SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kamyonetin Karıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

İki Kamyonetin Karıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki kamyonetin karıştığı kazada ortalık savaş alanına dönerken 3 kişi yaralandı.

Kaza, 18.00 sıralarında Malatya-Ankara karayolu eski SSK Hastanesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.Ç. idaresindeki 02 AY 762 plakalı Ford marka kamyonet ile aynı yönde ilerleyen S.C. yönetimindeki 27 ACP 488 plakalı Ford marka kamyonet çarpıştı. 

Kazada E.D., E.S. ile M.S. yaralandı. Araçlarda bulunan evlerden sökülmüş kapı pencere gibi malzemelerin yola savrulduğu kazada ortalık savaş alanına dönerken, yaralılar ihbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bölgede trafik bir süre kontrollü sağlanırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ismail (1 yıl önce)
    depremde milletten fazla para alarak taşıma yapanlar Allahın sopası yok çıkar aheste aheste hakkının 10 katı alırsan
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (1 yıl önce)
    Kaza yapan tiplere bakın , taksici ve nakliyeci , kendilerine kompleks yapıp hızlı sürünce millet iyi şoför desin diyorlar ve kendilerini iyi şöför sanıyorlar ama bu sadece şizofreni belirtisi. Gördüğüm en iyi şöför dikkatli ve yavaş gidendir kaza olduktan sonra bazı şeylerin dönüşü yoktur , can kaybı, sakatlanma, mal kaybı vs. O yüzden birinin aracına bindim mi hızlı sürüyorsa kendini tartamıyor diyorum aptal adam diyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fevzi (1 yıl önce)
    Deprem gununden itibaren gozlemim, Kırmızı ışık ihlalinin cok yapıldıgı, araç parklarının neredeyse 3 sıra yapıldıgi, dalgın ve hatalı sürücülerin trafikte tehlike arz ettigi, yol kenarına tezgah açan satıcılarin yolun yarısına kadar malzemelerini koymasından kaynaklı trafiğin bir anda tehlikeye girip kazalara sebep olmalarıdır. Malesef bu sureçte denetim eksik kalmakta ya da göz yumulmaktadır. Özellikle en yogun cadde ve sokaklardaki çukur ve yol bozuklukları bir anda karşı şeride geçen araçların tehlikesiyle trafiği zora sokmakta, araçlarin yürüyen mekanik aksamlarına zarar vermektedir. Sahipsiz Malatyamıza biraz ilgi göstermek isteyen yetkililere duyrulur.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Alper (1 yıl önce)
    Malatyada tüm sürücüler nerede ise hepsi çok dalgın etrafı yıkık binaları veya enkazları inceliyor lar dikkatsizlik çok kazalara neden oluyor aman dikkat
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aslan44 (1 yıl önce)
    Bu kamyonetler ACIL DENETLENMELI . Bunlar Kim malatya da ne isleri var. uzerindeki esyalar kime ait...
    %96
    %4
    Yanıtla