SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HUP, 'Doktor' Olmuş!

HUP, 'Doktor' Olmuş!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediye eski başkanı Hacı Uğur Polat, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında "Siyonizm ve Kudüs'ün Musevileştirilmesi" konulu doktora tezini tamamlayarak, doktor unvanını aldığını duyurdu.

Beykent Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında 2016 yılından beri doktora çalışmasını yürüten Hacı Uğur Polat, doktora eğitimini tamamladı.  

Polat,  sosyal medya hesabından yaptığı bir öğretim üyesinin kendisine cübbe giydirirken göründüğü fotoğraflı açıklamada, “Bugün hayatımın anlamlı günlerinden birini yaşıyorum. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Dalında "Siyonizm ve Kudüs'ün Musevileştirilmesi" konulu doktora tez çalışmamı tamamlayarak tez savunmamı gerçekleştirdim ve doktor unvanını aldım. Tez konumun ilk kıblemiz Mescid-i Aksa ekseninde olması bana ayrı bir heyecan ve enerji vermiştir.Bu süreçte bana rehberlik eden kıymetli hocalarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Çalışmaya, üretmeye, anlatmaya ve okumaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı iken, Ahmet Çakır'ın milletvekili adayı olması üzerine yerini meclis üyesi Mehmet Çınar'a bırakan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Hacı Uğur Polat, 2019'daki yerel seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş, bu süreçte partisindeki radikal gruplara mesaj ve adaylığına destek için İnönü Stadı ve Atatürk Spor Salonu'nun gündüz davul- zurna ve havai fişekler eşliğinde törenle yıktırılması töreni nedeniyle tartışılmış, ancak Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmemişti. Söz konusu törenleri, tesislerin devletin kurucularının adını taşıması nedeniyle törenle yıktırıp bir yerlere mesaj iletme çabasına giren Polat'ın düzenlediği 'yıkım töreni', törene katılan TOKİ yetkilisini de şaşırtmış, bu yetkili ilk defa bir yıkım törenine şahit olduğunu söylemişti.

Üniversite İngiliz ekolünden

Bu arada, Hacı Uğur Polat'ın doktora yaptığı Beykent Üniversitesi, 1997'de kurulan ilk vakıf üniversitelerinden biri. Ansiklopedi platformu Vikipedi'de, Beykent Üniversitesi ile ilgili olarak "Beykent Üniversitesinin temeli bir İngiliz üniversitesi olan Liverpool John Moores Üniversitesi ile Beykent İleri Eğitim Kurumu arasında imzalanan anlaşma ile atılmıştır. Liverpool John Moores Üniversitesi ile yapılan bu iş birliği neticesinde kayıt, müfredat, denetim, eğitim sistemleri alt yapısı oluşturulmuş ve hocaların büyük bölümü de İngiltere'den gelmiştir. 1996’da Beykent İleri Eğitim Kurumları bir vakıf hüviyetine bürünmüş ve 1997’de TBMM'ce çıkarılan 09.07.1997 tarihli 4282 sayılı kanun ile Beykent Üniversitesi kurulmuştur." bilgisi yer alıyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • selim (1 yıl önce)
    hup türkce anlamı nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hello mello (1 yıl önce)selim isimli kullanıcı yorumuna
    Gayet net açıkça upuzun ad soyadlarınının kısaltması.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ballı (1 yıl önce)
    Üniversitelerde bazı öğretim üyeleri yana yana yüksrk lisans ve doktora öğrencisi arıyor, özellikle yağlı ballı paralı babası zengin iş adamı öğrenci... ama malesef öğrenci yok...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • rektör (1 yıl önce)
    3 5 sene sonra inönü üniversitesine rektör olur artık...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • VAHAP (1 yıl önce)
    doktora programı için geçerli ALES, YÜKSEK LİSANS, DİL yeterlilik puanlarına haiz ise hayırlı olsun...diplomalar değil de icraatların tartışılmasında fayda var diye düşünüyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yaku (1 yıl önce)
    Ne olursa olsun alaycı üslup size yakismadi
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Murathan (1 yıl önce)
    Bu haberi yapan şahısa bi soralım sen ne mezunusun.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    kimler malatyayı yönetmiş ,adamın yaptığı teze bak" kudüsün musevileştirilmesi",yav arkadaş konumu kalmadı.bunlar gerçekten vasıfsız.böyle insanlar malatya da belediye başkanlığı yaparsa halimiz nice olur.bu konuyu filistinliler dahi doktora tezi yapmıyor.akademisyenlik ayağa düştü.ortaya birşey koyun bilim ve akıl destekli olsun.neyse burada ki asıl sorun şu ,malatyada belediye başkanlığı yapmış birinin kudüs konulu tez yapmasıdır.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • behlül (1 yıl önce)
    360 günde 360 Proje demişti :))))) bizimde aklımız karışmıştı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Korkut (1 yıl önce)
    Son zamanlarda etraf doktoralı, doçent ve profesör ile kaynıyor...ancak bunları sınav yapın binde biri ancak bu ünvanları hak ediyor... Gerisi naylon....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Terzi (1 yıl önce)
    Fotoğraftaki gözlüklü beyefendi terzi mi?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • behlül (1 yıl önce)Terzi isimli kullanıcı yorumuna
    Gülmekten bayındım .... ::)
    %79
    %21
    Yanıtla
  • belki tezgahdardır..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Feyz (1 yıl önce)
    Babam bana bisiklet aldı sevincini yaşayan bir çocuğun yüz ifadesi... Tebrikler... Sağlıklı günlerde kullanın..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hello-Mello (1 yıl önce)
    Demokrasinin temelinde bir eski yeni siyasetçi İçin olsun her türlü mizaha eleştiriye ve demokratik açıklamalara açık olmayı be tahammül gerektirir kendinin inönü stadını gündüz havai fişek eşliğinde yıktırması ve siyaset sayesinde refah düzey artışı hafızalarda taze kalmıştır HUP isimlerinin baş harfleridir yakışmış yakışmamış oluşunu hizmet ve ihmal edildiklerini düşünenler değerlendirmelidir.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    malatya bld ni nasıl borçlandırmis keşke anlatsa idi.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Hup44 (1 yıl önce)
    Üniversiteyi açıktan okusaydın vekil yapardık seni olmadı bu
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yorgun demokrat. (1 yıl önce)
    Evet evet hatırladık bu kişiyi. İnönü stadı nı gündüz gözüne davetiyeyle , havai fişeklerle yıkan kişi bu kişi...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Niye nesi yanlış. Adamın isminin baş harflerini yazmışlar. Ama bazı arkadaşlar, nerden çağrışım yapıyorsa onlara sanki HÜÜÜPP- LÜP diye anlamışlar, öyle tepki gösteriyorlar. Ne bildikleri varsa, İçlerinden ne geçiyorsa artık!!!!
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Hup (1 yıl önce)
    İdeojinizle.boğulasınız HUP ne demek basın ilkelerine yakışıyor mu? sevmeye bilirsiniz eyvallah! bu başlık nasıl bir başlık
    Editörün Notu: HUP, kısaca yazılmış Hacı Uğur Polat demek!
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ahmet maskar (1 yıl önce)Hup isimli kullanıcı yorumuna
    benim adımı da mı kisaltacaksınız Size yakışmadı haber başlığı hatalı olduğunuzu kabul edin. Türkçe dilinde özel isimler kısaltılması olmaz Siz daha iyi bilirsiniz.
    Editörün Notu: Devletimizin araç plaka sistemi harf grubu olarak kullanılmasını uygun bulmadığı harf dizileri hariç -ki sizin kısaltma da böyle- diğerleri niye olmasın?!
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ahmet maskar (1 yıl önce)Ahmet maskar isimli kullanıcı yorumuna
    sayın editör Türkçe yazım kuralına göre kişi isimleri kısaltılmaz. Lütfen başlığımız hatalı düzeltiyoruz deyip düzeltebilirsiniz. Malatya'nın en büyük ve en çok okunan haber sitesine yakışan hatasını düzeltmektir.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Abi senin kısaltma nasıl olsun :))))) Bayıldım harbi güzeldi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)behlül isimli kullanıcı yorumuna
    Kahkaha attım yeminleee beyin bedava
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onursuz Vatandaş (1 yıl önce)
    Haber başlığı neden bu kadar çirkin ve edepsizce ? Ayıptır, birazcık saygınız olsun. Bir babayiğit çıkar karşınıza malatyahaber.com :) çok sataşıyorsunuz kendi içinizdeki adamlara. Harbi harbi bir gün yiğit birisi çıkar..
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Yorgun Demokrat... (1 yıl önce)Onursuz Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsinde özgür hür basını tehdit ediyorsun.? Aba altından sopa gösteriyorsun Hayırdır... ?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kula kulluk yapanlar komşuda pişer vizede düşer fikri ile yalakalık peşinde koşanlar ancak böyle yorumlarda medet umar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • KabakKEmane (1 yıl önce)
    Mass memlekette sallasan doktora denk geliyor bu doktora bu kadar ayağa dusmemeli.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Sevmeyebilirsiniz ama profesyonellige uymaz HUP
    %57
    %43
    Yanıtla
  • hacı (1 yıl önce)
    haber başlığı harika..:)))))
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Kerem (1 yıl önce)
    Başkanın doktorluk cüppesi belliki birilerinini korkutmuş
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Murathan (1 yıl önce)
    Nekadar çirkin, nekadar basit nekadar bozuk bir üslup...HUP nedir ya...Sanki bir teröristten bir vatan haininden bahsediliyor.. Sen habercisin, sokak ağzı argo nedir bu..Yakıştırıyosunuz böyle basit ifadeleri...En olumlu bir haberden bile bir çirkinlik çıkarıyosunuz...
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Tamer (1 yıl önce)
    Hup nedemek bu başlığı atarken utanmadınızmı
    Editörün Notu: HUP, Hacı Uğur Polat'ın kısaltılmış hali. Anlamak çok mu zor?!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çok pişkinsiniz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • postacı (1 yıl önce)
    Hey Allahım, cübbeyi iliklemeye çalışıyor!
    %77
    %23
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 yıl önce)
    Haberi yapış tarzınız gazetecilik etiği açısından çok sağlıklı değil. HUB dediğiniz insan bu şehirde ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığı yapmış bir insan seversiniz sevmezsiniz ama gazetecilik mesleğinin saygınlığına uygun davranmak zorundasınız.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Evet yaptı ondan 2 belediye de o dönem alınanların yüzde doksan ı Malatya lı değil 02 plaka dan muhtemelen sende o dönem de nemalandın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Malatya haber in akıllara zarar haber başlıklarından biri
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Eski belediye başkanının kendini siyaset alanında geliştirmesi güzel hareket. Demekki bir köşeye çekilmemiş akademik olarak kendini yetiştirmiş. Tebrik etmek lazım.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Hasan Bilgehan (1 yıl önce)
    Hacı Uğur Polat Beyi tebrik ediyorum. Büyükşehir'e aday gösterilmediğinde personel o zaman neleri kaybettiğini anlayamadı ama bugün başkanı ve personele bakışını mumla arıyor. Olan Malatya'nın 5 yılına oldu. Haberi veriş şeklinizi yanlı buluyorum.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    "HUP" nasıl abi ya :))))))) çok güldüm :))))))))
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Artık Kudüs'e yerleşir ve tezinin gereğini o topraklarda hayata geçirir. B. Şehire bıraktığı enkaz sayesinde birilerine fırsat verdi.sadece kendine çalışan bir profil.Zaten artık şehre sadece ticari amaçlı geliyormuş. Evini de taşımış Malatya'dan.Kendi içinde hayırlı olmuş.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • mustafa (1 yıl önce)
    HUP nedemek malatyahaberin seviyesi bu mu ?size yakışmadı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kamil (1 yıl önce)
    Kağıt üstünde doktor olmanın, özel ünide paranın gücüyle doktor olmanın cokta bi önemi yok..vizyonda doktor olmak lazım..olamadıgı için 20 yıllık akp iktidarinda malatyada tek dönem sonucunda halkın bir kalemde sildigi isim oldu..aşırı islamcı sonradan siyasetci hup
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Hasbi (1 yıl önce)
    Diplomayı kdv dahil kaç liraya aldınız, biz de almayı düşünüyorduk...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (1 yıl önce)
    Ko, Sabancı, Bilkent gibi birkaç özel ünvesite haricinde geri kalan özel üniversiteler parayla doktora yaptırıyorlar. Hacı da basmış parayı, yapmış doktorayı.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • hakan (1 yıl önce)
    Helal olsun Hacıma
    %32
    %68
    Yanıtla