SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İç Sahadaki Galibiyet Hasretine Son Verdik"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında kendi sahasında Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 yenen Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hasan Özer, aldıkları iç puanla ilk defa iç sahada galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hasan Özer, kendileri için önemli bir maç olduğunu hatırlattı.

İçeride kazanamamanın stresini yaşadıkların dile getiren Özer, "Bir stres, taraftarımızı mutlu edememenin sıkıntısı vardı. Rakibimiz ilk dörtteydi. Deplasmanda sadece bir maç kaybeden bir takıma karşı belki sezonun en erken golünü bularak, skoru koruma amaçlı oynadığımız oyunla beraber zaman zaman kontra atakla yakaladığımı pozisyonlar oldu. Rakibinde uzun topa dönmesinden sonra oyuncularım iyi bir mücadele örneği gösterdi. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. İç sahadaki galibiyet hasretine son verdik o yüzden çok mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

İkinci yarıda rakibin özellikle uzun topla oynaması ve ikili forvete dönmesinden sonra beşli savunma hattı oluşturarak, zaman zaman ataklar yaptıklarını belirtti.

İyi pozisyonlar bulduklarını aktaran Özer, şöyle devam etti:

“İyi bir mücadele örneği gösteren oyuncularımı kutluyorum. Bu 3 puan bizim için gerçekten çok önemliydi. Şu an 15 puan yaptık. Eksiklerimiz olacak tabi, Philip kırmızı kartla oyun dışında kaldı, Aldulsamed ve Ogün cezalı duruma düştü. Sakatlıklar, bir sürü problem, sıkıntı ve eksikliklerle yine iyi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Aldığımız 3 puan önemli. İlk defa iç sahada galibiyet almanın mutluluğunu yaşıyorum, camiaya ve yönetime hayırlı olsun, inşallah devamı gelir." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • uğur tn (1 yıl önce)
    Teknik heyeti ve oyuncuları bu kadar olumsuz ,bu kadar kötü ötesi bir ortamda verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Orhan bjk (1 yıl önce)
    Bu takım bu sene düşmesin dahada düşmez çok iyi gençler var
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hoca son dakka taha gur u oyuna aldin kecioren tehlikeli gelmeye basladi. sag beke taha guru almayi birak. son dakka degisikliklerin cok puan kaybettirdi bize. yoksa su an 20 li puanlarda idik. Arda bugun yine cok iyi idi. Arda ogun burak dogukan bu seneki kazanimlarimiz. seneye bu kadroyu koruyup transfer tahtasini acabilirsek bu takim liderlige oynar. ustteki butun takimlara karsi basa bas oynadik. sanssizliklar bizi birakmadi. Bir de belirsizlik takim kapanacak mi kapanmayacak mi sorulari. Benim anladigim belediye baskani ve valilik ahmet yaman in 30 milyon TL nin tamamini vermesini bekliyor geriye kalan 30 sar milyon tl yardim icin. Ayrica reklam ve sponsorluk anlasmalarindan da bir gelir olacak gibi. Belediye ince eleyip sık dokuyor. Ikinci adil vakasi yasatmak istemiyor. Gelen her yonetim parayi kendi sirketleri araciligiyla harcarlar ki olagan bir sey bu yalniz adil devrek gibi ayyuka cikarmamalari lazim. Adil isi abartti ve cok buyuk paralar kazandi bu baskanlik surecinde. Ahmet yaman bu kadar para yatirmis klubu birakacagini sanmiyorum.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Sn Hocam sizi ve tüm emeği geçenleri kutluyorum.Oyuna gelince, belkide erken gol skoru korumaya yönelik bir oyun oynamamıza neden oldu. Ancak kontraklarla yakaladığımız posizyonlar vardı bunların en az birini değerlendirmemiz gerekirdi.Cengizhan'nın müsait bir posizyonda içeri girip vuracağına topu kenara sıfıra götürerek vuramıyarak önemli fırsatı kaçırdı.Yine Mali ve Miraç önemli goller kaçırdı.Umarım bu posizyonları bu arkadaşlara seyrettirirsiniz.Bu takımın bazı futbolcuları ile özel ilgilenip eksiklerini gidermek gerekir.Çünki,kendimizi geliştirmekten başka şansımız yok. Başarılarınızın devamını diliyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Hocam sen geldin futbol gördük,cesaret gördük,güven gördük.kac haftadır iyi futbol ancak kötü skorla istediğinizi yansıtan adınız.bu defa şeytanın bacağını kirdiniz.tebrikler hocam tebrikler çocuklar.hepiniz supersiniz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Helalin var Hasan Hoca.
    %93
    %7
    Yanıtla