AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, TOKİ deprem konutlarıyla ilgili olarak Yeşilyurt İkizce bölgesinde gerçekleştirilen 4 yeni ihale hakkında bilgi verdi.
Milletvekili Babacan, “Bugün TOKİ deprem konutlarında İkizce bölgesinde 4 ihale daha gerçekleştirildi” diyerek detayları kamuoyuyla paylaştı.
Babacan, yapılan ihalelerle ilgili şu bilgileri aktardı:
Yeşilyurt İkizce 3. Bölge 6. Etap: 350 adet konut (+3 katlı dayanıklı) ve 22 adet dükkan.
Yeşilyurt İkizce 3. Bölge 8. Etap: 369 adet konut (+3 katlı dayanıklı) ve 1 adet cami.
Yeşilyurt İkizce 3. Bölge 22. Etap: 608 adet konut (+6 katlı dayanıklı) ve 14 adet dükkan.
Yeşilyurt İkizce 3. Bölge 23. Etap: 557 adet konut ve 14 adet dükkan.
Babacan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bu projelerin inşaatlarıyla birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihaleleri bugün tamamlandı. Sürecin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.”
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, “Malatya'mızda Büyük Dönüşüm Devam Ediyor! Bugün Yeşilyurt, İkizce Mahallemizde 4 büyük projenin daha ihalesi yapıldı. Her etapta, daha modern, konforlu ve yaşanabilir bir Malatya için kararlılıkla çalışıyoruz. Bu projeler şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kaydetti.
malatyahaber.com