SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık ve Yağmaya Karşı Sürekli Devriye

Hırsızlık ve Yağmaya Karşı Sürekli Devriye
A- A+ PAYLAŞ

"Asrın felaketi" olarak nitelenen merkez üssü Kahramanmaraş'taki depremler nedeniyle Malatya'da boşaltılan evlerin, iş yerlerinin bulunduğu bölgelerde polis- jandarma- bekçi ve Van'dan gelen koruculardan oluşan devriyeler görev yapıyor.

Depremden olumsuz etkilenen kentte polis, jandarma, bekçiler ile korucular ana ve ara caddelerde hırsızlık, yağma gibi olayların önüne geçmek için önleyici hizmet kapsamında 24 saat devriye geziyor.

Polis ekipleri, kentin farklı bölgelerine kurdukları uygulama noktalarıyla durdurdukları araçlarda bulunanların kimlik sorgusunu yaparak araçlarda arama gerçekleştiriyor.

Deprem nedeniyle çöken binaların enkazlarını da kontrol eden kolluk kuvvetleri olası asayiş olaylarına karşı caydırıcı unsur olarak görev yapıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü kentte, Jandarmanın da takviye olarak katıldığı kolluk kuvvetleri vatandaşların can ve mal güvenliği ile huzurun temini için azami gayret gösteriyor.

‘POLİS’ YELEKLİ SEYYAR SATICI!

Geçtiğimiz günlerde, AVM civarında polis yeleği giyerek dolaşan 45 yaşlarındaki bir şahsı tanıyan vatandaş, bu şahsın seyyar satıcı olduğunu, polis yeleği ile dolaştığını polise ihbar etmişti. 

Polis çevrede yaptığı araştırmada, şahsa rastlayamadı.

Bu ve benzeri olaylar üzerine, görevli olduğu izlenimi vermek için çeşitli kurumlara ait kıyafet ya da yelekleri giyen kötü niyetli şahısların da bulunduğu belirtilerek, şüphelenilen durumda mutlaka güvenlik makamlarının anında haberdar edilmesi istendi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Pırasa (1 yıl önce)
    Benim anlamadığım hem Yeşilyurt hem Battalgazi belediyeleri kendine saray yaparken valilik binası neden öyle kaldı.? Çünkü eski devlet sisteminde Vali atanmış belediyeci seçilmiş.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Canercan 44 H (1 yıl önce)
    Hangi vicdan böyle bir durumdan istifade etmek ister bunlar insan olamaz hırsızın bile merhametlisi olsun daha ne denirki bunları asmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Böylesi acı günlerde yağma hırsızlık yapanlar gerçekten insanmı bunları doğuran büyüten anne babaları nasl bir insan anlamak mümkün değil bunları hapise koyup orda yaşamalarına imkan veren yargıya yasaya saygı duymam insan hakkı filan geçersiz
    %100
    %0
    Yanıtla