SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cocuğa Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-08-16 08:20:03
Cocuğa Cinsel Saldırı Şüphelisi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık 1 haftadan beri kamuoyunun gündemini meşgul eden, küçük yaştaki bir erkek çocuğuna cinsel saldırı suçunun şüphelisi olan sapık Asayiş Şubesinin yoğun çalışması sonucu yakalanarak, tutuklandı. 

Olay, Malatya il merkezinde bir mahallede yaşandı. İddiaya göre; 10 yaşından küçük bir erkek çocuğunu sokakta oynarken kandırarak bahçelerin arasına götüren sapık saldırgan tehdit ederek,  cinsel istismarda bulundu. 

Şikayet üzerine, Asayiş Şubesi ekipleri olayın yaşandığı mahalle ve çevresinde yoğun bir çalışma içerisine girdi. Yaklaşık 340 saatlik kamera kaydının incelendiği ve olayın şüphelisi olan sapığın kimliğinin belirlendiği ve adresinde yakalanarak gözaltına alındığı, mağdur tarafından teşhis edildiği ve Sulh Ceza Hakimliğindeki sorgusu sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.  

Bu arada, Emniyet yetkilileri; sosyal medya üzerinden 1’den fazla çocuğa cinsel saldırı olduğu yönünde yapılan paylaşımların ise gerçeği yansıtmadığını kaydettiler.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Burcu (3 yıl önce)
    EDİTÖR'den: Önce, varsa bir söyleyeceğiniz, bunu 'edeplice' yazmayı öğreneceksiniz. Sonra da fotoğrafın İhlas Haber Ajansı (iha) kaynaklı olduğunu görüp, oraya başınızı vuracaksınız!.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Savunmasız bir çocuğa bunu nasıl yaparsın cani, aşağılık,haysiyetsiz insan müsvettesi, ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğitimci (3 yıl önce)
    Emniyeti de tebrik etmek lazım kısa sürede yakalandı.Umarim güzel Malatya da bu gibi olaylar ve başka asayiş olayları yaşanmaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (3 yıl önce)
    Kısas şart çocuga yapılanın aynısı yapılacak sonra meydanda asılacak bunun başka adaleti olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Buna ne yapsan az kalır bu ve bunun gibilerinin nefes almaları haram. Ceza evinde bi kaç yıl bakılıp bırakılacak niye bir daha mı aynı pisliği yapsın idam idam idam başka bi alternatifimiz yok sayın yetkililer rica ediyorum lütfen bunlara nefes aldırmayın…
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Avrupa ve Amerika'da tutuklanan suçluların adı ve soyadı yayınlanır.Bizde de gizlenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (3 yıl önce)
    malatya meydanında asacaksın haftalarca asılıkalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    Hadım ve İdam cezaları şart. Başka türlü önü alınmıyor suçları
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Şerefsiz...idam şart...
    0
    0
    Yanıtla
  • feramuz (3 yıl önce)
    Tutuklanmışsa suçu sabittir. Bence yüzünü gösterip teşhir etmelisiniz diye düşünüyorum. Bu tür insanlar sonradan çıktığında tekrar aynı rezilliklere devam edebilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Cezaevine alıp besliyecen sonra iyi halden bilmem neyden salı verecen eeee noldu bu çezasını çekmiş mi oldu, yaaaaa kardeşim asacaksın ibreti alem için şehirde bir vinçle gezdireceksin bak sonra bu memlekette kurt kuzuyla yayılıyor mu yayılmıyor mu… İDAM EDECEKSİN
    0
    0
    Yanıtla