SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hoca Mutlu Değildi, Yolları Ayırdık"

0
Güncellendi - 2020-01-10 02:23:56
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Kulüp Başkanı Tahsin Yılmaz, Play-off sözlerinin arkasında olduklarını söyledi.

Antalya’da takımın kamp çalışmalarını yerinde takip eden Yılmaz, teknik direktör Mehmet Ak ile yollarını ayırdıklarını ifade etti. 

Ak’ın başarılı olduğunu dile getiren Yılmaz, “Geldiğinde bize söylediği 15 puanı aldı. Devamında transferle ilgili raporlarını aldık. Raporları aldık, transferleri ona göre ayarladık. Transfer sürecinde yaşadığımız ufak tefek sıkıntılar vardı ama hoca mutlu değildi. Hoca mutlu olmadığından dolayı bundan sonra takıma verimli olmayacağını düşündüğümüz için yollarımızı ayırma kararı aldık” dedi. 

Yılmaz, Ak ile karşılıklı görüşerek ve helalleşerek yollarını ayırdıklarını ifade ederek, “Yönetim kurulu olarak bir görüşme yaptık. Yola bu şekilde devam etme kararı aldık. Alaattin Gülerce hocamızla anlaştık. Alaattin hoca takımımızı iyi tanıyan bir isim. Kendisi Malatyalı takımı biliyor ve tanıyor. Masamızda 3-4 isim vardı ama takımı tanıdığı için Alaattin hoca birinci sırada yer aldı. Alaattin hocaya şans vermek istedik, kendisi de olumlu yaklaştı. Kuşku, tereddüt edilecek hiçbir durum yok. Takım moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda. Alaattin hoca takım için bir şans olacak” diye konuştu. 

Yılmaz, transfer çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 4 Şubat’a kadar transfer devam edecek. Bu bizim için iyi oldu. Alaattin hoca ile yeniden bir rapor tutacağız. Ona göre kalan transferlerimizi yapıp, yola devam edeceğiz.”

Takımda morallerin üst seviyede olduğunu dile getiren Yılmaz, “Kamp çalışmalarımız iyi geçiyor. Takımda iyi bir hava var. Alaattin hocamıza da güveniyoruz. Biz takım olarak bu işi başaracağız. Play-off sözü vermiştim. Bu sözümün arkasındayım. Allah’ın izniyle Play-off’a kalacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • okan (4 yıl önce)
    başkan takım ligde kalsın bu sene yeter ligi tanımış olur hedefler seneye inş
    0
    0
    Yanıtla