve vekil adaylarını listeler seçim kuruluna verilince öğrenirlerse o başkan ve vekiller kendisini kimler o listeye koymuş ise ona karşı sorumlu olurlar.bir beldemizde biz son yarım saate kadar A isminin belediye başkan adayı olacağını biliyorduk,listeler açıklandı son yarım saatte ne olduysa olmuştu B ismi aday gösterilmişti.Bizler maalesef 5 yılda bir gidip genel merkezlerin gösterdiği listelere noterlik vazifesi yapıyoruz,onun içinde başkanın niye niçin keşkeleri olsun.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    AKP trolleri olduğu gibi Malatya BBB Selahattin Gürkanın da belli ki trolleri var. Satır satır malatyahaber.com yer alan Gürkan haber yorumlarını takip edip Gürkan aleyhine yapılan tüm yorumları etiketliyorlar. Bu bile sizi kurtaramayacak
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yine gider oy veririz bunlardan iyisi mi var deriz boşa konuşmayalım.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Fuat (1 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesinin Orduzu da yaptırdığı Yeni Ekmek Fabrikasını bir araştırmanızı rica ediyorum. Ne hale gelmiş gidin bakın.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyam (1 yıl önce)
    2003 Eylül Ayında Trafik Kazasında Kaybettiğimiz Rahmeti Valimiz Recep YAZICIOĞLU'nun sölyleşilerini Yutuptan tekrar izliyorum tam buğünleri anlatıyor nur içinde yat Mekanın cennet olsun bizden biri,hizmet adamı ,Halk insanı ,zamanı ve imkanı olanlar inşallah tekrar izleme fırsatı bulurlar.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Murat samil (1 yıl önce)
    Vizyona bak hizaya gel ayni zamanda da ancak bu kadar mutevazi olunur
    %94
    %6
    Yanıtla
  • KEŞKE (1 yıl önce)
    diyecek fazla bir şey yok seçimde yanlış olduğunu bile bile sizin şahsınıza masa başında açıktan oy vermiştim rabbim beni affetsin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Atakan (1 yıl önce)
    O turuncu montunu KEŞKE depremden önce giyinseydin, Malatya böyle olmazdı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Bunun amacı depremden kurtulanları da öldürmek. Depremde yıkılan binaya 6 ay önce sağlamdır diyen sizin belediye personeli değil miydi?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan sana tavsiye büyük şehir belediyesi o işlere bakmaz hangi ilçeye aitse o bakar sallarken bile mantık yok
    %28
    %72
    Yanıtla
  • vatandaş44 (1 yıl önce)Kiremit isimli kullanıcı yorumuna
    büyükşehir battalgaziye bakmaz yeşilyurta bakmaz nereye bakar belediye binasında mı sorumlu asıl sen neyi savunmaya çalışıyorsun
    %82
    %18
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    malatyanın yarısı şehri terk etmiş ,esas terkleri tayin döneminde göreceğiz,bundan sonra ilçelerde bağı bakçesi tarlası olanlar ve hayvancılıkla uğraşanlar kalacak,esnafında birazı gitti , kalanlar bu ortamda kimileri bulup ticaret yapacak, özellikle sağlık ve ticaret alanında çevre il ve ilçeler için cazibe merkezi olan malatyayı bir daha görebilecekmiyiz,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 42 yıl (1 yıl önce)
    80 sonrasını biliyorum rahmetli olan seyhan semercioğlu ,sonra müniir erkal,,yasar çerçi,cemal akın,ahmet çakır ve sizin döneminiz 42 yılda hatırladığım hizmetler maşti, yeni şehir mezarlığı,arıtma tesisi,hizmet gruplarının yeşiltepeye taşınması, yeni hal binası,yeni belediye binası,nikah sarayı başka hatırlamıyorum, çevre yolu altgeçitleri merkezi hükümet yaptı,sıtmapınarı ve emeksiz algeçitlerinin durumu belli,trambüsü derseniz keşke raylı sistem olsaydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilimsel olarak olmayacak yerlerin imara açılması, kat sayısının artırılması, imar rantı sağlanması da bu başkanlar zamanında oldu galiba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fehmi (1 yıl önce)
    Ah keşke bu yorumlarımıza fotograf ekleme imkanımız olsaydı. Devletin gönderdiği jeneratörlere utanmadan, sıkılmadan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan etiketleri yapıştırıldığının fotoğraflarını paylaşsaydım. Tam bir akıl tutulması yaşanıyor. Insan biraz utanır ya.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Selahatin (1 yıl önce)
    Ozman şunu anladık biz ,gönül rahatligi ile evlerimize girelim ,bizi tek tek gömecek sin hepimizin mezarida ayri olacak mis gibi,daha ne isteyelim yüksek imarada sen izin vermedin zaten vicdanın da rahat !!! icim çok ferahladı iyiki varsin baskanim!!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Alperen (1 yıl önce)
    Depremin ilk 2 günü hiç bir esenlik açık değildi. Megsaş üretim yapmadı. Kimseye bedava bir zerre gıda bir şişe su verilmedi. Ekmeği bile para ile sattınız. Şu anda bile şehirde en pahalı market ESENLİK dün 32 TL aldığım kasadaki domates ertesi gün 39 TL dün 109 aldığımız Edirne peyniri bugün 119 TL olmuş kar hırsı gözünüzü bürümüş çalışan elemanlarınız bile illallah ediyor kimsenin yüzüne bakamıyoruz diyor. Elazığ depreminden sonra tedbir almadığınız için bu ölümlerden bu şehri yönetenler olarak başta siz ve ekibiniz sorumludur.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kardeş depremin ikinci günü kanalboyu şube açıktı ben alışveriş yaptim
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Bizim niye haberimiz olmadı! Demek ki sana özel açmışlar... Gürkan Habertürk TV' de depodaki malları tüm halka dağıtık diyor o zaman bizim hakkımızda sana bedava vermişler.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ercanoz (1 yıl önce)
    Malatyanın yarısını boşaltınız.Keşke meşkelerle kendinizi temize çıkaracak yer bulamaya calışiyorsunuz..Malatya notunuzu verdi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Arda (1 yıl önce)
    Deprem her yeri devirdi bir bunların oturduğu koltuğu deviremedi,artık kendilerini nasıl sağlama almışlarsa,her şey yıkılsada koltuk sevdaları hep baki
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Deprem den sonra 2.3 gün hiç bir yerde market Ler açık değildi,ne bir ekmek ne bir damla su , Esenlik hiç açık devy
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Expo Hatay....expo Maraş (1 yıl önce)
    AIPH EXPO İtalyan şehir mimarisi ve sentetik evren yeni dünya düzeni şehirleri ile şeytanın Hz. Adem ve Hz. Havva'ya yaptığı gibi yasak elmayı sunacak. Yeryüzünde ebedilik ve hükümranlık ama esası bitkileri gübre olmak. EXPO ile kim iş tutuyorsa...
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Akif bayazit (1 yıl önce)
    Öncelikle herkesin başı sagolsun.cok geçmiş olsun .malesef malatya buyuksehir belediyesi bir hizmet yapsa hizmetten fazla kendi reklamını yapıyor.gorende der kendi parasıyla yapıyor.malatyada yapılan bütün hizmetler yapılan işler günü birlik yapılıp hizmete sunuluyor.yaziklar olsun başka ne diyeyim..bal bütün parmağını yapıyor kafasıyla gidilirse daha çok depremler olacak.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • İbrahim (1 yıl önce)
    Helal olsun Mehmet Akif ersoy bizler senin kadar cesur olmadıkça daha çok kahve köşelerinde devlet kurtarırız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    ah bostanbaşı ah oralarda dut yerdik, doğanşehirli mahmut amcanın ektiği sebzelerden tarlada alırdık,her tarafın armut,seftali,erik kaysı bahçeleri ile doluydu ne zaman 90 lı yılların sonunda yeşilyurt ilçesine baglı küçük bir belediye oldun işte o gün seni kaybettik ilk yapılaşma Akkent ile başladı sonra özpolatlar inşaat geldi bir kaç apartman yaptı insanları dolandırdı kaçtı gitti , batıya doğru milli eğitim ve maliye lojmanları vardı,daha sonra polis lojmanları ve bugunkünün yüzde onu kadar yapı olan yakınkent vardı , eski fen lisesine kadar nerdeyse konut yoktu, sigorta hastahanesine kadar sadece sadiye ünsalan okulları yanında anakent konutları vardı,ne oldu ise 2004-2010 yılları arsı bostanbaşı belediya başkanı ve ondan sonraki yıllarda oldu,2014 büyükşehir olduktan sonrada iş kontrolden çıktı,.kısacası inşaat sektöründeki kolay yoldan para kazanma hırsı insanların gözünü döndürmüştü önüne gelen inşaat yapmaya başlamıştı, şimdi bakıyorum sorumlu yok bu tarlaları imara kimler açtıysa, kimler bu tarlalara yüksek kat izinleri verdiyse, kimler o inşaatları denetlediyse, o inşaatlara beton neren geldiyse ve o inşaatları yapan müteahhitlerin hepsi sorumludurlar, bir japona sormuşlar bu durum sizin ülknizde olsa ne olurdu cevap:bizim ülkemizde böyle bir durum olmayacağı için sorunuza cevap vermek istemiyorum.hükümet yetkililerinden rica ediyoruz ruhen,bedenen,madden cökmüş bana neden malatyada ev yapma ısrarında bulunuyorsunuz başka illerde konut yapımı istermisiniz diye seçenek sunmuyorsunuz,ne yapasanız yapın 26 yılımın geçtiği benim gözümde paristen daha değerli malatyayı verebilirmisiniz.unutmayalım şehirleri değerli kılan hatıralar ve yaşanmışlıklardır,bana bir daha terzi mehmedi,berber hüseyini,balıkçı hasanı,zahireci eren bulguru,20 yıl birlikte oturduğum komşularımı ,sürekli tedavimi yapan dr.mesut bolatı ,bu örnekler sayfalara sığmaz getirebilirmisiniz. malatyayı malatya yapan değerleri kaybettik, bir şehir yapılacak evlerden ibaret değildir, malatyanın toparlanması çok uzun yıllar alacakır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    beni yanıltmadınız ayakta kalan panolara reklamlara devam ediyorsunuz,biz ne haldeyiz siz ne işlelerle meşgulsunuz , o afişleri hangi ilde bastırdınız yeter başkan şurada 1 yıl kalmış vekillik hayalleri suya düştü bana göre siyasi hayatınız bitmiştir .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tunc (1 yıl önce)
    Başkan Özetlemiş; Herkese yetecek kadar kefen ve mezar var ama herkese yetecek kadar çadır yok maalesef hep beraber gördük, kar suyunu eritip içtik yeminle. Bu açıklama delil olarak kabul edilmeli, Başkan Tüm Türkiye önünde söyledi, Bostanbaşının imara açılması yanlış , ama benden öncekiler açmış diyor. Sende başkan olduğunda bu hatadan dönseydin, sende imara kapatsaydın demezler mi adama. Madem senden öncekiler hata yaptı, bir tane eski belediye başkanlarından tutuklanan varmı ? Sen hatayı devam ettirdin , senin hakkında bir soruşturma var mı? Tabelalara Darul Rıfat, Seçkin insanların Şehri yazmayla olmuyormuş , ilk 3 gün bir tane belediye çalışanı,hizmeti görmedik, depremin 2. günü Müge Anlı ve Dostları minibüsünü gördüm çevre yolunda, onlar İstanbuldan geldi yetişti de siz Malatya merkezinde 2 km gelemediniz. Herkes bu afeti yaşadı ve artık karnımız tok bu laflara.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alper (1 yıl önce)
    Hiç bir keşke miz yoksa biz nasıl düzeleceğiz. Herkes mükemmel ne güzel. Tek suçlu enkaz altında kalandı o da öldü zaten oh ne ala. Hakikaten toplum olarak aptal olmasak bu adan böyle konuşamaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veryansın (1 yıl önce)
    Prensip olarak bedduaya karşıyım. Duam odur ki " Allah'ım en kısa sürede depremde ihmali olanların cenaze namazında SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM demeyi " bana nasip et.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhittin (1 yıl önce)
    Cok garip bunlar cidden. Hep elestirip elestirip yine ayni adamlari secen bir secmen tipi. Ve farkli sonuclar bekliyorlar... Tedavisi olmayan psikolojik bir rahatsizlik bu. Baska aciklamasi yok!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih (1 yıl önce)
    Adamın yaptığı tek kalem inşaat yok mütehatliğini yaptığı bir tek bina yok , devlet için yaptığı binalar şu zor günlerde millet sığınak olarak kullanıyor ama biz bunu anlamayız anca yargılarız. Tabi ki oğlu, kardeşi inşaat yapıp otursaydı veya satsaydı o bina ağır hasarlı yada yıkılmış olsaydı o zaman kahraman ilan edilirdi.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)
    Yorumları anlıyorum ama sıra Selahattin başkana gelene kadar 20 tane adam var diğer başkanları ve vekilleri kimse saymıyor niye burda yorum yapanların çoğu aynı rant içindeler var olana yüklenin ama en az suç başkan da
    %6
    %94
    Yanıtla
  • vatandaş44 (1 yıl önce)
    izlerken şok oldum ağlayarak izledim bizlere kimlere oy vermişiz suçlu olarak bir vatandaş demediği kaldı Malatya dim dik ayakta kaldı diyor biz yok olduk başkan bizler enkaz altında kaldık bizler koskoca binalarının altında her şeylerimizi kaybettik Allah şahit bunun bir de öbür tarafı var o zaman iki elimiz yakınızda olacak...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)
    Evet arkadaşlar hatasi olan çok baştan aşağıya yargılanmalı yıkılan binaların imara açılan yerlerin zamanının belediye başkanları. Beton ve gazbeton satanlar hepsi yargılanmalı. İmara açılan yerlerin bahçeler bağlar. Fahri kayhanda cikmas sokak açanlar. Arkasından vekil olanlar hepsi yargılanmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bekir karad (1 yıl önce)
    Nankör Malatyalılar helvacinin kernekteki yeldeğirmeni eserini darulrifat reisin çin malı şemsiyelerle süslediği Sokak eserini briketcinin yeraltı sularını çim lere vererek bu kuraklıktakı ufkunu son olarak baytarin koyunlar bitince onunda çürük inşaat rantinda dahli olduğunu duyunca göğüsumuz kabardi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başka söze gerek yok ÇUVALLADINIZ.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cemal (1 yıl önce)
    İstifa et ya Yalvarırım cık de ki şehir diye bişi kalmadı, bizde başaramadık de adam satıp suçu başkasına atacagına istifa et sizler artık bittnizi yeter ya yeter gidin artık
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Alagöz (1 yıl önce)
    Sayın Gürkan ;siz şu anda Büyükşehir belediye başkanısınız.Yeşilyurt belediyesi büyükşehire bağlı değil galiba size göre. Bostanbaşında bir bir yıkılan binalar sizi ilgilendirmez gibi konuştunuz. Başka suçlular aramaktan hiçbir zaman kendinize sıra gelmiyor .Hepiniz suçsuz olduğunuzu ilan ettiniz medyada .Tek suçlu kaldı size göre; enkaz altında yitip giden hayatlar . Allah bunun hesabını sizlerden soracak elbet. Dileriz bizlere de görmek nasip olur.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Muthhaitleri suçlayın yeterli onlar masum degil yeterki siyasiler söz söylemeyin
    %89
    %11
    Yanıtla
  • İlhan (1 yıl önce)
    Burnundan hiç kıl aldırmıyor.Suçu Büyükşehir olmadan önceki ilçe ve kasaba Belediye başkanlarına atmaya çalışıyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bostanbaşını imara açan 12-13 katlı sitelerin yapılmasına onay veren kim varsa şerefiyle istifa etsin. Milletin umudunu yok ettiniz evsiz bıraktınız. Allah cezanızı versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Bu ne rahatlık bu ne ego. Ben yaptım ben ettim. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Sitemli (1 yıl önce)
    Sayın BÜYÜKŞEHİR(!) Belediye Başkanımız çıkmış Eskimalatya (önceki Battalgazi) dönemini diline dolanmış savunma yapıyor.. Hani sen Büyükşehir Belediye Başkanısın ya.. Tüm Malatya sınırlarından sorumlu olan.. Ne oldu da bugün sadece Battalgazi üzerinden edebiyat yapıyor.. Yazık halimize.. Olan vatandaşa oluyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bizim keşke miz çooook da, DİYEMİYORUZ….
    %94
    %6
    Yanıtla
  • mehmet hakan (1 yıl önce)
    Liayakatsizliğin, torpilin,particiliğin, rüşvet ve dolandırıcılığın, avantacılığın kaçınılmaz sonu bu.. sadece malatya değil tüm ülke eline kuran alıp dolanan birinin peşinden akılsızca gitti. Tarikatçılar ,yobazlar, baş tacı edildi her yere imamhatipliler dolduruldu..20 yılda adına felaket denen her olayın aslında sorumluların sorumsuzluğundan rantçılığından kaynaklandığı ortaya çıktı.. madenler göçtü güzel öldüler dendi ahali alkışladı... eleştiren madenciyi tekmeleyen cumhurbaşkanı koruması büyükelçilik görevlisi yapılarak ödüllendirildi.. trenler raydan çıktı sorumlular halen koltuklarında.. evet malatyam bu din tüccarlarıyla yolda devam ederseniz güzel öleceksiniz ve bunların zihniyetinde de sadece öldükten sonra hizmet edecek kadrolaşma var.. mercedes cenaze arabalrında ölüleriniz taşınır( cumhurbaşkanı gururla söylüyordu) , Gürkan da benzerini söyledi ölülere hizmet ettik diye... iyisi mi siz ölmeye bakın işte o zaman görün AKP nasıl hizmet getiriyor ölülere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hamza (1 yıl önce)
    çok şükür bu günleride gördük, ilk defa başkan efendinin karşısına gerçek bir gazeteci çıktı, malatya habere sormak istiyorum, dininize imanınıza, bu duruma düşen ve böyle rezil olan diğer siyasetçiler olsa siz bu yazıya bu başlığımı atardınız
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    KEŞKE eski Malatya belediye başkanlığı zamanından Battalgazi belediye başkanlığına ve ordan Büyükşehir belediye başkanlığı zamanına kadar her yıl bir mahalleyi kentsel dönüşüme soksaydın Başkan o 30 , 40 yıllık dediğin binaları kentsel dönüşümde yenileseydin elini tutan mı vardı önünde bir engel mi vardı bütçen mi yoktu birde çıkmış laf kalabalığı yapıyorsun
    %95
    %5
    Yanıtla
  • bırakınız kentsel dönüşümü aparmanları deprem testinden geçirseler aparman sakinlerine apartmanınızda sorun yok,eğer sorun varsa güçlendirme yapmanız gerekiyor veya bu apartmanda oturulamaz yıkılması gerekiyor diyebilselerdi o bile yeterliydi, ama ne yazıkki bizlerde talep etmedik,film festivalleri, açık hava konseleri, kaysı,kiraz festivalleri,sürekli yenilenen bir kaç cadde vb.hizmetleri yeterli gördük,marka şehir oluyoruz yalanlarına inandık, halbuki malatyada gün kurtalıyor,sadece bizlerin gözleri boyanıyordu,bir çok büyük şehri gezip malatyaya geldiğimde gerçeğin anlatılanlarda farklı olduğunu görüyor ve biliyorduk,kısacası sorunumuz buğünün sorunu değil ,benim gördüğüm sayın münir erkal vizyon sahibi ileriyi görebilen bir başkandı onun dışında bildiğim 80 sonrası başkanlarını anmak bile istemiyorum,yüksek binalar dışında bu ile kalıcı hizmet olarak ne verdiler acaba diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıdvan (1 yıl önce)
    Beyefendinin neden keşkesi olsun ki. Kendisi süt kadar ak. Sorumlular sadece enkazda ölenler, evleri yıkılmış veya yıkılacak olanlar ve de deprem. İmar iznini ben mi veriyorum arkadaş. Bu kadar inkar olur mu? Malatya da son 50 yılda belediye başkanlığı yapmış olanlar, imar işlerine bakanların hepsi yakalanmalı ve tutuklanıp ömür boyu hapse atılmalı yaşları ne olursa olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (1 yıl önce)
    Adam yarın aday olsa koşarak gidip oy verirler o yüzden fazla şey yapmayın normale dönünce unutulur herşey başqanınizi fazla üzmeyin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ben şehrimi terketmedim terketmeyi de düşünmüyorum. Elimden gelen ne varsa yapacağım bu şehri eski günlerdeki gibi görebilmek için. Ama bu şehrin insanları, bu yaşananlara rağmen hala gidip bu ve bunun gibi insanları şehrimin başına getirirse işte o zaman ben bu şehri terkederim. Her şeyimi arkada bırakıp giderim ve artık umrumda bile olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Necmettin (1 yıl önce)
    Çok şey yazacaktık..Fakat henserilerim hepsini ifade etmişler.İlk önce başta sen ve diğer iki merkez ilçe başkanları İSTİFA. İkincisi bir daha bu şehirde görünmeyin..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Barguzulu (1 yıl önce)
    Malatyayı Exspo2028’e hazırlayıp her yere kendi resimlerini asacağına dönüp bir baksaysın ardına şehir ne halde ? Ne oldum değil ne olacağım demek gerekiyormuş değil mi ?
    %98
    %2
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Malatya belediyesi imar komisyonu; Metin Mandal (Emekli, Lise Mezunu), Basri Akatay (Çiftçi, Ortaokul mezunu), Yusuf Geleri (Emekli, Lise Mezunu), Sedat Alpkıray (Esnaf, Lise Mezunu) ve Recep Ülkü (Esnaf, Yüksek Okul Mezunu) Koskoca büyükşehirin imar komisyonu bunlara kaldıysa bize herşey müstahak. Bir tane inşaat mühendisi yoktur.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • zaten olay burada bitiyor baska soze gerek yokki, meslegi gorevi olmayan yandas, cevre dost, akraba diyip vasifsiz insanlari haketmedikleri yerlere getirirsek daha cok dovunuruz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ekibe bak hepsi alanında uzman kişiler,Gürkan vekil adayı olacak sıyırmaya çalışıyorda acaba Elazığ depreminden sonra kentte kaç tane apartman altı işyeri olan yerlerin kolon kontrolü yapıldı,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kibir abidesi cenazeleri usulüne uygun defnettin tabi şu an en önemli konu bu, ilçe başkanı,il başkanı,belediye başkanı sonra milletvekili Tayyip Erdoğan bu gidişe son vermeli artık bunlardan bıktık artık yıllardır yüzlerini görüyoruz
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Depremzede (1 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Bir çok resmi kurumda olduğu gibi liyakatsiz, ısı bilip bilmediğine bakılmadan yapılan görevlendirmelerin sonucu işte. Deve misali, neremiz doğru ki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yüksek inşaat mühendislerini de gördük, Malatya da ki konutları yapanlar imza atanlar kontrol edenler hepsi mühendis ve mimar hepsini çöpe atın, Mehmet Çınar yüksek inşaat mühendisi, kadircan esen yüksek inşaat mühendisi ama yeşilyurt her taraf telef oldu, bunlar rant için her yol mübah diyenler 35-40 yaşında servet sahibi oldular milletin sırtından hakkımız helal değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metin Mandal 20 yıldır bu şehirde AKP den meclis üyesi ve imar komisyonu üyesidir. Ne özelliği vardır. Hangi mahallede imar nasıl olacak ilk önce o karar veriyor... Bu ölümlerden vicdan duyuyorsa ve eğer biraz onuru varsa hemen istifa eder
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)
    50 yıldır Malatya da aynı siyasi anlayış ve devamı belediyeleri yönetiyor. Yok birbirinizden farkınız. Mücahitler müteahhit oldu. KEŞKE Fatih Maçoğlu bu ilin belediye başkanı olsaydı.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Keşke öz yegenlerim memur etmedim diyebiliyor musun? Keşke mimar ve mühendis olsaydim vizyonum daha iyi olurdu dedinmi? Keşke az sağduyulu olsam sinirlenip yanımda çalışanları asagilamasam, paralarını kesmeden dedin mi? Keşke sinema, Expo gibi,fuar gibi boş beleş yerlere para harcayacagima depreme harcasam dedinmi? Keşke Depremde dahi bilboard asıp siyah zemin üzerine Yaraları Saracagiz diye hala reklam yapacağıma bu gariban insanların parasını harcamasam dedin mi?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bostanbaşı imara açıldı sizde devam ettiniz inşaatlara müteahit yapı denetçiler ve belediyede onay veren herkes suçlu ....
    %99
    %1
    Yanıtla
  • E.E. (1 yıl önce)
    Birkaç gündür izliyorum benzer tartışmaları, kim konuşuyorsa topu diğerine atıyor ve anlaşılan tek sorumlu vatandaş; niye demire, betona, zemine, kat sayısına, fay hattına bakmamış, bu kadar sorumsuzluk olur mu canım(!)
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    "cenazeyi defin etmeyi başarı gibi gördüğümüz bir yerdeysek"cümlesi ..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Pukay (1 yıl önce)
    Tarım arazileri üzerine yapılan kuzey çevre yoluna ne demeli bir çok uzman uyardı yapmayın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • aaa..yandaş nasıl para kazanacak!!! ülke yıkılsan ama bunların cebi dolsun hesabı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (1 yıl önce)
    Bir öğrenmişler müteahhitler yok mimarlar kim önce oralardan öldü fiyatına arsa alıp sonrada 15 kata imara açtıyla milletin canı gitmediysede bütün varlığını kaybettiyse Rabbim de sizlere aynısını yaşatsın.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Yine aday olsa yine seçersiniz .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Çağlar TORUN (1 yıl önce)
    Sayın başkan 2020 yılında Elazığ depremi oldu.Elazığ şehri yeniledi.Sen ne yaptın.O 30 40 yıllık binaları yakabilirdin.Özellikle Akpınar.sivas caddesi, inönü mahallelerini yenileyebilirdin. Bostanbaşı mahallesi için ise sizi suçlayamam ama orası ayrı bir mevzu.Bostanbaşini imara açan 12 kat imar izni vereni asacan zaten.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Bostanbasinda yıkılan ağır hasar alan evlerde bile mi keşke cekmiyorsunuzBence lise mezunu olan akrabalarınizi belediyede nasıl memur yapıp en üst kadrolara çıkardığımız içindeki keşke yok. İşi bilmeyen insanlari buralara getirirseniz bizler çok keşke çekeceğiz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Has malatyali (1 yıl önce)
    Kızmayın arkadaşlar. Bize.mustahak bu yöneticiler. Hiç kızmayın. Bu şehre bu ülkeye ne yaptıysak biz yaptık hiç kizmayin. Fanatik gibi parti tutuyoruz. Muhalefet belediyeler çok daha hızlı organize olup yardım ulastirdilar her noktada. Bizi yöneten de hala bize hakaret ediyor. Kabul etmiyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (1 yıl önce)
    Bırakta millet seni övsün. Kendini övmekten başka bir şey yok sende.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Defin işlerini güzelce yerine getirdik diye övünebilen bir kişidir. 1300 kişi ölmüş adam hiç bir sorumluluğum yok diyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Evet on beşbin nufuslu eskimalatyada belediye başkanlığı yaptı . Başkan sizlerin keşke şu olmayabilir ama halk olarak biz şuan çok keşke çekiyoruz.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Malatya da bu zamana kadar belediye başkanlığı yapan son üç başkan çıkıp açıklama yapsa Karakavak bostanbasin da her birinin toplam da kaç dairesi var acaba muhtemelen kendi adlarına değildir ve bu daireleri başkanlık maaşlarının lami yoksa başka şekilde mi aldınız yoksa bu onbeş on katlı bina izinleri nasıl alındı. Selahattin başkan Hacı Uğur başkan Ahmet başkan açıklasın . Bostanbasi depremden sonra mi bahçelik alan olduğu aklınıza geldi on katlı bina izinleri verdiğiniz zaman altı kayalık miydi. Bence sorumlu olarak belediye başkanlarından başlanmalı
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Bostanbası44 (1 yıl önce)
    Belediye baskanlarını 3 ünü de görevden alacak Bi babayigit yokmu reis reisligini göster bunları malatyaya dönmemek üzere uzaklaştırın adamın tek basarısı cenaze hizmetleri savunduğu konuya bak
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Tecde Yolu üzerinde Fidanlık civarında henüz bitmemiş Sevgi evlerine15 kat imarı kim ne karşılığında verdi? Zemin kod farkını kapatmak adına 200-300 kamyon toprak yığıp ruhsat aldıktan sonra o torağı kaldıran ve toplam temel derinliği 1 metreyi geçmeyen inşaata kim, ne adına izin veriyor? Aynı bölgede sadece 2 inşaat firmasına 15 kat ruhsat verilmesini nasıl değerlendireceğiz? Acilen inşaat çalışmaları bitmeden hiç olmazsa Sevgi Evlerinin çevredeki binaların seviyesine şndirilmesi ve 5 katının traş edilmesigerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat verdiğini düşünüyorum çünkü onlar olduğun da sevgi evleri başladı hatta bitmedi bile.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş44 (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Belediyede adamın olunca 20 kata da ruhsat verirler sonra hiç keşkem olmadı deyip kenara çekilirler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cengiz (1 yıl önce)
    Herşey güllük gülüstanlık iken kimsenin aklına birşey gelmiyor.Allahım bir daha göstermesin felaket geldiğinde,burda yırum yapan arkadaşların çoğu gibi bütün hatalar olumsuzluklar gündeme getiriliyor.Şimdi soruyorum burda yorum yapanların kaç kişisi Bostanbaşı imarı ile tenkitkerini itirazlarını bunun gibi sitelerde dillendirdiler.Malatya'nın birçok yerinde depren anında sıvılaşmaya müsait alanların olduğu gerçeğini bu işi yönetenlerin bilmeleri gerekir ona göre imar uygulamasına müsade edilmesi söz konusu olmalıydı.Imar komisyonlarında görev alanlar yetersiz oldukları için sorumluklarıda yatsınamaz.Güya yoğunluğu çok kat yapmaya müsadeyle yeşil alan kazanma tercihi yapılmış bunu yapanlarda hem komisyonda görev almış hemde müteahhitlik yapmış büyük rantlar elde ederek ,daha büyük kazançlar için İstanbula gidenler olmuştur. Bostanbaşı'nda okul inşaatı yaptık deprem sonrası en ufak bir sıkıntının olmadığını görenler oraya sığınanlar söyledi.Başta okulun 5 katlı olması,projesinin çok çok iyi olması ,uygulamada gerekli ihtimamların gösterilmesi yapıyı sağlam kılmıştır.Inşallah bundan sonra ülkemizin her yöresinde imar uygulamaları titizlikle yapılır bu kadar can yanmaz. Bu afetde ölenlere rahmet,yakınlarınada sabrı celil diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Radar (1 yıl önce)
    Adam kendini neredeyse kahraman ilan edecek. Süslü sözlerin artık yemiyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Enkaz44 (1 yıl önce)
    Ülke yangın yeri adam şov peşinde herzaman ki gibi sütten çıkmış akkaşık cenaze hizmetin çok başarılıymış burda harcanma seni cumhur başkanı yapalım
    %94
    %6
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    binalara deprem dayanıklılık testi yapabilirdiniz,bazı binalar yıkılır bazı binalar güçlendirilebilirdi 13,16. kat olan ve sizin döneminizdede yapılan binalara kat izni vermedim diyebilirmisiniz keşke şunlarıda şöyle yapsam iyi olurdu dediğiniz olmuyormu , keşke hiç siyasete girmeseydim, öğretmen olarak kalsaydım diyebiliyormusunuz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bostanbaşını imara açan suçluymuş.madem tarım arazisi olduğunu biliyorsun sayın gürkan kat yüksekliğini siz düşüreydiniz.malatyanın neresinde imar olan yerde zemin etüdü çalışması yaptırdınız.nerede 1 tane riskli bina yıktırdınız belediye olarak.malatyanın sokak sağlıklaştırmasına,malatyanın expo 2028 e,malatyanın reklama ihtiyacı vardı değilmi..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya 444444 (1 yıl önce)
    Başkan herhalde er TV yada vuslat TV deki gibi konuşacak sandı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ersin (1 yıl önce)
    Başkan çıktın konuştun eyvallah ta 28 dakika dinledim kusura bakma gerçekten bu şehre yakışmayanı seçmişiz be cenazeleri usulune göre defnettik derken kendini övmeni asla unutmayacam sunucununda defin işlemini över hale geldiysek vay halimize derken de çok utandım abi artık vizyonlu akademik kişileri secmeliyiz diye düşündüm herhalde liyakat likayad dedikleri bu olsa gerek neyse iyiki usulen defnetmisiz cenazelerimizi be başkan ne diyebiliriz ki
    %96
    %4
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Aslina bakilirsa hemen 10 ilin belediye baskanlari ilce bediye baskanlari imar da oturma ruhsati verenler istifa etmeli etmiyorsa bakanlik bunlari gorevden almasi gurkan madem malatyadaki binalar saglam neden yikildi Enkazin altinda insanlar oldu
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyli (1 yıl önce)
    Gurkan madem tarim arazisiydi sen geldiginden beri neden durdurmadin gecin bu isleri . Canli yayinda sorulan sorulara bilr cevap veremedin. Neymis son 5 yilda yapilip yikilan bina yokmus bostanbasinda yikilan 3 bina ney peki hadi onu gectim bostanbasinin hepsi agirhasarli ve yikilacak onlar ne peki. Millet bundan sonra aklini basina alsin is bilmeyen adamlara oy vermeyin hepsi yargilansin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun vizyonsuz siyasiler ne iş yaparsınız ki siz hamaset turubunlere oynamak Tanrı cc hakkınızdan gelsin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ramo (1 yıl önce)
    Bugün seçim olsa hayatımı ortaya koyarım yine yüzde 60 alır...
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu mütahitler bina inşa iznini kimden alıyor??? denetime Elazığ belediyesinden denetçilermi geliyor???Son zamanda yapılan bütün binalar hepsi ağır hasarlı ve acil yıkılacak mütahitler suçlu evet ama Belediyelerimiz de bi o kadar suçlu net. Biran önce görevlerinden alınıp mütahitler gibi yargılanmaları dileğimle…Ceplerini doldurup canlarımıza Mal olan Her kim ise Allah cezalarını versin ve biran önce yargı önünde hesap verip en büyük cezalara çarptırılsın..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Derhal 10 ilin belediye ve ilçe belediye başkanları ( yıkım ve ölüm olan) derhal amasız ve fakatsız görevden alınıp Adlı işlem başlatılmalıdır hatta son 25 yılın başkanları dahil
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Baskanımız doğru söylüyor bostanbası tarım arazisiydi zaten hali hazırda,kim açmışssa imara kimler bu işi yapmıssa hepsi tutuklanması gerekiyor.bostanbası komple yeşil alan ilan edilecek
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Bura imara acilirken bunlar ne iş yapıyordu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    tamam yeni büyükşehir belediye başkanı oldun da. görevi geldiğinden beri niçin deprem veya başka bir afet çalışması yapılmadı. mahalleler içinde toplanma yeri yok binalar insanların üzerine düşecek diye herkes bir taraflara kaçıştı. saat 3 olmuş belediyenin yanında çadır kuruldu oraya gidin dedi muhtar. gittik 2 tane cenaze çadırı ama binlerce insan var, 2 çadırda da yer yok herkes dışarlarda ateş yakmaya çalışıyor. afetten sonra yardımlar geldi koyacak depo yok. bu kadar organizasyonluk varken çıkıp tv lere başarılıydık demeyin. binlerce insan ölmüşken neyin başarısı. asur inşaatın, muharrem poyrazın binası kaç yıllıktı? yaklaşık 3 milyona satılan daha yarısı boş yeni binalar. Böyle yöneticileri başımıza seçersek Allah ta bizim belamızı veriyor işte. zerre kadar başkanın suçu yok, vallahide billahide biz hak ediyoruz bunları. layığımız bu ve bunun gibileri.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Yılmaz (1 yıl önce)
    Malatya siyaseti, karşısında ilk kez bir gazeteci görünce ruhsal deprem yaşadı; darısı diğer yetkili ve sorumluların başına.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mükemmel bir tespit. Arada dışarıdan gözlemcilerin gelip değerlendirmelerde bulunması lazım. Tabiki objektif şekilde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Malatya adına utandım. Ama birinin 'kral çıplak 'demesi çok güzel oldu. Keşke istifa etse. Expo ne oldu Başkan!!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bu kişi 25 yılı belediye başkanı olarak tamamlamak üzere ve olan biten hicbir şey de sorumluluğum yok diyor. Kimse çıkıp cevap veremiyor. Başımıza gelenler az bile. Daha 1 ay önce bostanbaşı ile yüzakı caddesi arasında ki yolun imar sorununu çözdük diye resim paylaştı. Çözdüğü sorun ise o yolda imara açılmayan o son arazilere 12 kat inşaat izni vermek. Ne diyelim halimiz bu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Çok üzüldüm Malatya için
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Nedim (1 yıl önce)
    Gurkanı dinlerken utandım, sıkıldım, yüzüm kızardı, büyük bir günah işlemis gibi sırtımdan ter aktı, yer yarılsa da yerin dibine girsem dedim. Evet keşkem yok dedi. Evet defnediken cenazeleri bir başarı hikâyesi olarak sundu. Bu açıklamaları yapan Selahattin Gürkani'ın Büyükşehir Belediye Başkanı, yaptığı binaları ağır hasar görmesine rağmen vicdanım rahat diyen Veteriner Osman GÜderin Battalgazi Belediye Başkanı, yaptıgı yeni binaları yerle bir olan Mehmet Çınarın Yesilyurt Belediye Başkani olduğu bir memlekette yaşamayı hakedecek kadar ne günah işlemiş olabiliriz. Allahım ne halt ettiysek, nasıl seni incittiysek sen bizleri affet.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Afetzede (1 yıl önce)
    Başkan çok bocaladı yayında. Beklemediği yerlerden geldi sorular. Daha doğrusu Ersoy'un Malatya da yaşananlara olup bitenlere belli ki hakim olmadığını düşünüyordu. 3 5 soru cevaplar yayın biter düşüncesindeydi. Mükemmel ve can alıcı sorular soran Ersoy u tebrik ediyorum. Gürkan a gelince resmen ben yapmadım ama diğerleri yaptı der gibiydi cevapları. Diğerlerinin de kimler olduğunu bir Malatya biliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Diğerleri dediği kim,kendi partisinin önceki dönem başkanları.ilk göreve geldiğindede kasa boş borç var diye yakınıyor du.ne oldu ankaraya çağrıldı,bir uyarı yapıldı selo başkan kötülemeyi bıraktı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tr44 (1 yıl önce)
    İtiraf etmişsin en başarılı cenaze hizmeti vermişsin bide ekrana çıkıp bunu anlatıp gurur duymuşsun Allah aşkına devlet büyüklerimiz malatyalı yerel yöneticilere yayın yasağı getirin kendi reklamı yapmaktan Baska hiçbir şey bilmeyen
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Efe (1 yıl önce)
    Cemal Akın döneminde imara acildi Yeşilyurt belediyesi de imar ruhsatı verdi yapı iskan ruhsatı ,imar ruhsatlarını kim veriyor bostanbasi tarım arazisi ise yapılaşmayı niye durdurmadi o zaman bostanbaşında 2 yıllık binalar kendiliğinden yıkıldı gözleri görmüyorsa gelsinler gösterelim hakkimi helal etmiyorum kimin rantı varsa çocukların dan bulsunlar inşallah kendi aileleri de bu duruma düşer bütün emeğimiz birikimimiz gitti kusur bizim kimsenin değil hiç kimse kendine faturayı kesermi belediyeler yüzde yüz kusurlu ama üstlenen yok
    %95
    %5
    Yanıtla
  • adalet (1 yıl önce)Efe isimli kullanıcı yorumuna
    madem sorumlu yok ,o zaman bu imar ve kat izinlerini,inşaat denetim işlerini acaba köyde çobanlık yapan rahmetli babammı yaptı diye rahmetliden şüphe duyar oldum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baştan aşağı tüm sorumlular geriye dönük olarak yargılanmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Selahattin Gürkan sana yazacaklarımı ne yazık ki burada yayınlamazlar
    %96
    %4
    Yanıtla
  • yazabildiğiniz kadar yazabilirmisiniz,elimde delil yok ama ben bütün siyasilerin ve yakınlarının mal varlıklarını ve banka hesaplarındaki para giriş çıkışlarını merak ediyorum.
    %96
    %4
    Yanıtla