Malatya Büyükşehir Belediyesi, Horata Parkı'nda çevre düzenlemesi yapılacağını, bu amaçla, ‘Horata Parkı Yenileme Yapım İşi’ başlıklı bir ihale düzenlendiğini açıkladı.
Horata Mesiresine 1500 m2 beton zemin yapılacak
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Horata Parkı yenileme projesi kapsamında, yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını, bu düzenleme içinde 1500 m2 baskı beton zemin yapılacağı belirtildi.
Beton zeminin yanı sıra, bir adet yapay şelale, 330 m korkuluk, 250 m2 ahşap desk, 107 m2 kauçuk oyun parkı, 150 m3 kanal betonu, 250 m2 açık kafe alanının kapsayan Horata Parkı Yenileme Projesi’yle ayrıca 75 araçlık otopark yapılacağı da bildirildi.
İhale 28 Mayıs’ta
Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Horata Parkı Mesiresinin yeniden düzenlenmesi işine ait ihalenin 28 Mayıs 2021 tarihinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında yapılacağını duyurdu.
İhale şartnamesinde, yenileme işinin 2 ayda yapılmasının öngörüldüğü belirtildi.
Güler HAZAR, malatyahaber.com
FOTO: Arşiv