SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Alt Geçitte Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

İki Otomobil Alt Geçitte Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki otomobilin altgeçitte kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde İnönü Caddesi üzerinde Dabakhane Mahallesi'ndeki Kız Meslek Lisesi kavşağında bulunan Şehit Üsteğmen Selim Keskinkılıç alt geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.B. idaresindeki 44 ADC 501 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil ile karşı yönde gelen M.. yönetimindeki 44 AEZ 898 plakalı Volkswagen marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücüler ile birlikte M.E.B. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya karışan araçların çekici yardımı ile bulundukları yerden kaldırıldığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yine beyaz şahinci (1 hafta önce)
    Olayın taraflarından birisi arkadaşım. Beyaz şahini süren kişinin yerin ıslak olmasına rağmen çok hızlı alt geçite girdiğini ve kayarak çarptığını söyledi. Can kaybı olmaması işten bile değildi. Buna şükür en azından
    %100
    %0
    Yanıtla
  • salih (1 hafta önce)
    hiiç şasırtmıyor kuş serisi araçlarının direksiyon başına kim gecerse geçsin birşeyler oluyor virüs gibi bildiğin canavarlaşıyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla