SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"IKBY İle Görüşmeyeceğim"

A- A+ PAYLAŞ

Irak Başbakanı Haydar El İbadi, televizyonda yayınlanan konuşmasında, “Anayasaya aykırılığı ve gayri meşru olması sebebiyle referandumun sonuçları hakkında konuşmayacağız ve tartışmayacağız” dedi.

Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, anayasaya aykırı ve gayri meşru olması sebebiyle dün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından yapılan referandum ve sonuçları ile ilgili olarak Kürt bölgesel yönetimiyle görüşmeyeceğini söyledi.

Mesut Barzani, referandumun bağlayıcı olmadığını, Kürt kontrolündeki bölgenin Irak’tan ayrılması konusunda Bağdat ve komşu ülkelerle görüşmek için meşru bir yetki almayı hedeflendiği söyledi.

Bağdat, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız