SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmette AK Parti İle Yarışacak Parti Yok'

'Hizmette AK Parti İle Yarışacak Parti Yok'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Akçadağ’da gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlere AKP İl Başkanı Ali Bakan, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş ve AKP teşkilat mensupları da katıldı.

Ziyaretler sırasında konuşan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası alandaki duruşunun mazlum milletlere umut verdiğini belirterek, Türkiye’nin terörden arındırılmış, güçlü ve bağımsız bir ülke olma yolunda önemli adımlar attığını söyledi.

Tüfenkci, Türkiye’nin emperyalist güçlerin müdahalelerine karşı durduğunu vurgulayarak, “Allah’a hamdolsun, şeffaf ve pazarlıksız şekilde atılan adımlar yavaş yavaş ilerliyor. Türkiye kendi iç dinamikleriyle güçleniyor, birliğini ve beraberliğini pekiştiriyor,” ifadelerini kullandı.

İsrail’in bu gelişmelerden rahatsız olabileceğini dile getiren Tüfenkci, Türkiye’nin ekonomik ve savunma sanayi alanında attığı adımlarla dostlarına güven verdiğini söyledi.

“Hizmet Bizim İşimiz”

AKP’nin Malatya’da ve Akçadağ’da önemli yatırımlara imza attığını vurgulayan Tüfenkci, yollar, hastaneler, okullar ve organize sanayi bölgeleri gibi birçok alanda geçmişle bugünün karşılaştırıldığında büyük bir değişim yaşandığını belirtti.

“25 yıl önceki yollarla bugünkü yolları kıyaslayın. Organize Sanayi Bölgeleri’ne bakın; bir zamanlar 100 fabrika vardı, bugün bu sayı 480’lere ulaştı. Beş OSB’den üçünü hayata geçirdik, diğer ikisi için yer tahsisleri tamamlandı,” diyen Tüfenkci, Akçadağ Belediye Başkanı’nın da vatandaşın sorunlarını çözmek için yoğun çaba harcadığını kaydetti.

Deprem Konutlarında Son Durum

6 Şubat depremleri sonrasında Malatya’da yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Tüfenkci, kent genelinde yaklaşık 100 bin konut inşa edildiğini ve hak sahiplerinin neredeyse tamamına teslimat yapılacağını açıkladı.

“Malatya’da 79 binin üzerinde hak sahibi var. Kırsal alanlar ve ticarethanelerle birlikte 100 binin üzerinde konut yapılıyor. Devletimiz, vatandaşından beş kuruş almadan konutları altyapısıyla birlikte teslim ediyor. Bu kolay bir şey değil,” dedi.

Tüfenkci ayrıca, yaşanan don afetinden sonra da devletin vatandaşın yanında olduğunu hatırlatarak, ödemelerin bir ay içinde yapılacağını bildirdi.

“AK Parti Hizmette Yarış Tanımaz”

AKP’nin her alanda diğer siyasi partilerden çok daha fazla hizmet ürettiğini vurgulayan Tüfenkci, “Hizmet noktasında AK Parti  ile yarışacak bir siyasi parti yok. Her alanda dört katı fazla hizmet üretmiş bir partiyiz,” ifadelerini kullandı.

Konuşmasını mahalle halkına teşekkür ederek sonlandıran Tüfenkci, sıcak karşılamalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Aziz (12 dakika önce)
    en üstteki fotoğraf ile haber başlığı çok manalı. ablamız tüfenkciye hadi ya yalancı diyor gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kambur (16 dakika önce)
    Malatya’nın sırtında kambur olan ,Malatya’ya hiç faydası olmuş dört yıl boş yere bakanlık yapmış biri. Beceriksizliği ve denetimde geç kalması yüzünden onbinlerce insan çiftlikbankta ki tosıncuğa milyarlar kaptırdı. Ticaret bakanı olarak erken müdahale etse 10 binlerce insan mağdur olmayacaktı. Bakan koltuğuna oturdu ama Malatya’ya hiç bir şey yapamadığı için gönüllerde oturamadı. Sadece soframıza ortak olarak oturup katığımızı azalttı. Şimdi hala gezip görüntü vermekle milletin aklıyla alay ediyor. Malatya’ya yaptığı somut 1 evet 1 hizmeti varsa söylesin. Hala bol keseden atmaya devam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bek (35 dakika önce)
    Bayramdan sonra don zararı odenecekti. ne oldu vekilim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • garip (48 dakika önce)
    Güldürdü gerçekten. Malatya'yı bu kadar geride bırakan adamlar bunlar işte partiyi de bitirdiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Günün komedisi (1 saat önce)
    Artık aklımızla da dalga geçmiyorlar direkt talk show yapıyorlar 😅😅😅
    %75
    %25
    Yanıtla
Reklam