SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-12-11 20:23:13
İki Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, minibüsün takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Akçadağ yakınlarında da TIR'ın çarptığı otomobilin sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

MİNİBÜS TAKLA ATTI, 1 ÖLÜ, 2 YARALI

A.K. yönetimindeki 09 YJ 865 plakalı minibüs, Doğanşehir ilçesi Zerenler mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Yaralanan sürücü ile R.K. ve S.Ö, 112 Acil Sağlık ekiplerince Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada müdahaleleri yapılan yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

R.K. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ÇİMENTO YÜKLÜ TIR OTOMOBİLE ÇARPTI

Bu arada, Akçadağ yakınlarında da çimento yüklü tırla otomobil çarpıştı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.P. idaresindeki 46 AAU 842 plakalı Toyota marka otomobil ile V.D. yönetimindeki 23 LK 873 plakalı Mercedes marka çimento yüklü tır Doğanlar Mahallesi mevkiinde çarpıştı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralı üşürücü itfaiyenin yaklaşık 15 dakikalık bir çalışması sonrasından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    Çift yönlü mükemmel yollar bu yollarda da kaza yapılıyor yanarım ona yanarım Doğanşehir Malatya arası yolu tek şeritli olduğu günlerde bile böyle fazla kaza yaşanmazdı tek neden aşırı hız yorgun araç kullanımı kurallara uymama ve denetimlerin az olmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla