SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı, 2 Yaralı..

İki Otomobil Kavşakta Çarpıştı, 2 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, çevre yolu üzeri Battalgazi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.H. (39) idaresindeki 06 BIM 172 plakalı Hyundai marka otomobil ile İ. E. (23) yönetimindeki 44 AY 478 plakalı Tofaş marka otomobil kavşak içerisinde çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Lütfen trafik ışıkları açılsın artık. Trafik polisleri araçları durdurup kontrollere başlasın. Muayenesiz, sigortasız saklanan tüm eski araçlar yollarda geziyor. Bir çok yerde araçlar Gündüz gözü ile kırmızı ışığa bile uymuyor. Ters şeride hiç aldırış etmeden giriyorlar. Memleketimizde savaş çıkmadı. Deprem yaşandı her şey adım adım düzeltilmeye çalışılıyor. Olağanüstü hal var deyip trafik kurallarına uymayan insanlar bir an önce cezalandırılmalı. Okullar kademe kademe açılırken trafikte bu kadar tehlike büyük sorun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yılmazz (1 yıl önce)
    Şu ışıklandırmaya bak sen köy meydanları daha aydınlık şehrin tek çevre yolu burası birde millet dönmek istiyor ama siz iki ay geçmesine rağmen herşey yolunda gibi izlenim verin ulusal medyaya gelen bakanlara ki daha sonra tekrar aday olabilesiniz yazık
    %100
    %0
    Yanıtla