SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Malatya’da İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Malatya’da İncelemelerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakan olarak ilk defa geldiği Malatya’da esnaf ve vatandaş ziyarelrinde bulundu. Konteyner Çarşı’da kalan esnafları ziyaret eden Bakan Yerlikaya, ardından konteyner kentte kalan vatandaşlarla buluştu ve sorunlarını dinledi.

-Dışarıdan geliyorlar, diyorlar ki, ‘130 günde bu işler nasıl oldu?’

Cumhuriyet Meydanı üzerindeki Konteyner Çarşı’da bulunan esnaflarla sohbet eden İçişleri Bakanı Ali  Yerlikaya, “Bu zor günlerde çıkaracak olan yine Cenab-ı Allah. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün süreci an ve an takip ediyor. Dolayısıyla kabinedeki bütün arkadaşlarımızla hep beraber, Valimiz, Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, STK’larımız destan yazıyorlar. Hep beraber, göreceksiniz Allah’ın izniyle buradan güle oynaya yeni yerlerinize (kalıcı konutlara) çıkacaksınız. Ama her zaman sizin inancınız, sizin hayır duanız bizim üzerimizde olduğu zaman bizi zamanımız, çalışmamız bereketli olacak. Dışarıdan geliyorlar, diyorlar ki, ‘130 günde bu işler nasıl oldu?’ Diyoruz ki bizim üzerimizde milletimizin inancı ve duası var ve onların hayır duaları var.” İfadelerini kaydetti.

- “Vatandaşlarımız en kısa sürede kalıcı konutlarına kavuşacak”

Bakan Yerlikaya, Malatya programı ile ilgili olarak, “Malatya’da Teknokent Konteyner Kenti’ni ziyaret ettik, depremzede vatandaşlarımızla kucaklaştık. Anadolu irfanı, çadırını da, konteynerini de yuva sıcaklığına kavuşturur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdogan’ın liderliğinde depremzede vatandaşlarımız en kısa sürede kalıcı konutlarına kavuşacak. Türkiye Yüzyılı’nı bu inançla inşa edeceğiz.” dedi.

-Malatyalılara teşekkür etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya programının ardından ise sosyal medya hesabından, “Koca yürekli, gönlü zengin insanların diyarı Malatya’mızda depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’’ın selamlarını getirdik. Misafirperverlikleri ve güzel sohbetleri için Malatyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” İfadelerini kaydetti.

Malatyahaber.com - AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mltyali (11 ay önce)
    Benim dukkanım ilk ağır dediler dükkanımdan çıktım malzemelerim çaldılar Konteynır istedim kurada çıktım sonra az hasar yaptılar elimde konteynırı aldılar bunun bedelini tekrar bize ödettiler bu ülkenin esnafı olmaktan utanç duyuyorum
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (11 ay önce)
    Güya kura ile belirliyorla belediye yanı ve Rus pazarı tamamı torpil ile belli oldu garip esnafı kuyuönü mezarlığı arkasına attılar bunlar heryere konteyner koyarak Malatya'ya imar ettiğini düşünüyorlar vallahi Allah size daha çok belalar musibetler verir. Uyanık ol Malatya bu yerel seçimlerde bu tayfadan kim aday olursa olsun oy verme adam gibi birilerini getirene kadar uzak durun bunlardan. Tayyip Erdoğan'ın kuyusunu kazan bu tayfadan
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Yarin evler verilirken inşallah herkesi kuraya dahil ederler, adamı olanlara kuraya girmeden öncelik veya konumu iyi olan orta katlardaki daireleri vermezler.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    İnşallah bu konuda son duyduğumuz haber olur diyorum. Her yıl yüzlerce sınava yetişemiyen öğrenciler , emekler boşa gidiyor, aileler ve gençler perişan oluyor, bu konuda kurallar önceden belirlenmiş sorumluluk aileler ve sınava girenlerde, sevgili gençler sınavla ilgili bütün olumsuzlukları düşünerek önlemlerinizi lütfen önceden alınız, sınav akşamı mutlaka sınava gireceğiniz ilde olunuz, sınav başlamadan en az 30 dakika hatta bir saat önce sınav binasında olunuz, sınava gireceğiniz binayı mümkünse sınıfı hatta oturacağınız sırayı görünüz, 1981 yılında sınav malatyada yapılmıyordu Elazığ da sınava girmiştim ve bir gün önce Elazığa giderek otelde kalmıştım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MEHMET DOĞRUÖZ (11 ay önce)
    atın yalanı atın... ev kiraları olmus 20.000 tl siz daha kıra yardımı 5 yapamadınız.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Az konuşan işini yapan bakanı özlemiştik sayın bakanım göreviniz hayırlı olsun.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Uğur (11 ay önce)
    Çadırları neden gezdirmiyorlar ev ağır hasarlı dayısı olanlardan bir türlü bize sıra gelmedi yemeği yapmak binbir güç su parası ile birde bizlerin yanına gelip dert dinleseydin sayın bakanım
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Abe heyran (11 ay önce)
    Tecde de vermişler konteyner çarşıları esnafa ,ne su, ne tuvalet, esnaf perişan, ,hangi proje hangi plan la yapiliyo ilginç...keşke bakanım yolunuz Malatya'nın her semtine her bolgesine yolunuz.düşse de görseniz Malatya'yi Malatya'lı nın halini
    %87
    %13
    Yanıtla