SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hocam Tercih Ederse Hazırım"

0
Güncellendi - 2018-08-08 16:09:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Guilherme Costa Marques, "Eksiklerimiz tamamlanınca ve sakatlarımızda dönünce ortaya çok güzel bir takım çıkacak" dedi.

Sarı kırmızılı takıma bir yıllığına kiralık olarak imza atan Guilherme, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde açıklamada bulundu.

Brezilyalı futbolcu, "Herkes beni çok iyi karşıladı. Tabi böyle büyük ve güzel bir tesisin olması beni çok etkiledi. antrenman sahalarımızda güzel. Günden güne, adım adım adapte oluyorum" diye konuştu.

Gazişehir Futbol Kulübü ile oynanan hazırlık maçını tribünden izleyen Guilherme Costa Marques, "Eksiklerimiz ve sakatlarımız vardı ama buna rağmen sahada olan arkadaşlarımız hocamızın dediklerini yapmaya çalıştılar. Sistemin getirilerini yapmaya çalıştılar. Her zaman saha kenarında hataları düzeltmeye çalışan iyi bir hocamız var. Eksiklerimiz tamamlanınca ve sakatlarımızda dönünce ortaya çok güzel bir takım çıkacak" şeklinde konuştu.

Guilherme, 'Bir gazetecinin Göztepe maçında hocasından forma istiyor mu?' sorusuna, "Tabi buraya gelmeden önce Brezilya'da özel antrenmanlar yapıyordum. Tabi ki şimdi şehir, arkadaşlar ve takım yeni. İyi şeyler olacak. Hocam beni tercih ederse, tabi ki oynamak için hazırım" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • deniz tokat (5 yıl önce)
    büyük ve güzel tesis nerde ?
    0
    0
    Yanıtla