SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Minibüsün Çarpıştığı Kazada 15 Kişi Yaralandı

İki Minibüsün Çarpıştığı Kazada 15 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da şehir içi taşımacılık yapan iki minibüsün karıştığı kazada 15 kişi yaralanırken araçta sıkışan yaralılar güçlükle çıkarıldı. Kaza, 09.40 sıralarında Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yakamoz Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.A. idaresindeki 44 M 0114 plakalı minibüs ile M.D. yönetimindeki 44 M 0208 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan birinin patlayan camları yolcuların üzerine savrulurken 15 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, araçta sıkışan yaralılar uzun uğraşlar sonrasında bulundukları yerden çıkarılarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yarılılardan 7’si ayakta tedavi edilirken, N.K., H.K., A.K.,. S.A., K.Ç., S.Ç., M.K. ile Ş.Y.’nin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Erkan (1 yıl önce)
    Malatyada yıllardır minübüs trafiğinde ve minibüs işletmeciliğinde büyük sorunlar var. Minibüsler gelişigüzel çalışıyor. Kuralsızlık kural olmuş. Ayrıca Türkiyenin en döküntü, külüstür minibusleri Malatyada. Malatya icarus marka araçlara aşık icarus Malatyaya aşık. Arkadaş bu model minübüslerden Türkiyede kalmadı. Tomarla para kazanıyorsunuz bu her tarafından ses gelen doğal klimalı araçların Malatyada ne işi var? Bu minibüslerden Elazığda yok, kayseride yok, Diyarbakırda yok, Ankarada da kalmadı. Bu külüstürlere insanları istif edip rank runk götürmeye kimsenin hakkı yok..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Istasyon minibüs şoförleri gördüğüm en efendi esnaf ve şoförlerdir.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Tarık (1 yıl önce)
    Minibüsçüler trafikte terör estiriyor. Zaten Malatya sahipsiz. Kanunlar işlemiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    istasyonun insanı yabancıyla çarpışmaz geçmiş olsun
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Kamil (1 yıl önce)
    Bu dönem de Malatya her yönüyle başı boş kaldi maalesef.Minibusculer sgk kavsaginda terör estiriyor. Gencler maganda gibi araba sürüyor yeni Emniyet müdürümüze ve Valimize cok güveniyoruz bizim yoneticilerde is yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    müşteri kapmacadır
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Zaten dolmuşçu ve taksiciler en acemi şoförler , sadece hız yaparak kendilerini iyi şoför olarak ıspatlama derdindeler ama hepsi eğitimsiz
    %98
    %2
    Yanıtla
  • İnan taksici ve dolmuşçular seni kayısı ağacı diye sallarlar
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Akçadağlım44 (1 yıl önce)Taksiciii isimli kullanıcı yorumuna
    Mesele de bu zaten eskinin şoförleri takım elbiseli kültürlü insanlardı şimdi ki ler indiğini bıçaklayan tayfa başka birşey yok :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bunu yazarken adamı haklı çıkardığının farkında olduğunu umuyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abi yanlış anlama ama bizim 1 ayda yaptığımız km yi bu taksici minibusculer 1 günde yapıyor bu keşmekeş trafikte oda acemi şoför dersen ayıp ermiş olursun....diyorsan bi günlüğüne bi tanıdigın varsa geç o şoför koltuğuna bak yapabiliyormusun yani emeğe saygı diyorum...ayriyeten bu iki minibus aynı hattın minibüse biri geliyor diğeri gidiyor yani kapışma diye bir şey olması imkansız sadece bi anlık dikkatsizlik den olmuş
    %0
    %100
    Yanıtla