SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Ayrı Trafik Kazasında 6 Kişi Hastanelik Oldu

4 Ayrı Trafik Kazasında 6 Kişi Hastanelik Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen 4 ayrı kazada 6 kişi yaralandı.

Malatya-Sivas karayolu Hekimhan Hasançelebi bölgesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Battalgazi ilçesi Ataköy Mahallesi İsmetpaşa caddesi üzerinde meydana gelen bir diğer kazada ise M. A . idaresindeki 44 S 1349 araç ile K. S. yönetimindeki 44 KN 439 araç çarpıştı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan G.A. yaralandı.

Malatya’da otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında da 1 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Ferhadiye Mahallesi Adaçayı Sokak girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.O. idaresindeki 44 AEL 875 plakalı otomobil ile U.G. yönetimindeki 44 AEN 624 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücünün Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya’da bir hafif ticari araç önünde ilerleyen motokuryeye çarptıktan sonra kaçtı. Kazada yola savrulan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Çevre Yolu üzerinden Ankara istikametine seyir halinde olan M. O. idaresindeki 44 ACR 819 plakalı Honda marka motosiklete aynı yöne ilerleyen plakası ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrulurken sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan F.Ç. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ekipler kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen araç sürücüsünü tespit emek için çalışma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Yüzyılın afeti bile sürücülere bir şey öğretmemiş.Şunu yavaş kullanın!Hızlı ve dikkatsiz araç kullanarak neyi ısbatlamak istiyorsunuz?Kazasız ve belasız günler dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla