SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçişleri Bakanı, Afet Koordinasyon Toplantısına Katıldı

İçişleri Bakanı, Afet Koordinasyon Toplantısına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya'da afet koordinasyon toplantısı yaptı.

Afet Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AFAD Başkanı Yunus Sezer, Malatya Valisi Hulusi Şahin, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilgili kurumların müdürleri katıldı.

Bakan Soylu, deprem sonrası kentte yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldıktan sonra ilden ayrıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Dagdelen (1 yıl önce)
    Öznursuz bir Malatya kilicdaroglusuz bir Türkiye hayalimiz var Değerli Arkadaşlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Depremden sonra adres değişikliğinden dolayı mağdur olan depremzedelere 10 bin lira devlet desteği alamayanlar dertlerini anlayabilecekleri yetkililer afad telefonlarının hiç cevap vermedikleri verende teyp banti dinletip saatlerce zaman kaybettirdeklerini toplantıyı yapanlar sorguluyorlarmi 2582323 arayın bakalım afad cevasp alabiliyormusunuz 10 bin lirasını alamayanlara ne öneriyorsunuz evi hasarli depremzedin sayın resimdekiler.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Depremde yıkılan Hatay devlet hastanesinin müteahhitine hesap soracaklarına ödül olarak deprem konutları ihalesi veren bu kafalara nasıl inanaılır, nasıl güvenilir?
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bülent vekilin yüzü gülüyor..ya bunları vekil yapanlarda suç. Yazık hemde çok yazık. Oyum reise ama asla Ak Parti'ye oy vermem. Yazık
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hakan bey (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten bu adamlarda RTE nin arkalarında durmasına güveniyor, boyle oy verdiğinizi biliyorlar ha kel hasan ha hasan kel, aynı kapıya çıkıyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    sayın bakanım hatay'da cnntürk habercisi fulya öztürkle halikopterde hataydaki yıkımı havada iziedin ve çok üzüldüğünü ifade ettiniz ama malatyamızda bir saat kalmıyorsun biz malatyalılar sahipsiz malatya dediğimizde kimse kızmasın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kaya (1 yıl önce)
    Şu depremin en zavallıları sıralamasında önce adaş genel müdürü geliyor.. adam ilahiyat bitirmiş torpili de var git bir ile ilçeye müftü ol aynı maaşı al ne gerek var organize edemeyeceğin altından kalkamayacağım makamda? SOnuç fiyasko...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Aydin ay (1 yıl önce)
    Bizim ahmet çakır diye bi milletvekili var.hic gorunmedi.milletvekilliginden aldığı alacagi maaslar nekadar helal olacak ....
    %97
    %3
    Yanıtla