SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İki Grubun Kavgasında 8 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-08-18 18:58:48
İki Grubun Kavgasında 8 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grup arasında eski bir husumetten kaynaklanan kavgada, 2'si bıçakla, 6'sı da darp sonucu olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Olay, Eski Belediye Meydanı’nın arkasında işçi kahvehanelerinin bulunduğu Saray Mahallesi Kavukçuoğlu Sokağında meydana geldi. İddiaya göre; sokak içerisinde karşılaşan R.Ç., R.Ç. ve E.Ç. ile İ.Ç., İ.Ç., Ö.Ç., S.Ç., F.Ç. adlı şüphelilerden oluşan iki gruptan oluşan toplam 8 kişi, burada eski bir husumetten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine saldırarak kavga etti. Kavgada Recep Ç. ve Rıfat Ç. bıçakla kollarında yaralandılar. Kavgaya karışan İ.Ç., İ.Ç., Ö.Ç., S.Ç., F.Ç. ve E.Ç. de karşılıklı birbirlerini dövdüler.

Kavgada 2’si bıçakla olmak üzere yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldılar.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tak44 (2 yıl önce)
    “Ç”leri mi paylaşamamışlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • resocan (2 yıl önce)Tak44 isimli kullanıcı yorumuna
    " “Ç”leri mi paylaşamamışlar? "
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (2 yıl önce)
    8 kisininde soy ismi ç ile mi basliyor akraba kavgasi mi bj ne anlamadim
    0
    0
    Yanıtla