SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Genelinde Okullar 1 Gün Tatil

0
Güncellendi - 2019-01-01 03:33:55
İl Genelinde Okullar 1 Gün Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kar yağışı nedeniyle okullar ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi 31 Aralık Pazartesi günü için tatil edildi.

Vali Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre İlimiz genelinde bu gece ve yarın devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Malatya İli genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir.” dedi.

Engelli ve hamile kamu personelinin de izinli sayıldığını da açıklayan Vali Baruş, “İlimiz genelinde devam yoğun kar yağışı ve yollardaki buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara binaen engelli ve hamile kamu personeli 31 Aralık Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır.” ifadelerini kaydetti.

Valilik'ten basın kuruluşlarına iletilen duyuru da şöyle:

MTÖÜ DE TATİL..

Bu arada, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile bağlı tüm okullarda da 1 gün kar tatili yapılacağı rektörlükçe açıklandı. Rektör Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut imzasıyla yapılan açıklama şöyle

"Meteorolojik verilere göre; Malatya il genelinde yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne bağlı Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında eğitime 31 Aralık 2018 Pazartesi günü ara verilmiştir.

Aynı zamanda üniversitemizde görevli engelli ve hamile personelimizde 31 Aralık Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır."

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Pazar akşamın ilk saatlerinde Malatya'dan manzaralar (Levent BARIŞ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emine (5 yıl önce)
    Vali amca sen cok yaşa hep yanımızda olasin
    0
    0
    Yanıtla