SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhale 1-2 Gün İçinde Netleşmiş Olacak"

0
Güncellendi - 2019-03-13 03:45:16
A- A+ PAYLAŞ

*BATTALGAZİ'YE 300 YATAKLI HASTANE HAYIRLI OLSUN".. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Liderimiz, milletin umudu, devletin başkanı, başkomutanımız, cumhurbaşkanımıza 'Battalgazi'nin torunları sizden hastaneyi istiyor' dedik. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Türkiye'de iki yere yeni hastane yapılması için cumhurbaşkanımıza yapılması için arz etti, o hastaneden biri Battalgazi'ye yapılıyor. İhalesi yapıldı. Battalgazi'ye 300 yataklı hastanemiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Milletvekili Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile birlikte Uçbağlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, "Uçbağlar Mahallemiz 16 yıldır cumhurbaşkanımızın arkasında sapasağlam durdu. Her defasında seçimlerde AK Parti'ye tam destek verdi. Çok önemli yatırımları sizlere buluşturduk, buluşturmaya da devam edeceğiz. Çok önemli hizmetlerle Türkiye'yi, Malatya'yı, Uçbağlar'ı buluşturduk ve hizmete devam edeceğiz. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, 'Malatya'yı yeşil kuşak projesiyle buluşturalım' dedi. Biz, yeşil kuşak projesiyle birlikte cumhurbaşkanımızdan bir şey istedik. Malatya ne istediyse, cumhurbaşkanım hepsine 'tamam, memnuniyetle' dedi. Malatya'da eski stadımızın yerini Malatya'mıza, bu mıntıkaya kazandırılması için Millet Bahçesi yapılsın istedik ve milletin bahçesi hemen sizin yolunuzun üzerine Allah nasip ederse yapılıyor. Yeşil alanıyla, sosyal tesisleriyle, yaşam alanlarıyla birlikte sizlere hizmet edecek" ifadelerini kullandı.

Çalık, Battalgazi Devlet Hastanesi'yle ilgili, "Recep Tayyip Erdoğan verdiği hiçbir sözü yarım bıraktı mı, bırakmadı. AK Parti hangi sözü verdiyse hepsini yerine getirdi. Millet Bahçesi dedik, Allah nasip ederse alanı yeşillendireceğiz. 'Battalgazi Devlet Hastane'mizi sizlere kazandıracağız' dedik. Siz önce '50, sonra 100, sonra 150, sonra 200, ardından 300 olsun' dediniz. Başımızla gözümüz üstüne dedik, ihalesini yapmak üzere çalıştık. 300 yataklı hastanemizin yapılması gerektiğini bakanımıza ilettik. Liderimiz, milletin umudu, devletin başkanı, başkomutanımız, cumhurbaşkanımıza 'Battal Gazi'nin torunları sizden hastaneyi istiyor' dedik. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Türkiye'de iki yere yeni hastane yapılması için cumhurbaşkanımıza yapılması için arz etti, o hastaneden biri Battalgazi'ye yapılıyor. İhalesi yapıldı. Battalgazi'ye 300 yataklı hastanemiz hayırlı uğurlu olsun."

Milletvekili Çalık, Uçbağlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile telefonda görüşerek, görüşmeyi vatandaşlara dinletti. Malatyalılara müjdeyi veren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesini yaptık. 1-2 gün içinde ihale neticelenmiş olacak" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ve AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Karakavak Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı.

Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "2014 yılında hizmet, kültür, sosyal, sportif, çevreci belediyecilikle işlerimize başladık. Her alanda en iyisi olmak ve bölgemizi güçlendirmek, geliştirmek, güzelleştirmek için büyük gayretlerimiz oldu. Hamdolsun kısa sürede de bunları gerçekleştirdik ve ilçemizi marka ilçe haline getirdik. Birçok alanda ilerledik, geliştik" dedi.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise "Sizlerin desteğiyle güçlü bir şekilde hem Yeşilyurt'umuza hem de Karakavak'a daha güzel hizmetler geleceğine inanıyoruz. Hem Yeşilyurt'umuz hem de Malatya'mızda daha güzel hizmetlere daha güçlü bir şekilde sahip olabilmemiz ayrıca, cumhurbaşkanımızın Malatya'dan sesinin daha güçlü çıkması, dosta düşmana 'Malatya reisinin yanında duruyor' diyebilmesi için desteğinizi talep ediyoruz. Bizim heyecanımız milletimize, hemşerilerimize hizmet etmek. Partimize hizmet edip, reisimizin yanında durma heyecanımız var. İnşallah sizlerin bu heyecanıyla bizler daha heyecanla şehrimiz için çalışacağız" şeklinde konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da "31 Mart'ın kararını Karakavaklılar vermiş, hepinize helal olsun. Yeşilyurt'ta bir çınar var. Allah nasip ederse Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar'ı belediye başkanı seçmeye hazır mıyız? Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan ile durmak yok yola devam" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Feryat (5 yıl önce)
    Hikaye hep hikaye. Seçim yakın ya. Battalgazi hastanesi hiçbir zaman yapılmayacak. Başlanır sa inanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    sayın vekilim malatyamızda hergün silahlı saldırı hergün olay bi çözüm yada iki satır nişeyler söyleyin allah için
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (5 yıl önce)
    Sebze ve meyvedeki zirai ilaçların insan sağlığına olumsuz etkisinin, süt ve et ürünlerindeki katkı maddelerinin önüne geçilmemesi durumunda ne kadar hastahane açarsanız açın ölümcül hastalıkları önleyemezsiniz. Tedavi amaçlı sağlık hizmetlerinden çok önleyici sağlık hizmetleri politikamız olmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru, sebze meyvelerin üzerinde hep gözle görülen ilaç kalıntısı var. Dışı cilalı görünecek diye insanları kanser ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    EVET HAKLSINIZDA BUKADAR ÖZEL HASTANEYE NE GEREK VAR BİR GECELİK YOĞUN BAKIM NEKADAR BİLİYOMUSUNUZ BİN LİRA MALATYADA GÜNLÜK EN AZ ÖZEL HASTANELERDE TOPLAM 200 ADET VARDIR EN AZ 20 BİNLİRA BİR TÜRKİYEYİ DÜŞÜNÜN KATİRYONLAR GÜNLÜKK EEE NE İŞE YARADI DEVLET HASTANELERİ GİDİYORSUN YOĞUN BAKIMDA YER YOK ÖZELE SEVKEDİYOR HALBUSUKİ VAR YER ALAAH SONUMUZU HAYIR EDE
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Şifa yı betondan beklerseniz sürekli hastane açarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (5 yıl önce)
    Hastanenşn ihalesinde sorun oldu o yüzden gecikti diye biliyoruz vekil sözünü alır yaptırır helal olsun başkanıma sözünü tutuyor. Sizde ancak yapılmaya çalışanı eleştirirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen halen uyanamamışsın, hastane narkozunun tesiri geçmemiş, iyi uykular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Biz 17 yıl önce uyandık. Sizede günaydınnnn olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    gecen secimdede çöşnük yardımlaşma derneğinde toplantıdada aynı lafı söylemişti o gece 300 yataklı battalgazı devlet hastanesinin temeli hemen atılıyordu 15 temmuzda. hayırlı uğurlu olsun demiştin. hayırdır sayın vekıl temelleride çift dikiş atar olduk ne iş.....
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖNCELİK HASTA TEDAVİSİ DEĞİL, HASTALIĞIN ÖNLENMESİ OLMALI. ÇARE HASTANE BİNASI YAPMAK DEĞİL, ÖNLEYİCİ SAĞLIK HİZMETİNİ YAYGINLAŞTIRMAK OLMALI...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (5 yıl önce)DFSD isimli kullanıcı yorumuna
    Olan hastanemizi niye 8 yıl önce yıktın kardeş o vakit bir hastane işimiz oldugunda ya yeni devlet hastanesine ta gidiyoruz yada araştırmaya yazık değil mi bize ! Gidip gelmekten yorolduk artık !
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    BENDE İNANDIM,ÇOK ÇOK SEVİNDİM HER ZAMANKİ GİBİ
    0
    0
    Yanıtla