SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı.. 1 Ölü, 3 Yaralı Var

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı.. 1 Ölü, 3 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası, saat 20.40’da Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesini üzerinde meydana geldi. Atilla Yıldız yönetimindeki 44 DL 323 plaka otomobil ile  V.T. yönetimindeki  34 UK 2178 plakalı otomobilin kavşakta çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Atilla Yıldız, kaza yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü V.T. ile araçta bulunan M.T. ve M.E.T. yaralandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, aynı kavşakta bir gün önce akşam saatlerinde de yaralamalı bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Selçuk-İzmir (15 saat önce)
    Ömrüm büyük şehirlerde ve işim gereği şehirler arası yollarda araç kullanmak ile geçti.İstanbul dahil hiç bir yer de Malatya da zorlandığım kadar zorlanmadım.Kural yok,sinyal vermek yok, sürekli sol şeritte gitme hastalığı yaygın,yaya geçidin de ve kavşaklar da hız kesme yok.Kanal boyu ve Fuzuli caddesinde tam gaz ters yöneden gelen araçlara şahit oldum.Organize sanayi güzergahı sabah 07.00-08.30 arası tam bir facia.Emniyet yetkilileri radar koyuyorlar ama ceza kesmekle bu iş çözülmüyor.Ana artellere yan yoldan girişler bir facia.Bu kadar kurlasızlığın üstüne bir de mühendislik hataları dolu ana artellere girişlerde.Milli Eğemenlik caddesi bağlantı alt geçidi bir örnek.Virajlı yapılmış.Her iki taraftan gelen araçlar bazen ortadan seyrediyor.Aniden karşınıza çıkıyor.Bu geçitlerden tam çıkış noktasında yan yoldan gelen araçlar aniden direksiyon kırara karşı tarafa geçiyor.Uzun süredir bazı önemli kavşakların trafik lambaları çalışmıyor.Sonuçta böyle üzücü haberleri okuyoruz sürekli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 gün önce)
    Mangal gibi yüreğin vardı can dostum Atilla mekanın cennet olsun sen babasız büyüdün şimdi de çocukların babasız babanı trafik aldı senide trafik mekanın cennet ruhun şaad olsun aç
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (2 gün önce)
    öncelik kavşak içindedir diye her yerde yazar fakat kavşak dısındaki adam kavşağın içindeki adamın gözünün içine bakıyorki sen durasın o geçe yemin ediyorum yüzde 70 böyle koyun kameraları takip edin bizim ülkede geçiş hakkı bende demeyeceksin dikkatli olacan yoksa selan okunur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zaman kartalı (2 gün önce)
    merhabalar ben sizin haber kanalınız çok beğeniyoru dün kazada ben nordayım kaza 7,40 oldu 1 yaralı vardı 3 yazmışsınız bilginiz olsun
    %12
    %88
    Yanıtla
  • hkb (2 gün önce)
    Malatya da bir cok yol , kavsak standartlara uygun degil, buna soforlerin dikkatsizligi eklenince neyazikki bu durumlar yasaniyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 gün önce)
    İftira atanın konteynir kentten çıkarılıp gönderilmesi lazım, yoksa ilerde daha büyük iftiralar atılır.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Akın (2 gün önce)
    Belediye nerede? Her gün ölümlü kaza oluyor çalışma yapılmıyor ???
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Işıksızım (2 gün önce)
    Kavşaklarda aydınlatma yok. Uyan Malatya.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 gün önce)
    Hayatını kaybeden vatandaşımıza Rabbim rahmet eylesin, burası nüfus olarak yoğun bir bölge ve bu bölgedeki ana aks olan yerde sadece bir tane trafik lambası var oda çoğu zaman kesik kesik yanıyor yani kırmızı yeşil sarı olarak yanmıyor, TOKİ sağlık ocağı girişi yani bu kazanın 50 m. aşağısı daha tehlikeli, minibüs tam dönüş yolunda yolcu alıp indirir, sanki yer yokmuş gibi otobüs durağı bu yerde (10 m aşağısına yapılabilirdi) münferit olarak sağlık ocağına gelenler araçları bu bölgeye park ediyorlar yani anlayacağınız kermekeş. Yine aynı yol üzerinde Kurtuba camisinin olduğu yerde çok sıkıntılı depremden sonra bir çok iş yeri yol üstüne açıldı birde manav tarzı yol kenarına açılan yerlerde tam bu bölgede olunca trafik rezil oluyor. Yıllar önce yine bu yol üzerinde bir kavşak var (Kurtuba cami aşağısı) yüklü bir kamyon bir eve çarpması sonucu bir kişi vefat etmişti. Yetkililer neden bu yola bir çözüm bulmuyor. Yazık günah giden canlara.
    %100
    %0
    Yanıtla