SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Merkezine de Kar Yağdı

0
Güncellendi - 2018-11-18 03:03:45
İl Merkezine de Kar Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde ve Darende'de kar yağışı etkili oluyor.

İl merkezinde sabah başlayan yağmur, öğle saatlerinde kara dönüştü. Etkisini arttıran kar yağışı, parkları ve araçların üstünü beyaza bürüdü.

Sabah evlerinden çıkan vatandaşlar, hazırlıksız yakalandıkları kar yağışı sonrası zor anlar yaşadı.

Yağış nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı, trafik polisleri ana arterler ve caddelerde tedbir aldı.

DARENDE'DE..

Darende ilçesinde sabah başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

İlçe merkezinde sabah saatlerinde başlayan yağışla kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Yüksek kesimlerdeki kar kalınlığı ise 20 santimetreyi buldu.

İlçe sakinleri kar yağışı nedeniyle ev ve bahçelerinin önünü açmak için küreklerle kar temizliği yaptı.

Karayolları ile Malatya Büyükşehir ve Darende belediye ekipleri de yolların açık kalması için kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Çocuklar için eğlenceye dönüşen kar yağışı, ilçede güzel görüntülere de yol açtı.

Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük sürücülerin olası kazalara karşı dikkatli olmalarını isteyerek, “Karın etkili olduğu bölgemizde üzücü kazaların yaşanmaması için sürücülerin gereken önlemleri almaları gerekmektedir. Hepimiz hazırlıksız yakalandık ama tedbir almak bizim elimizde” diye konuştu

AA- iha

Malatya merkezde kar yağışı

Darende'de

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Dadaş Bana Bir Üşüme Geldi... ???
    0
    0
    Yanıtla
  • karbeyaz (5 yıl önce)
    Belediyeler hava olayların takip etmeleri lazım ama sınıfta kaldılar film festivalinde kırmızı halı üstünde geziyorlar
    0
    0
    Yanıtla