SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İhmalimiz Söz Konusuysa Zaten Cezamızı Çekeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Ortağı olduğu inşaat şirketinin Yeşilyurt sınırlarında yaptığı 88 dairelik sitedeki bina oturulamaz hale gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in, bu inşaatlarla ilgili olarak kendisini "Kalben müsterih ve rahatım. Biz farklı bir şey yapmışsak bu arkadaşlar zaten mahkemeye başvuracak bizim bir ihmalimiz söz konusuysa zaten cezamızı  çekeceğiz." dediği bildirildi.

Güder'in, belediye başkanı seçilmeden önce AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı döneminde ortak olduğu Agora İnşaat adlı şirketin, 2016'da Yeşilyurt bölgesinde yaptığı 'Aksaray' adlı apartmanın depremde oturulamaz hale gelmesi, Sözcü Gazetesi'nden Evren Demirdaş'ın haberiyle gündeme taşındı.

Sözcü'nün "AKP’li başkanın yaptığı bina oturulamaz halde… Kendini böyle savundu: Kalben müsterih ve rahatım" başlığıyla yayınladığı haberin bir bölümü şöyle:

"..Bina sakinleri yaşadığı mağduriyetten dolayı AKP'li Güder'i sorumlu tutarak mahkemeye haklarını mahkemede arayacaklarını söylediler.

“MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIZ”
Evini 2016 yılında teslim aldığını belirten depremzede Gökçen Işık, şöyle konuştu:

*A Blok 2015’te yapılmış. Ben, B Blok’da oturuyorum. 2016 yılında teslim edildi. Teslim edildikten bir sene sonra çevre düzenlemesini bile yarım bıraktı gitti.

*O yetmiyormuş gibi biz kendi çabalarımızla bir şeyler yapmaya çalıştık ve şantiye üzerinden bıraktı gitti. Biz kendi paralarımızla gittik meskene çevirdik.

*Ben bu olay olduktan sonra kendisinin telefon numarasını buldum. Kendisini naif bir şekilde aradım. Abiciğim senin de benim apartmanımda iki tane kardeşin oturuyor.

*Bir belediye başkanı olarak ve buranın müteahhiti olmanıza rağmen bize bir geçmiş olsun bile demediniz' dedim. Belediye başkanı da ‘Ben dedi bütün gerekli her şeyi sağlam yaptım. Benim evimde ağır hasarlı yapacak bir şeyim yok.

*Bu süreçten sonra hukuk ne derse öyle olur gidin dava edin' dedi.  A blok şu an şantiye olarak görünüyor ve şu an yıkıldı yıkılacak. B blok da çok kötü ağır hasarlı. Mahkemeye başvuracağız.

“İKİNCİ DEPREMDE YENİ BİNALAR DAHİ AĞIR HASARLI HALE GELDİ”
‘Bir ihmalimiz varsa zaten cezamızı çekeceğiz' diyen Battalgazi Belediye Başkanı AKP'li Osman Güder ise 6 Şubat günü meydana gelen ikinci depremde yeni binaların dahi ağır hasar aldığını söyledi.

Güder, şöyle konuştu:

*Konutların yapıldığı dönemde Battalgazi ilçe başkanıydım. Orada baksınlar komşu binalardan bizde bir farklılık var mı?

*Orada birçok binaya 12 kat verilmiş birçoğunda binanın altı ticari alan bizde ticari alan da yok. O zaman herkese verilen haklar bize de verildi.

*O dönemde arkadaşlar inşaat yapıyordu ben de parasal olarak o işe ortak oldum ve şuan o bölgede yeni binalar dahi ikinci depremde ağır hasarlı hale geldiler.

*Oraya gidip baktığınızda yüzlerce bina göreceksiniz. Biz farklı bir şey yapmışsak bu arkadaşlar zaten mahkemeye başvuracak bizim bir ihmalimiz söz konusuysa zaten cezamızı  çekeceğiz.

*Vatandaşların esas sıkıntısı şu o bölge komple boşalacak çünkü zeminin çok sağlıklı olmadığını ifade ediyorlar. Kalben müsterih ve rahatım."

Haberin tamamını, sozcu.com.tr'ye aşağıdaki linkten ulaşarak okuyabilirsiniz:

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/akpli-baskanin-yaptigi-bina-oturulamaz-halde-kendini-boyle-savundu-kalben-musterih-ve-rahatim-7598207/

sozcu.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • ahmet (1 yıl önce)
    Doğru söylüyor suçu olan onlar değil suçu olan biziz. Seçimlerimiz ile buralara kadar getirdik canım şehri. 10 katlı ev yaptılar trilyonlar borçlanarak aldık. Ömrümüzün neredeyse yarısını borçlanma pahasına o evlerden geri kalmamaya çalıştık. Mezarlarımızın peşinden ömrümüzü harcadık. Adamlar her türlü vergiyi koydu, bir yılda bir malı 5 katına çıkardı yine alıcı olduk. Esnafı sağ olsun hiç bir fırsatı kaçırmadı. Pandemi oldu kolonya 10 katına, deprem oldu konteyner 3 katına çıktı. Ev sahipleri kiralarını veya Toki evlerini satış fiyatlarını 2-3 katına çıkardı. Yani deprem bize ne yapsın, afet bize ne yapsın, ne içimizde merhamet var ne Allah korkusu ne de başka bişey..varsa yoksa Dünya da para para....Hıristiyanlar ve yahudiler maalesef bizden daha müslümanca yaşıyor. Kimse göremiyor Rabbim isterse 1 dakikada herşeyi insanların elinden alabiliyor. Ama insanlar hala bunu görmüyor. İnanın ki bazen insan tiksinti duyuyor şu milletin haline bakınca.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mete (1 yıl önce)
    Hatayın belediye si 20 yıldır chpde onlara varmı bi sözünüz yok Diyarbakır 30 yıldır hdp varmı bi sözünüz yok ancak siyaset yaparsınız Malatya haber chp haber olsun bitsin
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Veteriner (1 yıl önce)
    Mimar değilsin, mühendis değilsin, şehir plancısı değilsin malum. Sıradan bir veterinersin. Ne alaka müteahhitlik? Para nerede, rant nerede, devletin kesesinden reklam nerede siz ve benzerleriniz orada. Parti ayırımı yapmıyorum. Deprem bölgesinin tüm belediye başkanları neden hala istifa edip kendilerini ihbar etmiyor? Cezası ne ise çekecek miş. Pişkinliğe bak!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ufuk (1 yıl önce)
    Size bir şey olmaz be reis bizim ülkemizde zengine bir şey olmuyor politik anlamda güçlü olana bir şey olmuyor haklıysan da haklısın haksızsanda haklısın olan on binlerce vatandaşımıza oldu canlar gitti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çekerek (1 yıl önce)
    kim seçti bu zatı muhteremi. onlar da eziyetini çekiyor. bunlar ne çekecek. sizin gibiler varken
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selahattin (1 yıl önce)
    Allah sizleri ıslah etsin. Millette ettiğiniz eziyetin çekmeden ölmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Necdet (1 yıl önce)
    Sayın başkan suçluysam cezamı çekerim demeniz birşey ifade etmiyor.Bunun yerine Hodri meydan her konuda hesap sorulmasada ben bunun hesabını vereceğim diyebiliyormusunuz!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)Necdet isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi de biliyor bizzat aklanacağını yani hodri meydan dese de bir şey olmaz. Bu ülkede eğer yanlışı iktidar yanlıları yaparsa ceza meza hak getire yani hepimiz biliyoruz ve görüyoruz hadi bizi geçtim allah biliyor ve görüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Bakın göreceksiniz ülkeyi kutup yıldızlarına bölen zihniyet burada da gereğini yapacak ve akp'li isimleri bu davaların dışında tutacaktır. Hele ki bir belediye başkanıysa bu siz orada adalet falan beklemeyin. Binlerce can yiyip gitti hepsine rahmet diliyorum amma ve lakin bu kanunsuzlukları, denetimsizlikleri , hukuksuzlukları ,imar aflarını, birazda halk müsamaha gösterdi. Bugün bile isim vermiyorum bir tv kanalının muhabirine '' HÜKÜMETİ ELEŞTİRME '' diye çekiçle saldırıyorsa kusura bakmayın ama hakikaten bu yaşananlarıda az görmemek lazım. Ayrıca bu ilahlaştırma nedir ? Peygamber efendimizin dahi hatasını kabul ettiği bir din de '' YÖNETENLERİ RESMEN İLAHLAŞTIRMA '' cehaletinde ötesinde bir şeydir. Allah bunların hesabını soracaktır şüphem yok.Ölenlere rahmet dilemekle beraber bu düzene çanak tutan , alkışlayan, bunca şeye rağmen takdir eden ,bu düzeni ilahlaştıran tipleri ve bu düzeni kuranları YÜCE ALLAH'A havale ediyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • öcal (1 yıl önce)
    '' Kalben müsterih, rahatmış ve de suçu varsa cezasını çekecekmiş!... '' Yeni mesleğin komedyenlik galiba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • asım (1 yıl önce)
    Belediye başkanları meclis üyeleri ve suçu olanlar görevden uzaklaştırılmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • doktor (1 yıl önce)
    Klaben müsterih ve rahatmış...Allah sizi bildiği gibi yapsın...Er ya da geç hepinizle hesaplaşacağız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilyas (1 yıl önce)
    ben geçen yıl dükkan üstü 13 katlı bir sitede 4+1 daire aldım kredisini hala ödüyorum fakat inşaat iken ağır hasarlı oldu. elbette mahkemeler zamanaşımı verip geçecekler. kaldı ki ağır hasarlı yapılar yıkıldığında bir kanıt da sunamayacağız imar hatası mı yoksa malzeme çalmamı ne olduğu belli de olmayacak. yıllarca süren davalar tutuksuz yargılamalar. vatandaş ödediği ve mağdur olduğuyla kalacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alagöz (1 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesinin yapıp vatandaşlara sattığı Topsöğüt evlerini görmenizi tavsiye ederim.Evler yıkılmanın bir önceki aşamasında ve heran göçecek durumda .Bu evleri satın alanlar parayı belediye hesaplarına gönderdiklerini belirtiyorlar.Suç ve suçlular bu kadar aşikar ortada olmasına rağmen pişkinlikten hiç taviz vermeyenler için ne yapılacak ,yaşayarak göreceğiz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    İhmalimiz söz konusuysa diyor daha. İhmaliniz olması için bundan daha kötü ne olması lazım. Herhalde kıyamet kopması lazım. Bunlarda hiç vicdan merhamet te yok. İstifa etmek bu kadar mı zor? O da biliyor yargılanmayacağını ve ceza almayacağını, niçin istifa etsin ki koruyanı kollayanı var. Ancak vatandaşın koruyanı kollayanı yok. Vatandaşta bunun hesabını sandıkta vermezse demek ki hakediyor tüm bu olanları.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Müteahitliğe niye şaşırdınız? Şuan en önde siyaset yapan 5 6 kişinin müteahitlik yapmadığını bilmiyen var mı gerçekten şoktayım!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Madem zemin kötü ve 12 kat izin verilmiş ve ikinci depreme bina dayanmamış diyor ve vicdanım rahat diyorsun (ki olabilir bunu söyleyen çok bilim adamı var) o zaman çıkacaksın dik durarak açıklama yapacaksın; diyeceksinki biz belediye olarak yanlış iş yaptık, olmayacak yerlere imar verdik hatta çok yüksek kat verdik suçluyuz cezamıza razıyız daha da ötesi istifa ediyoruz. Ama işte yürek ister oda yok gibi işallah mahçup olurum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Başkanın dosyayı hemen sonuçlandırın beraat.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selahattin (1 yıl önce)
    Battalgazi belediyesi tarafından Orduzu elmasuyu Hanımınçiftliği bölgelerinde ne kadar aktif olarak tarım yapılan tarla bahçe varsa imara açılmış Millet itiraz ediyor ama belediyenin kimseyi umursadığı yok Lütfen birileri bu talana dur desin hele hele bu felaketten sonra
    %97
    %3
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    haşa siz AKP liler de hata olması mümkün değil. ülkede kanun adalet yokki soruşturup hatası olanları, olmayacak işe olur diyenleri yargılasınlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bulut (1 yıl önce)
    Bu başkan çok pişkin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Oldu olacak vekil aday adaylığınınizi açıklayininiz ,bu ilde kimse adayin kim olduğuna bakmaz eğer Ankaradan adayliginiz onanirsa kesin vekilsiniz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İsmail (1 yıl önce)
    Mehmet çınar in gri pasaportlar için verdiği hesap gibi hesap verirsiniz ve cezasını çekersiniz eminiz arkanıza siyaseti almışsınız hayat size güzel..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • KARAKAVAKLI (1 yıl önce)
    Yukarıdaki talihsiz yazıyı üzülerek okudum Saygı değer hemşehrilerim Bostanbaşını imara kimin açtiği çok merak ediyorum karakavakta doğup büyümüş birisi olarak Bostanbaşı imara açıldıktan sonra 200 aşkın daire sahibi olan siyasi olduğu halk ağzinda çok dolaştı ve bütün eski bostanbaşılılarında kim olduğunu iyi bildiğini düşünüyorum 2- Yeşilyurt belediye baskanin evladi nerede hangi pozisyonda çalişiyor? 3-Osman güderin evladı nerede hangi pozisyonda çalışıyor? Yukarıdaki 2. Ve 3. Soruların cevaplarını aldıktan sonra emnim daha fazla kafamdki soru işaretleri silinmiş olacak:) Bostanbaşının imara açılma sürecinde Bostanbaşını bedavadan pahaliya satilirken apartman siteyi geçtim müstakil ev ruhsatı bile verilmezken ne anda imara açılma süreci bütün şeffafliği ile paylaşılması. Kimlerin kaçar daireye mütahitlere yer verdiği araştırılmalı...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bostanbasi ayri belediye idi şu andaki o eğri büğrü yolu ilk başkanı 1997 yilinda acmisti,sonraki baskan doneminde o alanlar yapilasmaya açıldı zaten oralarin tamamina yakini birbirine akraba olan kisilerindir,siyaset zenginleşme ve rant araci olduğu muddetce bu tür vakalarla daha çok karşılaşırız.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Harun (1 yıl önce)
    Bir veteriner hekim henüz belediye başkanı olmamışken nasıl olurda inşaat şirketine ortak olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (1 yıl önce)
    Başqanım sizde şehrimizin yeniden yapımın da rol alacak mısınız şirketleriniz ile beraber
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Facebookta aksaray agora inşaat yazın Müteahhitlik fotolarını görürsünüz Osman beyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    İmar planı yapma yetkisi, denetim yetkisi, iskan yetkisi olan bir belediyeyi yap-satci bir müteahhite teslim etmek, aynı şekilde başka bir belediyenin başkanının şehirdeki en büyük gaz beton üreticisi olması, sonra deprem, yıkılan şehirler, yok olan canlar...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Müteahhitlik faaliyeti olan birine imar yetkisi olan koca bir belediyenin teslim edilmesi, kuzunun kurda emanet edilmesi gibi, asıl konuşulması gereken mevzu bu olmalı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • akif (1 yıl önce)
    hanginiz hesap verdiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Başkan Milletin ahı yarına kalır da yanınıza kalmaz bunu bilin içiniz rahat ya musterihsiniz ya o bakımdan gün ola harman ola
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Ihmaliniz olmazmi hiç müteahitler kadar sizde suçlusunuz bütün ziraat alanlarini imara açtınız kontrol yapılmadı her yer beton yığını oldu otopark parası aldınız binalarda otopark yoktu torpili olana parası olana göz yumdunuz Battalgaz belediyesi devrenin 1 günü 2 günü piyasada yoktunuz battalgazi devlet hast bahçesinde cafeterya bile kapalıydı insanlar soğukta gezdi 2 gün aç susuz ben debrem zede olarak siz yetkililere hakimi helal etmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alaaddin (1 yıl önce)
    sayın osman güder farklı bişi yapmasanız çalmasanız avrasya gibi prestij merkez gibi prestij eylül gibi sağlam dururdu binamız.vicdansız örülen duvarlarda sıva yok.alçıyı basmışşsınız.bölemi öğrettiler size müteahhitliği.bu dunyadada ahirettede iki elimiz iki yakanızda olacak.sığınmışsınız akpartinin arkasına vurup vurup dönderiyorsunuz.sora da vicdanım rahat diyosunuz.sizin vicdanınız mı var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alaaddin bey senin Allah'ına kurban. senin yorumuna yüreğim soğudu az da olsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Koray (1 yıl önce)
    Burada küfür yazılınca lütfen yayınlayın içimizden geleni söyleyelim . Bunların yüzsüzlüğüne kelimeler yetmiyor anca derdimizi küfürle anlatabiliriz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • necip (1 yıl önce)
    "https://haritane.com/d-detay/?utm_content=malatya-aksaray-evleri-detay5252472" internet adresinde Malatya aksaray evleri ile ilgili şöyle bir yorum var: "Ay Nakliyat Malatya Bi satılık eve baktık 300bin liraydı çok beğendim kullanılmış olasına rağmen sıfır gibiydi. Sadece sitenin yerleşimini anlayamadim Yola çok yakın ve gürültülü Evlerin yapılışını biliyorum pek sağlam değil bilginiz olsun Güzel bir site Sakın temiz oyun ve park alanı mevcut Ulaşımı zor" Bu yorumda "Evlerin yapılışını biliyorum pek sağlam değil bilginiz olsun" deniliyor. Acaba haberde geçen Aksaray evleri ile bu aksaray evleri aynı mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Osman kendisi de biliyor, hicbirsey olamayacağını bu düzende o yüzden rahat
    %97
    %3
    Yanıtla
  • SS44 (1 yıl önce)
    Vallaha kardeş dersine guzel calismissin cok kisa surede muteahhid olmusun bravo .
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    İstifa etmeyi düşünüyormusunuz
    %97
    %3
    Yanıtla
  • burak (1 yıl önce)
    mahşerde görüşecez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömür (1 yıl önce)
    Allah yedirmesin bizim Malatya’da ne kadar cahil insan var bu ve bunun gibi vizyonsuz insanların peşinden gidiyoruz bostanbaşını imara açan zihniyetinde eğer çıkar gütmüşlerse allah yedirmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Köylü (1 yıl önce)
    Bir veteriner inşaattan ne anlar ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Hiç kimse çıkıp da sormuyor sen belediye başkanısın yada veterinersin senin mütaahitlikle ne işin var ev yapmak senin işin değil sen belediye başkanısın yada git veterinerlik yap cebine parayı bir şekilde koyan herkes müteahit oluyor mesleği olmamasına rağmen. Devletimiz ınşallah parayla müteahit olanlarin hepsini alır hesabını sorar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Artık bu yüzsüzleri göre göre Malatyalı olmaktan utanır hale geldik.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Tabi biliyorlar AKP iktidarında ceza almayacaklarını. Yaslamışlar sırtını devlete. Allah büyüktür.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Inşallah kimsenin yanına kâr kalmaz,burda olmasa ahirette.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • ahirete kalmasın burada da cezasını çeksin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İnşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Tabi sırtın sağlam mahkemeler de zaten bir şey olmaz. Ama ilahi adalet var.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Anmet BÜLBÜLOĞLU (1 yıl önce)
    Osmancığım daha dün bir bugün iki… ne ara veterinerlikten inşaat fakültesine geçiş yaptın? Belediyecilik inşaatçılık sana göre iş değil! Lütfen ama gerçekte lütfen çekil ordan, bilmediğin işlere burnunu sokma. Yediğin haramın başka yollarıda vardır. Kimsenin emeğiyle canıyla oynama lütfen!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Şuan cezanı cekmezsin ama yarın işin zor...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Bu açıklamayı yaparken hiç utanmadın mı? Sayın belediye başkanı
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Malatya da güçlü bir kamuoyu olsa bu adamlar direk istifa eder ya da halkın yüzüne çıkacak yüzü olmazdi şehri deprem beklerken bu gidip milyonlar ile parayı villaya verdi nasıl bir Kafa ise
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Tunc (1 yıl önce)
    Veteriner misin? Müteahhit misin ? Belediye başkanı mısın? Siyasetçi misin ? Bence bir adamın bir işi olur ve bu alanda uzman olur, her işten anlayan hiçbir işten anlamaz, giden canları nasıl telafi edeceksiniz?
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Cevatcobanli444 (1 yıl önce)Tunc isimli kullanıcı yorumuna
    Ekonomistler hepsi.
    %93
    %7
    Yanıtla