SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İki Kavgada 4 Kişi Bıçaklandı

İki Kavgada 4 Kişi Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

İstiklal ve Melekbaba Mahallelerinde meydana gelen iki ayrı olayda 4 kişi bıçakla yaralandı.

ÇÖP YÜZÜNDEN KAVGA..
İstiklal Mahallesi İmamoğlu sokakta 40 yaşındaki B.K.B. ve 63 yaşındaki S.S. adlı şahıslar ile komşuları 47 yaşındaki S.B. arasında çöp atma yüzünden tartışma çıktı. Kısa bir süre sonra bıçakla olay yerine dönen S.B.'nin, B.K.B.'yi sağ omuz kısmından, S.S.'yi ise sol elinden yaraladığı bildirildi.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli olay yerinde yakalandı.

MELEKBABA MAHALLESİNDE..
Melekbaba Mahallesi İmbik Sokağında da aralarında husumet bulunan M.A. ve E.K. ile şüpheli M.Y.'nin parkta karşılaştıkları, çıkan kavga sonucu M.A.'nın ellerinden, E.K.'nin ise sol kalçasından bıçakla yaralandığı bildirildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye nakledilirken, polis kaçan M.Y. adlı şahsı arıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Durum çok kötü malesef Allah herkese yatak ölümü versin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Şu şehirde bıçak taşıyanlara kesinlikle ruhsatsız silah taşıma muamelesi yapılmalı. Senin belinde ne diye bıçak var, ormanda mısın? Ne için olduğu belli! Sonra da en ufak kavga sallıyorlar, artık boyna mı gelir, kalbe mi gelir... Büyük sıkıntı.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ulusal ve yerel haberlere bakıyorum orman yangınları,sel baskınları,kadın cinayetleri,trafik kazalari,boğulma haberleri, doktorlara şiddet, vb içim kararıyor üzülüyorum rabbim bize ne oldu diyorum kurallara uyarak birbirimize eşrefi mahluk olmaktan kaynaklı saygı göstererek yaşamak çokmu zor diyorum, bir dağ başında yanlız yaşamayı doğada yaratanı tefekkür etmeyi çok özlüyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Abi çok güzel ifade ettiniz saolun varolun. Allah hidayete erdirsin hepimizi. Sokaklar caddeler otçu kaynıyor. Dürüst temiz genç çok az var malesef
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Başta cehalet, sonra fakirlik. Bu olaylar daha da artacak gibi görünüyor maalesef
    %100
    %0
    Yanıtla