Malatya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Akçadağ ilçesi Kozluk-Levent köyü mevkiinde meydana geldi. R.K.yönetimindeki minibüsle karşı istikametten gelen N.D. yönetimindeki yolcu minibüsü havanın sisli ve yolun karlı olması nedeniyle kayarak çarpıştı. Kozluk-Levent köyü istikametine seyir halinde olan N.C. yönetimindeki otomobil, kaza yapan minibüse arkadan çarptı, Kazada araç sürücüleri R.K., N.D. ve N.C. ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan S.K. ve H.H.K. yaralandı. Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen yaralılar taburcu edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
GÖLBAŞI'NDA...
Bu arada Malatya istikametinden Adıyaman'ın Gölbaşı istikametine gelen otomobilin ilçe girişinde kaldırıma çarpması sonucu da 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gölbaşı istikametine gelmekte olan Halil B. idaresindeki 46 P 6359 plakalı otomobil Mimar Sinan Mahallesi 1 Nisan Bulvarı üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Halil B., Salman Büyükçam ve Gökhan Koca yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.