SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hilaltepe Caddesi Genişletiliyor

Hilaltepe Caddesi Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Hilaltepe Caddesini genişletip, taş duvar örüyor.

Yol hizmetleri noktasında yoğun mesaide olan Büyükşehir Belediyesi Hilaltepe Caddesini 5 metre genişlikten 12 metre genişliğine çıkarıyor.

Arazi yapısı zor ve dik yokuşları olan cadde de ulaşımın daha güvenli ve sağlıklı yapılabilmesi için taş duvar örme işi tüm hızıyla sürüyor. Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Doğan İnce, Hilaltepe Caddesini güvenli ve konforlu bir yol haline getirdiklerini söyledi.

Hilaltepe Caddesinin, Çevre yolunu Orduzu bölgesine bağlayan önemli bir arter olduğuna dikkat çeken İnce, “Caddemizin mevcut genişliği 5 metreydi. Yaptığımız çalışmayla 12 metre genişliğine çıkarıyoruz. Şuanda 110 metre uzunluğunda taş duvar örüyoruz. Bin metreküp ölçeğe sahip taş duvar yolda ki kaymaları önleyip, caddemizi güvenli hale getirecek” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (4 yıl önce)
    Yıldıztepe Malatya'nın en bakımsız yeridir. Karşı Tepe ortada yokken burası vardı. Karşı tepe aldı başını gitti.. Buranın Geliştirilmesi Malatya için çok iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla