SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Müdüründen Arapgir İlçesinde İnceleme

İl Müdüründen Arapgir İlçesinde İnceleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı ve beraberindeki heyet Arapgir'i ziyaret etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Akif Gülaçtı ve beraberindeki heyete eşlik ederek Kaşkaoğlu Gastronomi Mutfağı , Arapgir Belediyesi Reyhan Kurutma ve Paketleme Tesisi ve Arapgir Belediyesi Konkasör Tesisi ve Beton Santrali’nde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; ‘’Gastronomi, yerleşikler ve bölgeyi ziyaret eden turistler arasında önemli bir bağ oluşturmasının yanı sıra somut olmayan kültürel değerlerin de aktarılmasına yardımcı olmaktadır. Gastronomi turizmi kapsamında yiyecekler, bölgeye turistlerin gelmesi için önemli bir çekim unsuru hatta başlı başına bir destinasyon tercihi olabilmektedir. Bu nedenle bölgesel kimliğin unsurlarını taşıyan yiyeceklerimizin ve içeceklerimizin coğrafi işaret alarak tescillenmesi destinasyonun gastronomi imajını güçlendirmesi açısından önemlidir. Coğrafi İşaret Tescil işlemlerinde bizlere desteklerinden dolayı Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Akif Gülaçtı başta olmak üzere tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız