SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İki Futbolcu Haftanın Karmasında

0
Güncellendi - 2017-11-01 19:40:49
İki Futbolcu Haftanın Karmasında
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 10.hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Başkent deplasmanından Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı en kazançlı kapatan takımlardan oldu.

De Marke Sports, Süper Lig’de 10.haftada gösterdikleri performansa göre haftanın en iyi on birini belirledi. Haftanın en iyi on birinde Evkur Yeni Malatyaspor’da takım kaptanı ve defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile takımın en golcü ismi forvet oyuncusu Khalid Boutaib yer alırken, Adem Büyük de karmanın 'yedekleri' arasında yer buldu.

İşte haftanın en iyi 11’i:

“Kalede Demir Grup Sivasspor’dan Sergio Ramon Rochet Alvarez, savunmada Evkur Yeni Malatyaspor’dan Yalçın Ayhan, Trabzonspor’dan Jan Durica, Beşiktaş’tan Kepler Laveran De Lima Ferreira (Pepe), ön liberoda Trabzonspor’dan Okay Yokuşlu, orta sahada Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı, Fenerbahçe’den Ozan Tufan, Bursaspor’dan Aziz Eraltay, Kasımpaşa’dan Bernard Mensah, forvet arkası Bursaspor’dan Pablo Msrtin Batalla, forvette Evkur Yeni Malatyaspor’dan Khalid Boutaib.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız