SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Yolunda Gayret Göstereceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin yeni seçilen Malatya Milletvekillerinden 3'ü, Büyükşehir Belediye Meclisi salonunda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

AKP'li Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinden bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bugün saat 16.00’da AK Parti Milletvekillerimizin mazbata törenini gerçekleştirdik ve kendilerini belediyenizde ağırlıyoruz. Ben milletvekillerimize 28. Yasama Döneminde başarılı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Şimdiye kadar milletvekillerimiz Malatya’da birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’ya hizmet etme noktasında söz konusu Malatya olduğunda çalışmalarında büyük bir irada kararlığı gösterdiler. İnşallah 28. Dönem Milletvekilliğinde de hem ülkemize yapacakları hizmetler açısından hem de Malatya’mıza yapacakları hizmetler açısından büyük gayret ve çaba göstereceklerine inanıyorum. Ben tekrar mazbatalarının ve milletvekilliği görevlerinin başta kendilerine, ailelerine, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya’nın yaralarının sarılması noktasında çalışmaları yürüttüklerini belirten AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Başkanıma, milletvekili arkadaşlarımıza, il başkanımıza, il teşkilatımıza seçimin güvenli bir şekilde yürütülmesi noktasında YSK’da görev alan hakim arkadaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malatyalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Oy versin vermesin özellikle Malatya’nın geleceği noktasında Malatya’ya sahip çıkarak, iline gelip oy kullanan bütün hemşerilerime de parti gözetmeksizin teşekkür ediyoruz. Çünkü biz deprem geçirmiş bir iliz. Bu noktada duyarlı davranan vatandaşlarımıza ve vatandaşlık görevini yapan bütün hemşerilerimize tekraren teşekkür ederim” diye konuştu.

Malatya’ya hizmet etme noktasında gayret göstereceklerini dile getiren AKP Milletvekili İhsan Koca, “28. Dönem seçimlerinin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu dönemde milletvekili olarak hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Zor bir süreç yaşıyoruz, zor bir dönem yaşıyoruz. Sadece Malatya değil birçok şehrimiz aynı durumda. Şehrimizin yeniden imarı, inşası ve ihyası için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizlere bu desteği veren hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte hizmet yolunda gayret göstereceğiz” dedi.

Yeni dönemin Malatya’ya hayırlar getirmesini temenni eden AKP Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “28. Dönem seçimlerinin vatanımıza, devletimize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Malatyalı hemşerilerime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Demokratik bir ortamda geçen ve demokrasinin unsurlarıyla taçlanan bu seçim döneminde çok değerli hemşerilerimizin hem katkıları hem de duruşları takdire şayan.  İnşallah ismi hayırla anılanlardan olacağız” şeklinde konuştu.

AKP'nin diğer milletvekili Abdurrahman Babacan, mazbata töreninde hazır bulunamadı. Partiden yapılan açıklamada, Babacan'ın hastalığı nedeniyle mazbata törenine katılamadığı belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Hakan (11 ay önce)
    Kaç gün geçti depremden geçen hafta gittim Malatya'ya agirhasarli binalar korkunç bir sekilde bekliyor anlamıyor ned n beklemiş muzemi yapıyorlar kaplumbağa gibi ilerleme var berbat Malatya heryer kopuk .ve kafasına göre seyyarlar belediye devlet yokkkk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (11 ay önce)
    Meclise sanki selo başkan gönderiyor gibi bir hava var.adam her şartta her yerde reklamını yapıyor.helal olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    ben gerçekten takdir ediyorum, orta gelirliyi bu kadar aciz duruma düşürmüş, emekliyi perişan etmiş, kira bedelleri asgari ücreti geçmiş ama hala AKP birinci parti. Bence muhalefette en az iktidar kadar sıkıntılı duruyor. kendini anlatamıyor memlekete neyi nasıl çözeceğini iyi anlatamıyor. Türkiye tarihinde halkın bu kadar çaresizce oy kullandığı bir dönem daha yok sanırım.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (11 ay önce)
    Malatya Akpınar çarşısı ne olacak . 120 gündür bu soruya cevap veremediniz. Ortada proje bile yok Ahdim olsun son defa ak Parti'ye verecem sırf karşı rakipten ötürü size verdim ama bir daha aslaaa.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Bi gidin yaa, yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (11 ay önce)
    Evet saygıdeğer Malatya halkımız ellerinize emeklerinize sağlık.malatyamızım vekilleri belli oldu.bi 5 sene kafaları rahat.aylık 75 bin lira ve daha bir sürü ek ödemeleri alıp,meclis lokantasında 100 liraya en beğendiği yemeği ve tatlıları yerken benim saf Malatyalı kardeşimde indirimleri takip edecekki ne nerede ucuz.hadi hayırlı olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hizmet (11 ay önce)
    Ümmet millet hizmet dava.. sihirli sözcükler güzel de gariban hep gariban bu ağalar hep ağa..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eee gardaşım bu düzen böyle.millet aç gezer ağalar tokluğundan patlar.bizde bu akıl olduğu sürece bu böyle gelmiş böyle gider...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Burak inan (11 ay önce)
    Açlık sınırı 13 bine dayanmış ekmekten bahsedin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Hizmet mi.. tamam bekliyoruz haydi.. şahsi isteğim cok bisey değil.. oy vermeyen iller de dahil diğer şehirlere yapılan şehir hastanesi, Sivas malatya arası yht hattı, yeni sivil havalimani... hadi yapın 5 yılıniz var... belediye başkanına söyleyin trambus kaldırsın yol ortasına bağımsız yolu olan raylı sistem yapsın.. hadi bakalım gorecez...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Yazdıklarının olacağına ben inanmadım sen İNANIYORMUSUN olacağına
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emrah (11 ay önce)
    Hizmet etmek istiyorsanız ilk işiniz bu vicdansız ev sahiplerine bir dur demek olsun Malatya gibi bir yerde asgari ücret ile yaşam zorken şuanda ev kiraları 10 bin geçti.Acaba ne zaman müdahale edeceksiniz 20 bin olduktan sonra mı. Bu ev sahiplerinin zaten merhameti yok,Allah korkusuda yok! Siz ve devlet ne yapacak ? Yakında Malatya'da insan bulamayacaksınız.Kamu ve memur tayin hakkı olsa bir dakika bu memlekette kimse kalmaz.. Yazıklar olsun böyle mi hizmet edeceksiniz bize..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (11 ay önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşın bu talebine dislike atan olmuş, bu beğenmeyenler için sözüm yüreğinizde insan olarak merhamet damarlarının çoğalması ve en önemlisi müslümansanız Allah korkusunun artması için daha kaç bela atlatmanız lazım, yazıklar olsun!
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bu işleri direkt dine,vicdana havale edenlerin başı beladan eksik olmuyor!.Demekki Hiç birşeyden ders alımamış,çıkarılmamış!Problem varsa çözüm bulunmalı,araştırılmalı ve sorunu çözmeye çalışılmalıdır..var mı bunlardan birisi?Hiçbiri yok!Dini,vicdanı kullanarak .İşin kolayına kaçmayın.Bu zihniyeti Allah ıslah etsin.Kanunu uygulamıyan,buna dikkat etmiyen ,emek vermeyen,sorgulamıyanlardan, işin yapmayanlardan ,yapıyor gibi görünenlerden ,görevden kaçınanlardan,arkasını güce dayayanlardan bizi koru Allahım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kardeşim o kadar sığınmacı kirada oturuyor,birde büyük deprem yaşandı oturulabilir ev çok azaldı. Biriniz bunu aklınıza getiremiyormusunuz?Ev az kalırsa fiyatı da yüksek olur.Bunu anlayamıyacak ne var.Arz talep ilişkisinden hiç mi haberiniz yok.Sabah akşam ev kiraları yüksek diyeceğinize vekillerinizden çözüm bulmasını bekleyin.Milleti suçlamaya hakkınız yok.Çözüm bulsunlar.Çözümü vatandaş değil,vekili bulacak.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Murat (11 ay önce)
    “MİLLETE HİZMET???” Sizin öyle bir kavramdan haberiniz var mıydı????
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Onat kılıç (11 ay önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Devletimiz ve milletimizin bekâsı bizim herseyimizden daha kıymetlidir peki sizin menfaatiniz yada şahsi çıkarlarıniz herşeyden önemli demi ?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (11 ay önce)
    Kim ne derse desin Malatyamizi Haritaya geri ekleten malatyanin efsane büyük başkanı Sağol Varol .
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Cahallıkta sınır yok! Başarılar...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ne beklentim varda millete azgın diyen belediye başkanına ismin soyadın ile yalakalık yapıyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (11 ay önce)
    Sn. Malatyalılar her seçim öncesi şikayet ettiğiniz adamlara yine oy vererek başımıza getirdiniz. Bir de hizmet bekliyorsunuz sanırım. 20 yıldır olduğu gibi daha çoookk beklersiniz. Hani bizim şu YHT-Tramvay-Şehir Hastanesi mevzusu vardı ya bu depremden sonra o da yok artık. Dua edin evlerimiz bir an önce yapılsın. Bu arada o YHT'yi falan unutun bir 20 yıl daha gelmez buraya
    %92
    %8
    Yanıtla
  • bek (11 ay önce)
    Bizim hizmet gibi bir derdimiz yok. hizmet istesek hizmetçi seçeriz.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (11 ay önce)
    22 senede bir sivil hava alanı yapamayanlar dan ne hizmet beklenir. Ben bilemedim. Eski tas eski tarak.
    %82
    %18
    Yanıtla