SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhanetler Diz Boyu, 'Dahili ve Harici Bedhahlar' İş Başında.."

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Asker ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün, işgal edilmiş olan Anadolu'da Milli Mücadele olarak da bilinen Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. Yıldönümü, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla il yöneticileri, bazı siyasiler ile STK temsilcileri birer mesaj yayınladılar.

MESAJLAR

Malatya Valisi Ersin Yazıcı
"Aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Samsun’da başlattığı şanlı direnişin miladı ve zafere inanmış bir milletin kutlu yürüyüşünün başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın bir kez daha gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı ve Türk milletinin sönmeyen ve hiç sönmeyecek olan bağımsızlık meşalesinin yakıldığı tarih 19 Mayıs 1919, milletimizin istiklal tutkusunun, vatan aşkının, hür ve müstakil yaşama kararlılığının sembolüdür.

Bu anlamlı gün aynı zamanda, tarihten gücünü alarak çalışan, üreten ve geleceği omuzlarında taşıyan bir gençliğin de ifadesidir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si gençlerin omuzlarında yükselecektir. Türk gençliği, tarihten aldığı güç ile üstün gayret ve başarı göstererek sonsuza kadar adından söz ettirecek ve çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir fert olma yolunda emin adımlarla yürüyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Samsun’dan başlatarak yaktığı istiklal meşalesiyle kutsal vatan topraklarımızın her bir köşesini aydınlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum."

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaptığı yazılı açıklamada 19 Mayıs 1919'un, Türkiye'de değişimin başlangıç tarihi olduğunu vurgulayarak,: "19 Mayıs; 23 Nisan'ın, 30 Ağustos'un, 29 Ekim'in, müjdeleyicisidir. Bu nedenle, 19 Mayıs Türkiye'nin devrim tarihinin temelinin atıldığı gündür” dedi.

19 Mayıs’ın dünya mücadele tarihine geçen eşsiz bir sürecin başlangıcı olduğunu kaydeden Ağbaba, “19 Mayıs, bu toprakların yetiştirdiği en büyük devrimci olan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının, memleketi işgal eden yedi düvele karşı attığı ilk adımın, Anadolu topraklarında dalga dalga büyüyerek, dünya tarihine geçen bir direniş destanının başlangıç tarihidir” dedi.

Ağbaba, “19 Mayıs aynı zamanda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Doğum günüm' dediği tarihtir. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet'i emanet, 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerin durumu aslında ülkemizin de içinde bulunduğu durumun en iyi göstergesidir. Gençlerimiz ne yazık ki işsizlik ve geleceksizlik arasında umutsuzluğa sürüklenmiş durumda. Her üç gençten biri işsiz. Milyonlarca genç ne eğitimde ne istihdamda. gençlerin büyük oranda yurtdışına göçme isteği gibi olumsuzluklara bakınca iktidarın gençlik politikalarının da çöküşüne tanık oluyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ağbaba, başta Büyük Atatürk olmak üzere kurtuluş mücadelesi veren dava arkadaşlarını ve şehitleri saygı ve minnetle anarak gençlerin çağdaş, bağımsız, özgür ve demokratik bir Türkiye için 1919'dan beri sürdürülen mücadeleyi sonsuza kadar devam ettireceklerine yürekten inandığını belirterek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu da, şu mesajı yayınladı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümünü milletçe hep birlikte idrak etmekteyiz.

“19 Mayıs 1919” günü Samsun’da meşalesi yakılan “istiklal ve istikbal” ruhu; Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirinin kırılması amacıyla aziz milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal güçlerine karşı şahlanışı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilk adımıdır.

19 Mayıs 1919’da İstanbul’dan Samsun kıyılarına doğru istiklal seferine çıkan Bandırma Vapuru inancı, iradeyi ve istikbal özlemlerini tüm anadoluya taşımış, böylelikle Milli Mücadele’nin sönmeyecek ateşi tutuşturulmuş, Yüce Türk Milleti şanlı tarihine yeni bir destan eklemiştir.

Vatanımıza göz diken, varlığımıza kefen biçen emperyalist vahşilik ilk cevabını Samsun’dan almıştır.

19 Mayıs, Türk milletinin yeniden doğruluşu, zalimlere dik duruşudur.

19 Mayıs, haksızlığa meydan okuyan Türk milletinin, Türklüğün gür sesidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Büyük ATATÜRK; "En büyük eserim dediği, Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir”. Bu Atatürk'ün Türk gençliğine ne kadar önem verdiğinin en önemli göstergesidir.

Geleceğimizin gençlerin ellerinde yükseleceğine olan inancımız tamdır.

Yüreği millet sevgisi ile dolu, ahlaklı ve imanlı; milletine, ülkesine, ailesine, kendisine karşı sorumluluklarının bilincinde olan,yüksek ülküleri amaçlamış Ülkemizin, Ülkülerimizin teminatı ve Milli Egemenlik mirasını devralacak gençlerimizin, bayramlarını yürekten kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs 1919’un 105. yıldönümünde; aziz milletimizin 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını içtenlikle kutluyor; Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Başbuğu Mustafa Kemal ATATÜRK, kurucu kahramanları, muhterem gazilerimizi, aziz şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, fedakârlıklarla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğunu belirten Başkan Er, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstiklal Harbi’ni başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 105. yıldönümünü kutluyoruz. Türk milletinin verdiği kahramanca mücadelenin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna öncülük eden İstiklal Savaşı'nın başlangıcı olan 19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanarak, Samsun'dan başlayan bağımsızlık mücadelemiz ile Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesi, Amasya, Sivas ve Erzurum ile devam ederek tüm vatan sathına yayılmıştır. Bu destansı mücadele, 26 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz ile perçinlenmiş ve 30 Ağustos 1922’de zaferini ilan ederek, milletimizin hiçbir zaman boyunduruk altına girmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bizlere düşen görev ise, kahraman ecdadımızın canları pahasına bedeller ödeyerek, bizlere emanet ettiği bu vatanın nasıl bugünlere geldiğini geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi şekilde anlatmaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz” diyerek, Milli Mücadelemizin ateşinin yakıldığı 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlerimizin ülkemizi her alanda daha ileriye taşıyacağına şüphem yoktur. Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın
Taşkın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Taşkın mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadelenin ilk adımını attığı ve milletimizin bağımsızlık yolunda en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 19 Mayıs, Türk Milletine vurulmak istenen esaret zincirinin parçalandığı bir gün olmuş ve Türk Milletinin hiçbir şekilde boyunduruk altında yaşamayacağının nişanesi olmuştur. 19 Mayıs 1919’da, milletimizin inancı ve bağımsızlık aşkı ile başlayan bu kutlu yolculuk, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla taçlanmıştır. Aziz milletimizin inançla, sabırla ve kararlılıkla verdiği mücadele, bizlere bu cennet vatanı emanet etmiştir. Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz’ sözleri, gençlerimize olan güvenin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verilen değerin en güzel ifadesidir. Sevgili gençlerimizin inancı ve azmi ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek en önemli gücüdür. Damarlarındaki asil kandan aldıkları güçle, gençlerimizin ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Hep birlikte el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemizi her alanda daha yukarılara taşıyacağız ve gelecek nesillere daha güçlü bir miras bırakacağız. Rabbim, ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimizi her daim muvaffak eylesin ve yolunu aydınlatsın. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor; onların bizlere bıraktığı emaneti sonsuza dek yaşatma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Bu kutlu günün, milletimizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit
Prof.Dr.İlhan Geçit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 19 Mayıs’ta yakılan bağımsızlık ve istiklal ateşinin asla sönmeyeceğini ifade etti.

Kutlama mesajında 19 Mayıs’ın milli uyanışın en önemli sembolü olduğuna vurgu yapan Başkan Geçit, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin temellerinin atıldığı 19 Mayıs 1919’un 105’inci yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketinin milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayıldığı ve Milli Mücadele sonucunda zaferle son bulduğu önemli bir gündür.  Türk Milletinin yeniden ayağa kalktığı ve yedi düvele karşı vermiş olduğu destansı kahramanlığın bir dönüm noktası olan 19 Mayıs’ı her daim akıllarımızda canlı tutmak, bizlerin öncelikli vazifelerindendir.

Bu bayramın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edildiği geleceğimiz ve umudumuz olan gençlerimizin; bağımsızlığımıza ve 19 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla sahip çıkacağına inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyetimizi omuzlarında yükseltecek olan gençlerimize her zaman güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “19 Mayıs; bağımsızlığa, özgürlüğe duyulan inancın birliğinin tezahürüdür. Teslimiyetin kati suretteki reddi, milliyetçiliğin kabulüdür. Zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın yegane timsalidir.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

“Asırlardır hür ve bağımsız yaşayan aziz milletimiz; 16 Mayıs 1919 tarihinde İstanbul’dan hareket eden Bandırma Vapuru’nun taşıdığı Türk milliyetçisi kahramanların yol ve rehberliğinde, geleceğine vurulmaya çalışılan prangaları parçalayarak tarihin karanlığına fırlatmıştır. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yanan bağımsızlık meşalesi; kısa bir sürede tüm vatan sathına yayılmış, Sivas’tan ise hiç sönmemek üzere Türk’ün son başkentine ulaşmıştır.

Sömürgeci güçlere teslim olmaktansa yok olmayı yeğleyen, bunu da “Ya istiklal Ya ölüm” diye sistemleştiren kutlu zihniyetin, topraklarımızı parsel parsel bölerek aralarında taksim eden mezalimin, vatanımızdan sürülüp çıkarılmaları elbette Samsun’dan itibaren beliren derin kavrayış, tavizsiz milli duruş, gözleri kamaştıran inanmışlık ve Türk milletine adanmışlıkla gerçekleşmiştir.

19 Mayıs; bağımsızlığa, özgürlüğe duyulan inancın birliğinin tezahürüdür. Teslimiyetin kati suretteki reddi, milliyetçiliğin kabulüdür. Zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın yegane timsalidir. Dünyadaki ezilmiş ve işgale uğramış tüm mazlum milletlerin simgesidir ve 19 Mayıs elbette Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdeleyicisidir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milliyetçi kahramanları ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Türk gençliğinin ve Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin
TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Milli onurun dirilişi 19 Mayıs 1919 tarihinde yeniden yazılmıştır” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin’in; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajı şu şekilde:

“19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le başlayan süreç, Türk milletinin tarihinin yeniden yazılması ve milletin egemenliğine giden yolun başlangıç adımı ve bir dönüm noktasıdır.

Umutsuzluk, yoksulluk, yılgınlık içinde ve hareketsiz kalmış millet varlığına olan inancın ifadesi ve milli onurun dirilişi 19 Mayıs 1919 tarihinde yeniden yazılmış ve o gün yakılan bağımsızlık ve özgürlük meşalesi hiç sönmeden devam ediyor.

19 Mayıs 1919 ruhu milletimizin yüreğindeki canlılığını aynen korumaktadır. Devletimize ve milletimize olan inancımızı her koşulda koruyarak ülkemize ve milli ülkümüze sahip çıkmaya ilelebet devam edeceğiz.

Esnaf camiası olarak; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz.”

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları
"19 Mayıs 1919’da Samsun’da doğan güneş 105. yıldır Ulusumuzun, yolunu aydınlatıyor.

Daha 13 Kasım 1918’de “Geldikleri gibi giderler” diyen Mustafa Kemal Paşa önderliğinde tarihin en haklı, en namuslu Ulusal Bağımsızlık Savaşı’nı yok yoksul sürdüren Kemalistler; bir yandan yokluklar ve yoksunluklarla, bir yandan emperyalist işgalci yedi düvelle, bir yandan işbirlikçi Vahdettinler, Damat Feritler, ve Anzavur Ahmetlerle, bir yandan içlerindeki satılmış hainlerle, bir yandan da gerici isyancılar ve vatan savunması kaçkını tarikatçılarla mücadele ettiler. Suikastlar, ihanetler, kahpe pusular, kalleşlikler hiç bitmedi. Hepsini aştılar, vatanı bağımsızlığa, ulusu özgürlüğe kavuşturdular.

105 yıl sonra bugün de dış ve iç sorunlarla boğuşuyoruz. Emperyalizm kanlı elleriyle yine boğazımızı sıkıyor. Ülkemizi bölmek için bıkıp usanmadan tuzaklar kuruyor. İhanetler diz boyu. “Dahili ve harici bedhahlar (Kötü yürekliler/TDK)” iş başında. ABD haydutluğunun peşine takılan öngörü yoksunu politikalar sonucu ülkemize doluşan milyonlarca sözde sığınmacı nedeniyle demografik yapımız perişan. Vatanımız fiili bir işgal altında değilse de, bazı zihinlerin işgal edildiği acı bir gerçek.

Ama ne gam!

Mustafa Kemal Atatürk fikir, ilke ve devrimleriyle yine gönlümüzde, yine rehberimiz.

Ulusumuzun Laik Cumhuriyet ve demokrasi bağlılığı her gün yeniden kanıtlanıyor.

Cumhuriyetin 105 yıllık birikimiyle bugün daha eğitimli ve daha zengin bir insan kaynağına sahibiz.

Atatürk’ün akıl ve bilim mirasının inançlı bekçileri kahraman kadınlarımız ve gençlerimiz tehlikenin farkında.

Kemalizm’in namus sesini bir sis çanı gibi yurdumuz semalarına asma kararlılığı ile “Yeniden Atatürk Cumhuriyeti”ne ulaşmak için 35 yıldır yorulmadan yürüyen, Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy’u, kurucusu Doç. Dr. Bahriye Üçok’u, Kalpaksız Kuvvacısı Uğur Mumcu’yu, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’yı, örgüt emekçisi Şükrü Demirkürek’i emperyal güdümlü faşist cinayetlerle kaybetmenin, Genel Başkanı Şener Eruygur ve pek çok yöneticisininin iktidar destekli FETÖ kumpaslarıyla zindanlara atılmasının acısını dirençle göğüsleyen, yakıcı bedeller ödeyen, ama varlık nedeni olan Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini korumak ve savunmaktan, Atatürkçü Düşünce Sistemi’ni yaşatmak ve geliştirmekten milim sapmayan Atatürkçü Düşünce Derneği, 340 şubesi, 68 Temsilciliği ve onbinlerce üyesiyle dimdik ayakta.

Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarına, Antep’te, Maraş’ta, Urfa’da, Ege’de, Karadeniz’de, Trakya’da, Toroslar'da, Istrancalar'da, Türkmen çadırlarında, Yörük obalarında yakılan çoban ateşleri nasıl umut ışığı olmuş, yurdun her köşesindeki Müdafaa-i Hukuk ve Reddi İlhak cemiyetleri inançla nasıl omuz vermişlerse, bugün Atatürkçü Düşünce Derneği de aynı inançla Ulusunun emrindedir.

Türk Ulusu “Asla kuşkum yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medenî niteliği ve büyük medenî yeteneği, bundan sonraki gelişimi ile, geleceğin yüksek uygarlık ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.” diyen o büyük dahiyi hiç yanıltmadı, yine yanıltmayacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak; Büyük Atatürk’ü, Kuvayı Milliye kahramanlarımızı, aziz şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Osman (1 ay önce)
    Var ol ATATÜRK. Şahsi meselem dediğin Hatay şuan Arapların istilasi altinda hatta tüm ülke Arap,Afgan,Pakistanlı,Afrikalı istilası altında. Elbet göndereceğiz elbettttt siyasilere rağmen dünyaya rağmen.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • turan (1 ay önce)
    Ruhun şad mekanın cennet olsun aziz Atam.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Asım (1 ay önce)
    İhanet eden edene.ne oluyor ki hiç bir şey.uyumaya devam.bedbahtlık bizim gerçeğimiz.deprem zamanı yağan yardımlar sonrası, deprem öncesinde dehşet boyuta varan hayat pahalılığı, tarihin en yardım sever milleti olan bizlerin onbinlerce yardım tırları sonrası hiç bitmeyen sağanak gibi yağan kazıklarla gerçeklerle bir daha yüzleştik.öyle bir hale geldik ki hayat pahalılığı azap boyutunu geçti.bir kira 2 bin den 10 binleri geçti.yaşam için gerekli olan her şeye dehşet zamlar bindi de bindi sırtımıza.Tarihin en şanlı milleti depremler sonrası tanımlanamayan topluluklar tarafından hayat pahalılığı silahıyla ülke düşmanlarının hatta şeytanın bile gözünü yaşarttı.çünkü onlar bile bu denli,bir topluma böylesine bir darbe vuramazlardı.ama ne garip ki yardımlar içimizden yağdı kazıklar hale meçhul.şimdi harici düşmana ne hacet.dahili ama ne garip ki kimsenin gık diyemediği ve insanların inim inim inilediği yaşam koşullarının müsebbibi hale faili meçhul.ama ara da bir dini ve siyasi,resmi bayramlar gaz almaya devam ediyor.geleceği çalınan ve katledilen gençliğin 19 Mayıs Bayramı kutlu olsun.hayde vur davulcu davula....
    %58
    %42
    Yanıtla
  • bulentcgn (1 ay önce)
    Mustafa Kemal Atatürk e ve silah arkadaslarina ihanetin bedelini ödeyen memleket. Bunlar henüz iyi günler. Daha kötü günler gelecek.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)
    "Keşke Yunan galip gelseydi" diyecek kadar içlerindeki Türk ve Atatürk nefreti olan bir avuç çevre; unutmayın ki şuan rahat yaşıyorsanız, dini vaciberinizi yapıyorsanız, kısacası fazla uzak değil hemen güney sınırlarımızdan aşağıdaki ülkelerden farkı bir konumdaysak , işte bunu gerçek vatansever, hayatının çok büyük bir bölümünü cephelerde geçiren, ülkemizin de kurucu lideri ATATÜRK ve yakın silah arkadaşları ile bu toprakları bize Vatan bırakan tüm şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Onlar ' ı rahmet ve minnetle anıyorum, mekanları cennet olsun inşallah. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Efsane malatyaspor senin damarlarındaki kanla bu ülkeyi satmayan düşmanlara vermeyen lerin kısaca ATATÜRK cü vatanseverlerin kanı aynı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
    %83
    %17
    Yanıtla