SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçedeki 7 Bin 200 Öğrenciye Kışlık Kıyafet Dağıtıldı

İlçedeki 7 Bin 200 Öğrenciye Kışlık Kıyafet Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde, merhum Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün ailesi, ilçede öğrenim gören tüm öğrencilere kıyafet dağıttı.

İki yıl önce 78 yaşında hayatını kaybeden Vahap Küçük'ün yardım geleneği ailesi tarafından devam ettiriliyor.

Aile, bu yıl da ilçede öğrenim gören 7 bin 200 öğrencinin tamamına kışlık giysi dağıttı.

Doğanşehir Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda düzenlenen dağıtım töreninde, kışlık kıyafetler İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç tarafından öğrencilere verildi.

Mehmet Kılıç, merhum Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü rahmetle andıklarını belirterek Küçük ailesine teşekkür etti.

Törene, Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ürkmez, AKP İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Emre Karadağ, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Kırcaer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler katıldı.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sevil zabcı (2 yıl önce)
    Malatya haber teşekkür ederım benım gibi duyarlı herkes adına bu cocukların yüzünü buzlu olarak verdıgınız için, hayrı yapanlar sadece Malatya degıl Türkiyenın başka bır cok ilcesınde dagıtım yaptılar Allah kabul etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla