SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi'nin Duvarına Çarptı, Yaralandı

Huzurevi'nin Duvarına Çarptı, Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün kontrollü kaybettiği otomobil Huzurevi’nin bahçe dış duvarına çarparak durabildi.

Trafik Kazası Yakınca Mahallesi Şehit Mürsel Karataş Caddesi 1. sokak Huzurevi önünde meydana geldi.

Kazada B.A. idaresindeki  44 ADE 352 plakalı otomobil ile ile Şehit Mursel Karataş Caddesi üzerinden seyir halindeyken Huzurevi önüne geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek, duvara çarptı.

Kazada yaralanan sürücü B.A. ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri araçta ve yolda emniyet ve güvenlik önlemleri aldı.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Benim yazdıklarımı neden paylaşmıyorsunuz işinize geleni paylaşıyorsunuz işte kalitenizi bu şekilde de bir daha belli ettiniz yazık çok yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ade (1 yıl önce)
    (cart, curt, zart, zurt..)
    Editörün Notu: 'Huzurevi'nin Huzurunu Kaçırttı.. Kendisi de Yaralı' başlığıyla yayına koyduğumuz haberle ilgili olarak, 'Serkan' adıyla yorum atan, sonra telefonla arayarak haberin kaldırılması ve başlığıyla ilgili hakarette bulunan, 'İstihbaratta tanıdığım var' diye 'zart zurt' eden, en son da 'ade' diye zart- zurtu sürdürenin, kaza yapan kadının oğlu ve kontrolunu kaybetmiş bir 'ERGEN' olduğu, daha sonra arayan ve bu kişinin dayısı olduğunu söyleyen bir kişi tarafından ifade edilmiş, dayının ERGEN'in adına özür dilemesi ve 'cart-curtlarnın hesabını kendisinden soracağını' söylemesi üzerine, haberin başlığı yeniden düzenlenmiştir.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)ade isimli kullanıcı yorumuna
    Görüşeceğiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Nüfus 800 bin aralık ayı hastane girişi 1 milyon 137 bin ...ya hastanede sorun var ya da millet hasta
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (1 yıl önce)
    Gerçekten de başlık komik olduğu kadar araç sürücüsünü aşağılayıcı nitelikte olmuş. Sanki şoför alkollü bir şekilde veya madde kullanmış bir şekilde huzurevinin duvarına çarpmış gibi ifade edilmiş.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • haberi nerenizle okuyrsunuz. nerede aşağılama nerede alkol yada madde kullanma iddias. iması bile yok.ama kendi fıtratnıza göre bu kötü yorumları çıkardığınızı anlıyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Bu haber başlığını değiştir Değiştirmezsen gerekli mercilerle görüşüp gereken ne varsa onu yaparım.(karar sizin)
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Haber başlığını editörünüzün ilkokula giden küçük çocuğu fln yazdı sanırım. Çok saçma bir başlık olmuş
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Başlıkçı (1 yıl önce)
    Haber başlığı çok komik olmuş. Bir daha olmasın.
    %55
    %45
    Yanıtla