SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Merkezinde 4 Ayrı Silahlı Saldırı Olayı.. Bir Kişi Vuruldu..

İl Merkezinde 4 Ayrı Silahlı Saldırı Olayı.. Bir Kişi Vuruldu..
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'nde bir eğlence merkezinin önünde meydan gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Bu arada, kentte meydana gelen ve silah kullanılan diğer olaylarla ilgili araştırma ve inceleme sürdürülüyor.

EĞLENCE MERKEZİ ÖNÜNDE..
Cezmi Kartay Caddesi'nde bulunan bir eğlence merkezinin önünde Cumartesi sabah 05.00 sıralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, caddedeki bir eğlence yerinin müşterileri E.A. ve U.A. arasında, işyeri görevlisi İ.M.K. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Olay sırasında tabancayla açılan ateş sonucu İ.M.K. yaralandı ve Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra bir otomobille kaçan iki şüpheli bir süre sonra yakalandı.

DİĞER OLAYLAR..
Hacı Abdi Mahallesi Şehit Murat Doğru Parkı civarında saat 02.00 sıralarında iki grup arasında meydana gelen kavgada, pompalı tüfekle ateş açıldı. Yaralanın olmadığı olaydan sonra taraflar kaçarken, olay yerinde 2 adet boş, 1 adet dolu tüfek kartuşu bulundu.

Bundan bir süre sonra, 03.30 sıralarında Beydağı Mahallesi TOKİ Yolu Şehit Sait Korkmaz Sokakta, bir otomobilde bulunan 4 şahıs ile husumetlileri oldukları öne sürülen M.G. ve G.T. arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ateşlendi. Olayda isabet alan otomobil, yoldan çıkarak bir evin bahçesine girerken, yaralananın olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili M.G. ve G.T. adlı şahıslar olayda kullanılan silahla yakalandılar. (Kapaktaki fotoğraf bu olaydan)

Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında da TOKİ Konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir eve ateş açıldı. Bu olayda da yaralanan olmazken, ev isabet aldı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (18 dakika önce)
    Mafya şehirde kol geziyor artık bir birileriyle hesaplasiyorlar yazık oluyor güzelim malatya ya bunları el birliğiyle şehirden kovmak lazim siyasiler yapmıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (31 dakika önce)
    Texax in adı kaldı. Malatxax var artık.alayi psikopat oldu. Eğitimsizligin sonu cehalet. Korkak adam işidir silah.
    %67
    %33
    Yanıtla