SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Bloku Eylül Ayında Teslim Etmeyi Planlıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan konutlardan kaba inşaatı tamamlanan iki bloğu Eylül Ayı içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

15 dönümlük alanda toplam 168 dairenin yanı sıra 10 dükkan ile sosyal yaşam alanlarının yer alacağı kentsel dönüşüm konutlarını sık sık ziyaret eden Başkan Geçit, mahalle sakinleriyle bir kez daha bir araya gelerek, inşaatların son durumu ve teslim tarihleri üzerine önemli bilgiler aktardı.

Kentsel Dönüşüm Konutlarının yapım işlerinin planlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Başkan Geçit, kaba inşaatı tamamlanan iki bloğun ise Eylül Ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini müjdesini verdi. 

Turgut Özal Mahallesine deprem yönetmeliğine uygun, kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı kurarak hak sahiplerini sıcak yuvalarına taşıyacaklarını hatırlatan Başkan Geçit, “Turgut Özal Mahallemizde riskli alan olarak ilan edilen bölgede belediyemizin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm konutlarımızın olduğu inşaat alanındaki çalışmalar planlandığı gibi ilerliyor. Söz verdiğimiz gibi şu anda kaba inşaatı tamamlanıp iç bölümlerde çalışmaları yapılan iki bloğumuzu Eylül Ayında, diğer iki bloğu da 2025 yılının Haziran Ayında hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Bizler asla vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 gün önce)
    denetim ekibinde iş güvenliği ekipmanları var ama asıl çalışan personelde olması gerekli iken ondan yok bari resim çekmeseydiniz hadi çektiniz niye basın ile paylaştınız .
    %0
    %100
    Yanıtla