SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar Köydeki Bahçelerin Su Pompalarını Çaldı

Hırsızlar Köydeki Bahçelerin Su Pompalarını Çaldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi Yarımcahan Mahallesi’ndeki kayısı bahçelerinde bulunan su pompaları hırsızların hedefi oldu.

Battalgazi ilçesine bağlı Yarımcahan Mahallesi’nde bir hafta içinde iki üreticinin kayısı bahçelerini suladıkları su pompaları hırsızlar tarafından çalındı. Su pompası çalınan üretici Eyüp Atay, yaşanan hırsızlık olayının ardından Battalgazi Jandarma Komutanlığı'na başvuruda bulunduğunu kaydetti. Hırsızlarla başlarının dertte olduğunu anlatan Atay, “Bizim sulama pompamız geçtiğimiz hafta çalındı. Bizler hırsızlar için gerekli başvurularımızı yaptık. Bu hafta da komşumuzun su pompasını çaldılar. Burada pompaları bulunan üretici arkadaşlar geceleri kendi pompaları çalınmasın diye nöbet tutmaya başladılar. Biz yeni pompa almak için sorduk, bizlere 30 bin lira dediler. Yeni pompa alacak gücümüz yok. Alırsak tekrar çalınacak diye şimdiden kara kara düşünmeye başladık'' ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    bu daha iyi günler özellikle kış aylarında kırsalda çok fazla hırsızlık var yakında bahçe kapılarını telleri kesip götürürler .
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Bunu önlemenin tek yolu Hurda toplayanların denetim altına alınması ,yada kaldırılması Afat-evlerindeki hurda alıcılar hurda toplayanlardan ne getirirse getirsin alıyorlar sormak yok vatandaşın canı yanmış kimin umurunda ,
    0
    0
    Yanıtla