SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçedeki Deprem Hasarlı Merkez Camisi de Yıktırıldı

İlçedeki Deprem Hasarlı Merkez Camisi de Yıktırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın, Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan tarihi caminin de yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya’da kent merkezi ile kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde 142 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ediyor. 

İlçe merkezinde bulunan ve depremlerde hasar alan Merkez Cami ve minaresi de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelerin ardından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

İlçe genelindeki yıkımların yıl sonuna doğru doğru tamamlanması hedefleniyor.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız