SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İç Tartışmayı Bitirmeliyiz"

0
Güncellendi - 2019-02-25 03:55:57
A- A+ PAYLAŞ

CHP'de büyük kavga olduğuna dair söylemlerle ilgili konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Medya, İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da belediye meclis üyesi kavgası var diyor. Eğer kavga eden varsa millet aş derdinde, ekmek derdinde. Millet senin belediye meclisinde kaçıncı sırada olduğunun derdinde değil. Kes sesini otur yerine, ayıptır, günahtır. Fakir fukaraya, CHP'nin bayrağını sallayan insanlara yazıktır. Bu iç tartışmayı bitirmeliyiz" dedi.

Tunceli'de partisinin seçim irtibat ofisinin açılışan katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP'nin anketlerde yükseldiğini ancak içindeki tartışmalar nedeniyle basına malzeme verdiğinden yakındı. Ağbaba, "Şöyle bir şey var. Biz birbirimizi yemezsek ki en büyük alışkanlığımız o. Kimse bize bir şey yapamaz. Günlerdir medya, CHP'de büyük kavga var diye veriyor. İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da belediye meclis üyesi kavgası var diyor. Eğer kavga eden varsa millet aş derdinde, ekmek derdinde. Millet senin belediye meclisinde kaçıncı sırada olduğunun derdinde değil. Kes sesini otur yerine, ayıptır. Bu insanlara ayıptır, günahtır. Fakir fukaraya, CHP'nin bayrağını sallayan insanlara yazıktır. Bu iç tartışmayı bitirmeliyiz. İl genel meclisinde, belediye meclisinde filan sıradayım. Bu ayıptır, günahtır. Bu yakışmaz hiç birimize" dedi.

Tunceli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ALPER (5 yıl önce)
    millet aş derdinde ekmek derdinde demiş sayın vekil doğru demiş demesine de kendisi malatya da chp nin koltuğunu dört seçimdir ipotek ettirmiş onu hiç demiyor. tam da bu yüzden chp de siyaset yapanların gram heyecanı kalmamış parti siyaseti adına ona ne diyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HEM İÇ TARTIŞMALARI BİTİRMELİYİZ DİYEREK SÖZDE BARIŞ MESAJLARI VERİYORSUN HEM DE AK PARTİYE OY VERENLERİN ELLERİ KIRILSIN DİYEREK TOPLUMU KUTUPLAŞTIRARAK MİLLETİN İÇİNE KİN VE NEFRET TOHUMLARI AŞILAYIP BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSUN? SAHİ AĞBABA KİMLERE HİZMET EDİYORSUNUZ?
    0
    0
    Yanıtla
  • servet (5 yıl önce)
    Keşke bu haberin videosunu yayınlama cesareti gösterebilseniz. iktidara alternatif partimiz kadrosuyla hazır bekliyor! CHP.deki kavgayı sizinkilerin ağzından dinliyoruz zaten. Bu ülkede her kurum kendini geliştirdi, güncelledi birtek CHP geride kaldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • köylü (5 yıl önce)
    genel başkan yardımcısı çok güzel konuşuyor kendileri yani seçtiklerimiz o ellerini listelerde çekselerde ön seçim veya tehammül yoklaması yapsalar hem başkanlar hemde meclis üyeleri için bunların hiç biri ortaya çıkmaz ve siyasetede bir can heyacan gelir
    0
    0
    Yanıtla