SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Milli Eğitim Yerleşecekmiş!. Kız Meslek Lisesi'nin Taşınmasına Tepki..

İl Milli Eğitim Yerleşecekmiş!. Kız Meslek Lisesi'nin Taşınmasına Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Mahallesi Çevreyolu üzerinde Sabancı Kültür Sitesi yanında bulunan ve yaklaşık 800 kız öğrencisi olan  Yeşilyurt Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adıyaman Yolu üzerindeki Yakınca Abdulkadir Eriş Meslek Lisesinin olduğu binaya taşınması için  karar alındığı bildirildi.  Milli Eğitim Müdürlüğünün ise boşaltılan mevcut lise binasına taşınmak için bu işlemi yaptığı belirtilirken, bu duruma veliler tepki gösterdi.

"MÜDÜRLÜK YAKINCA'YA GİTSİN"
Öğrenci velileri, okul yerine Milli Eğitim Müdürlüğünün Yakınca’daki binaya taşınmasını isteyerek, “Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine bir hizmet binası yapmak yerine, aktif öğrencisi ve 7 tane meslek alanında eğitim veren bir okulun binasını gözüne kestirmiş durumdadır. Burada okuyan öğrencilerimizin çoğu alt gelirli ailelerden gelmektedir. Taşınılması düşünülen yeni yer için öğrenciler iki tane araç değiştirip ulaşmak zorunda kalacaklar. Bu da hem kız öğrenciler için, hem veliler için hemde okulda çalışan öğretmenler için büyük bir maddi kayıp anlamına gelmektedir. Ayrıca daha öncede merkezde bulunan Hafize Özal Kız Meslek Lisesi de aynı uygulamaya tabi tutulup şehrin en ücra bir yerine taşınmaya zorlanmıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü kendisi hizmet binasını Yakınca’ya taşısın.” şeklinde tepki gösterdiler.

Veliler, Vali Hulusi Şahin'in iyice değerlendirme yapılmadan alınan ve öğrencileri mağdur edecek olan bu karardan vazgeçilmesi için gerekeni yapmasını, ayrıca AKP ve MHP'li milletvekillerinden de öğrencilere sahip çıkmalarını istediler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

48 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İl içi öğretmen tayin başvuruları göstermelik olarak başladı bir çok branşta boş okul yok olamazda çünkü emekli olacaklar temmuz 15 den itibaren görevden ayrilacaklar onlardan boşalan yerlere il dışı tayinler olacak sonra özür grubunda karşılıklı gidenler gelenler yer değiştirecek özurde il emri verilecek bir çok öğretmen ilçelere norm fazlası olarak verilecek sonra ilk defa yönetici atamalarinda okullarda boşluklar oluşacak Ekim'de norm güncellemesi olacak idareci atamalarında boşalan yerlere ve norm kadro güncellemesinde yeni açılan kadrolara norm fazlası adı altında özür grubundan ilçe emrine gelen öğretmenler atanacak tekrar ocakta özür grubu tayinleri olacak sonuçta il içi tayinler için hiç boş yer kalmayacak bu mantıkla öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirmesi neredeyse imkansız olacak halbuki eskiden öncelik hep il içi tayinler de idi öğretmenler Mayıs ayında il içi 20 okula tayin isterler o okullarda bir yıl geçerli puana dayalı sıraya girerler o okulda öğretmen ihtiyacı doğdukca sıradaki ogretmenlerden tayinler yapılırdı sırada öğretmen olan okullara ne il dışından nede özür grubundan tayin yapilamazdi maalesef öğretmenlerin hakları ile uğraşması gereken sendikalar devletten aldıkları aidatlarla yan gelip yatmakta öğretmenlerin haklarını maalesef hiç biri savunmamaktadir.diger bir konu sitmapinarindaki imam hatip lisesinde öğretmensiniz esinizde 200 m uzaklıkta polis amca ihoo öğretmen okulun biri Battalgazi de biri Yeşilyurt ta eş ozurunden tayin isteyebilirsiniz,eşiniz polis amca ihoo siz ise gozene, Ortaköy veya tohma köyünde öğretmensiniz iki okulun arası 50 km iki okulda yesilyurda bağlı olduğu için siz özür tayini isteyenezsiniz,adalet bunun neresinde 200 m mesafeye özür grubunda tayin iste 50 km uzaklıkta özür grubu tayin isteğinde bulunamama.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    dört yolda eski ssk binası boş milli eğitim müdürlüğünü buraya taşıyınız bu sorun da ortada kalksın işte sizlere bir çözüm macera aramayın
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ayşen (2 yıl önce)
    Meslek liseleri bilinçli olarak kapatılıyor.veliler çocuklarını tanımıyor yeteneği olan bölüme göndermiyor meslek liseleri kötü imajı yaratılıyor.Battalgazi bölgesinde sağlık alanında okul kalmadı.kız meslek kısmı ise küçülmeye gitti burda meslek dersi öğretmenlerine bir kumpas var alanı dalı kapatılan öğrenci almayan bölüm öğretmenleri bankamatik oluyor.okul idareleri istemedigi öğretmen gitsin diye o bölüme öğrenci normu girmiyor.ilimizde ağırlıklı olarak kız öğrencilerin gidebilecegi bölümler kapatılıyor.ilimiz eğitim konusunda çok kötüye gidiyor.bina ayrı bir dert memurlar çok mağdur ama yöneticileri yıllardır gereğini yapmıyor.yeni bina ihalesi kaç defa iptal oldu kimse neden demiyor arsa vermiyor belediye ek binalar da ilin hafızası silinsin diye yıkıldı ek gösterge de olduğu gibi kurum çalışanlarının hiç önemi manevi değeri yok.yazik Malatya ya başka illerde önce kurum çalışanları rahat.simdi ıslak imza için memur Yakınca dan otobüs le kanal boyuna geliyor böyle mi değerler eğitimi yapılıyor.kendi personelini öğrenci öğretmenini koruyamayan bir idare.yeni il binası merkezi bir yerde şart yerli bir müdür de.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Battalgazi ilçe MEM müdürü her zaman olduğu gibi yine geleceğe yatırım yapıyor.2023 seçimleri için Malatya lisesine sol sendika müdür yardımcısı atıyor.Gerci arkadaş kötü değil ama hesap başka.2023 te ne olur ne olmaz....
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ógretmen etiketi ile yorum yazan arkadaş.İnsanlara en hafif tabirle insafsízca iftirada bulunmamaní bir büyüğün olarak tavsiye ediyorum Umarím tavsiyemi dikkate alírsín...
    0
    0
    Yanıtla
  • "....İftirada bulunmamanızí tavsiye ediyorum"...seklinde duzeltilmesini ve boyle anlasilmasini diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Proje okullarına liyakatsiz atamalar yapıldı. Hayırlı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Hatice hanım buraya düzeltmeye degil dağıtmaya gelmiş. Toplantılarda önüne geleni azarlamak ve hakaretten ötesini yapmiyor ve çok büyük bir kibir içinde. Kesinlikle dediğim dedikcilik yapacaktır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Sayın Müdürümüz Hatice Hanım asaletli ve naif duruşuyla Malatya'ya fayda sağlayacağını düşünüyorum.Disiplin içinde saygı ve hoşgörülü görevinde çok başarılı kısa zamanda herkesin sevgisini kazanmış İl Milli Eğitim Müdürümüz Hatice Hanım'a görevinde başarılar diliyorum.Allah'ım yâr ve yardımcısı olsun inşallah.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • öğretmen (2 yıl önce)Dilek isimli kullanıcı yorumuna
    yakında hanım Müdürünüzü görürsünüz.Siyasiler ele almış....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sanırım tayin vb işiniz var. Zaten partiyle ya da eğitim bir senle ilgiliyseniz . Hemen yaparlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Black isimli kullanıcı yorumuna
    Gelen gideni aratıyor bize ne oldu bilmiyorum eskiden rahatlıkla milli eğitim yetkililerine derdimizi anlatırdik haklı isek çözümler bulunurdu düşünün yönetmelik gereği ozel egitim öğretmenleri öğretmen olarak atanabildikleri özel eğitim okullarına,ilkokul ortaokul ve meslek liselerine idareci olabiliyorlardi geçen sene personel genel müdürü değişti 2021 Eylül ayından beri özel eğitim öğretmenleri sadece özel eğitim okullarına idareci olabiliyorlar ilkokul ortaokul ve meslek liseleri tercihlere açılmıyor idari mahkemeye gidiyorsunuz mahkemeyi kazanıyorsunuz değişen hiç bir şey yok kimi kime şikayet edeceğiz hakkımızı hukuk dışında nerede arayacağız, çıldırma ya az kaldı doktorum nerede.?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Egitime karsi olanlarin karari yani kiz cocuklari okumasin cahil kalsin
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Abdulkadir Eriş MTAL ye Sadiye Unsalan MTAL nin taşınması ve iki okulun birleştirilmesi düşüncesi yıllardır devam ederken şimdi Fatma Aliye de mi ekleniyor. Zaten öncesinde Konak MTAL ile Zübeyde Hanım MTAL Abdulkadir Eriş MTAL de birlesti
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ülkenin geleceği meslek liselerine bağlı olduğu halde biz yenilerinin açılmasını beklerken neden niçin üç meslek lisesini birleştiriyoruz anlamış değilim.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Battalgazi (2 yıl önce)
    Kimse de çıkıp demiyor ki Bu il Milli Eğitim müdürlüğünü 4 parçaya kim böldü ? Ek iki binayı neyin karşılığında belediyeye verdi? Bir yıl içinde önce Yusuf Kenana ,sonra ibni haldun pansiyonuna kim taşıdı ? Bu iki binaya belediyenin yaptı milyarlarca liralık malatyalinin hakkını plansizlik yüzünden kim çarçur etti? Siz hakikatleri bilmeden yazmaya devam edin ...devam keeeeee!!!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Maalesef Meb hatalara devam ediyor. HAFİZE ÖZAL ı bitirdiler şimdi sırada diğer kız meslek okulları.Hafize özal 'ın yerine hiçbir veli çocuğunu o okulun bulunduğu yere göndermez.Maalesef Meb te bu işi bilen kimse yok.liyakatlı insanlar olmayınca sorunlar dağ gibi büyür.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Arzu (2 yıl önce)
    Tamamen il milli eğitimin kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmesi.bi kaç personelin keyfi için kocaman okula öğrencilerine yazık edecekler.Yine bi fiyasko,yine düşünülmeden alınan saçma kararlar.Malatya halkı alıştı usttekilerin kabiliyetsizce yaptığı hüsranla biten girişimlerine.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ilhan (2 yıl önce)
    Hemşerimiz battal beyin kıymetini bi kez daha anlamış olduk.Malatyada Malatyali müdürü hazmedemeyen güruhun göreve getirttiği Yeni müdürün ilk icraatı pandemi de önemini daha iyi anladığımız meslek lisesinin yerine konmakmış sayın milli eğitim bakanı Mahmut Özer ile meslek liselerini gelistirme programlarına katılıyor Malatya'da ister meslek liselerini bitirmek için telinden geleni yapıyor maaalesef
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)ilhan isimli kullanıcı yorumuna
    Ortaokul mezunlarının yüzde yetmişi meslek liselerinde yüzde otuzu normal liselerde okumalıdır,bir zamanlar süper lise,sonra Anadolu lisesi modası vardı bütün liselerin başına Anadolu yazdık tam olay durulmuş derken başımıza proje okullari furyası çıktı ,bunun yanında sürekli fen liseleri ,imam hatip liseleri ve ilçelere bile bilsemler açıyoruz, üniversitelerde durum farklimi kesinlikle hayır genelde bölümler sosyal alanlarla ilgili .
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)ilhan isimli kullanıcı yorumuna
    Battalbey il müdürlüğünden alındı ama sürekli Malatya'da görüyorum acaba ilimizdeki görevi nedir keşke gitsede eski görevini yapsa, değerli dostlar bir sefer il müdürü,ilçe müdürü veya il müdür yardımcısı oldunuzmu ömür boyu yaşadınız görevden alinsaniz bile Ankara veya illerde hiç bir görev yapmadan maaşınızı alıyorsunuz halbuki gorevden alınanlar o göreve gelmeden önceki görevlerine donmelidirler.80 yıllarda Hatay milli eğitim müdürlüğü yapmış bir abimizle aynı okulda genç bir öğretmen olarak çalıştığım günleri hatırlıyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Müdür (2 yıl önce)
    Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemal kalay eğitimde anlamayan biri olarak yerini değiştirmedik okul bırakmadı vah memleketin haline vah.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Müdür isimli kullanıcı yorumuna
    Nasilki okul idarecilerine şube müdürlerine,eğitim müfettişlerine belirli sürelerde rotasyon var il,ilçe müdürleri ve il müdür yardimcilarinada rotasyon gelmelidir.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Müdür isimli kullanıcı yorumuna
    Görevden alinsa ogretmenlikmi yapacak kesinlikle hayır pasif bir kadroya alınıp maaşını alıp oturacak bu konuda görevden alındığı zaman pasif görevde oturarak maaş almayı içine sindiremeyen ve mahkeme sonucu kale ilçemizde geliş gidiş yaparak ilçe müdürlüğü yapan Recep bulut hocamızı da belirtmek isterim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Turgay (2 yıl önce)
    Şehrin hem ulaşım bakımından hemde öğrenci kapasitesi ve meslek alanı kapsamında en iyi okullarından biri olan Fatma Aliye Borsa İstanbul MTAL niye taşınıyor? Neden milli eğitim kendisine bina yapmak yerine mevcut okul binasına gözünü dikiyor? Sayın milletvekilleri bu işe neden el atmıyorlar? Şehrimizin meslek lisesi memleket meselesi kavramından neden ödün veriliyor?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Garip malatyali (2 yıl önce)
    Eğitim yönetimi acemilerin elinde olunca ne meslek lisesi nede devlet okulu kalir özel okulara hizmet vermek için bahanerle eğitim sistemin çöküşü milli eğitim yer yokmuki buraya göz dikiyor
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öğretmen (2 yıl önce)
    Proje okullarına atanan yöneticilere bakarmisiniz tam bir rezalet.Adaletsizlik yapanı Allah'a havale ediyoruz ama susmayacağız.Torpilli kişilere özel oda ayirtma,LGS birincilerinden haberdar olmama.....vb.fazla gitmez.İtibar etmeyin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Vallahi rezaletmi rezalet adamın varsa sınavsız mulakatsiz bu okullara idareci ol nerdesin liyakat ve ehliyet.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • misafir (2 yıl önce)
    Bir meslek lisesini taşımak çok maliyetlidir. Taşınmak istenen atma Aliye Borsa İstanbul MTAL bünyesinde 6-7 tane atölye ve bir anaokulu barındırmaktadır. O kadar donanımın o okuldan sökülüp götürerek başka bir okulla monte edilmesi milli ekonomi kaybıdır. Lütfen bu yanlıştan dönülsün Milli Eğitim kendisine yeni bir bina inşa etsin.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • mert (2 yıl önce)
    herkes cimere yazarsa sorun çözülür diye umut ediyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 yıl önce)
    Rezalet resmen yeni müdür demek evini o tarafa taşıdı güzel okul u da müdürlük yapıyor vah ki vah yazıklar olsun koskoca Malatya da ne bir Müdür ne bir şube müdür ü Malatyali kalmadı utanç duymalıyız
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Reis44 (2 yıl önce)
    Gerçektende bu bir komedi. İnsanlarla dalga geçiyorlar ben istedim oldu zihniyeti var. Meslek liselerinin önünü açmak için uğraşan Bakan bir taraftanda okulları kapatmayla uğraşan il ve ilçe milli eğitimler. Devletimizin bir il milli eğitim binası yapmaya gücü yetmiyorda okulları ellerinden alıyorlar. Bu zihniyet yüzünden eğitim bitti işte. Sizlerin yüzünden hükümet haberi bile olmadan kan kaybediyor. Sayın Bakanımız bu yaptıklarınızı duysa ne yapardı acaba? Ulaşamıyoruz ki derdimizi anlatalım herşey oldu bittiye getiriliyor. Bu yanlıştan lütfen dönün Sayın Valim. Kız çocukları okusun diye uğraşılırken şu yapılanlara bakın. Daha dün pandemiyi ne çabuk unuttunuz okulda fedakar öğretmenlerimiz gece gündüz maske dikerken kapıda bekleyip kolileri sağa sola yetiştirmeye çalışıyordunuz. Aferin size idareciler vekiller SAHİPSİZ MALATYA.....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Meslek lisesi düşmanı bir anlayış var Malatya'da. Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi usulsuzce kapatılmış dikkat edin 5 metre yanında Battalgazi Anadolu lisesi varken Fuat Sezgin Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür. Başta okul müdürü olmak üzere tüm yetkililer sorgulanmalı, gerekli idari işlem yapılmalıdır. Eski Malatya'da çocuklarınlmizi goturecegimiZ tek meslek lisesi Ziraat Meslek. Biz çocuklarımızı Malatya merkeze yolluyoruz. Çok mağduruz. Sayın valim son 3 yilda Malatya'da kapatılan veya donusturulen okulları lütfen araştırın. Biz biliyoruz kimler arkasında. Şimdi SKÖ kapatmak için elinden geleni yapıyorlar. Lütfen soruşturma açılsın ve iyi araştırılsın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle katılıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    O arsa yıllar önce il milli eğitim için ayrılmıştı maalesef o proje rafa kalktı okul yapıldı şu anda okula dokunmadan sümer lisesi pansiyonu ve Yeşilyurt ram alanına veya şu andaki meslek yüksekokulu yerleşkesi milli eğitim müdürlüğüne aittir o ala yeni milli eğitim binası yapılabilir her iki yerde şehrin merkezi konumundaki bir konumdadır,okulun taşınması velilere ek mali külfet getireceği den doğru değildir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Taşımalı İl Milli Eğitim Müdürlüğü demek yerinde olur.. Tecde Yusuf Kenan Lisesine bir şubesi taşındı bir kaç ay geçmedi başka okula taşıdılar..O kadar masraf gitti boşa.. Koca bir şehirde bir il milli eğitim binası önceden yapılmıyor o okul senin bu okul benim oradan oraya taşınıyor..Taşımalı eğitimden sonra taşımalı İl Milli Eğitim Binamızda oldu tebrikler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok doğru kardeşim önce yeni bina yapılsın diyorum o gün vatandaş olarak il milli eğitime gittim dedilerki yanlış geldiniz sorduğunuz birim Adıyaman yolu üzerinde,eski bina Malatya'nın ilk lisesidir geçmişe ait ne varsa yıkıyoruz lütfen yapmayın .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emir (2 yıl önce)
    Milli Eğitim Müdürlüğü iki ilçe merke,ine Aynı uzaklıkta merkezi bir konumda olmalı.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Burada sorun 800 öğrencisi olan bir okul neden tasfiye edilerek çok uzak bir yere taşınıyor. Niye okul binalarına göz dikiliyor. Milli eğitim neden kendi binasını yapmıyor?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öğretmenim (2 yıl önce)Turgay isimli kullanıcı yorumuna
    Okulun öğrenci sayısı yarı yarıya düşecektir. Ulaşım maliyeti veliye çok ciddi bir yük. Aynı durum Hafize Özal MTAL okulunda da meydana geldi. Şehrin ucra yerine taşınan okulun mevcudu yok denecek kadar az.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şimdiye kadar niye binanızı yapmadınız da böyle diyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emir (2 yıl önce)
    İl Milli Eğitim il Merkezinden uzak Yakincada olur mu el insaf
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)Emir isimli kullanıcı yorumuna
    Yakıncada başka devlet kurumları var da il milli eğitim binası mı olmaz el insaf ya
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Koskoca Milli Eğitim kendine bina yapmaktan acizmi ki hazırda bulunan bir okulu kendine tahsis ediyor. Meslek liseleri zaten zor durumda, öğrenci bulmakta zorlanırken, bu karar la bir darbe daha vurulmuş olur. Milli Eğitim inş. Tez zamanda bu yanlıştan döner.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Bu okul 2010 yılında eğitime açıldı. 12 senelik okul olması rağmen 12 senede malatyaya yeni okullar yapıldı ve her bir yeni okulun maliyeti kadar da il milli eğitim binası yapabilirdi. Eski Milli eğtim müdürü bile dediki il milli eğitim binası ihalesi yapıldı ve inşaatı başladı dedi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • malatya44 (2 yıl önce)
    İl mem Yakıncaya gitsin.Bizim çocuklarımız nasıl iki araç veya servis parası vererek oralara gidecekler.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Veliler doğru söylemişler, iş yükünü İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine devreden, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Yakınca ya taşınması daha uygun olur,
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)erol isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bütün iş ve işlemler ilçelerde yapılıyor,bunu anlamak için il memin koridorlarında kimse yok ilçelerde ise insan yoğunluğu var .
    %67
    %33
    Yanıtla