SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızın Rahatlığı!.

Hırsızın Rahatlığı!.
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı park halindeki bir otomobile yaklaşıp kapılarını ve bagajını açarak para ve eşya çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalanırken, şahsın çok rahat ve sakin hareketlerle suçu işlemesi dikkat çekti.

Olay, gece yarısından sonra Selçuklu Mahallesi Plevne Sokakta meydana geldi. Gece yarısından sonra Mehmet A.'ya ait olan ve park halinde bulunan 44 AC 042 plakalı otomobile yaklaşan kimliği belirsiz hırsız, elindeki fenerle otomobilin içini camdan kontrol ettikten sonra önce şoför tarafındaki, sonra arka kapıyı rahatlıkla açarak, aracın içini karıştırıp yaklaşık 300 TL para, gümüş takı ve sigarayı çaldı. Daha sonra otomobilin bagajına yönelen ve rahatlıkla açan hırsız, bagajı karıştırdıktan sonra, geldiği ve çalarken sergilediği yavaş hareketlerle aracın yanından ayrılırken, cep telefonunu kontrolü de ihmal etmedi.

Hırsızlığı sabah farkeden otomobil sahibi, apartmanın güvenlik kamerası tarafından yapılan kaydı polise ileterek, şikayetçi oldu. Polisin, hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Büyük olasılıkla sabıkalıdır madde bağımlısıdır çabuk bulunur ama ne yazık ki ciddi bir ceza almaz son zamanlarda arttı bu tür vakalar güzel şehrimizde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Yakalansa ne olacak sanki? Ertesi gün salıverileceğini kendisi de biliyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Duyarlı Vatandaş (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    iyi o halde yakalanmasın, hiç bir çaba gösterilmesin, dağ başı olsun her yer, herkes her yeri yağmalasın, adam gibi dosya hazırlanıp, muhtemelen sabıkalıdır zaten, savcıya sunulsa emin ol adalet gereğini yapar.
    %63
    %37
    Yanıtla